Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אפתח ואומר שהרכב הוא מהסוג שעל הנייר יש לו נתונים מדהימים מבחינת ידיים וקילומטר אבל היה אצל יד-1 ראשונה שעישן 3 קופסאות ביום ולא שטף את הרכב יותר כמה פעמיים בכול התקופה שהחזיק אותה, סגריות בכול מקום לכלוך על המושבים שגרם לשואב הרטוב שלי לעבוד יומיים רצוף, סירחון של סיגריות שהAPC נלחם בו עם מברשות בכול פינה על הפלסטיקה וריפודים ואיפה לא, אתה רכב קניתי לאחי וכול אמרו לי שהוא פח של זבל, אני כמו הרבה משוגעים פה ראיתי פאן :-).

בכול מקרה אני מצרף כמה תמונות של חידוש של הגימורים של פנים הרכב חלקם כמו שתראו יש סימנים לש סיגריות שכובו עליהם, חלקם היו מאוד מעוננים משריטות וכ'ו.

מצרכים :

* מקיטה רוטורית

* meguiar's ultimate compound

* 2 פדים של מגס' למריחה

* 2 פד פוליש של מגס' צהוב + שחור

* PL לסוף.

אפשר לראות בתמונות שהגימור היה ממש מעונן, הפוליש הבריק אותם לחלוטין כמו חדש, המקום היחיד שנשארו סימנים של הסיגריות זו המאפרה אפשר לראות בתמונות, זו התוצאה הכי טובה שהגעתי אחרי שני שלבים של פוליש.

בהמשך אני יעלה תמונות של הלפני אחרי של פנים הרכב, והיום פוליש העתידי שאני צריך לעשות לרכב.

IMG_1092.jpgIMG_1116.JPGIMG_1115.JPGIMG_1114.JPGIMG_1111.jpgIMG_1110.JPGIMG_1109.JPGIMG_1108.jpgIMG_1107.jpgIMG_1106.JPGIMG_1104.jpgIMG_1102.JPGIMG_1095.JPGIMG_1094.JPGIMG_1093.jpgIMG_1117.JPG

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

נראה טוב, אשמח לתמונות של הרכב מבחוץ, וגם של הכסאות אחרי ניקוי.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

• תוכן חדש...