Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר דלק מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

רציתי לדעת כל כמה ק"מ צריך להחליף פילטר דלק במאזדה 3.

מדובר על מאזדה 3 שנת 2004.

שאלה נוספת-צריך איזשהו כלי מיוחד להחלפת הפילטר? ראיתי פשוט בסרטון שיש מן קליפס כזה לשחרר את הצינור

תודה לעוזרים

פורסם

יש כלי ייעודי לשחרור צינורות דלק:

http://www.ebay.com/itm/Plastic-Air-Conditioning-Fuel-Line-Disconnect-Tool-1-4-3-8-1-2-5-16-7-8-GUS-/381353256235?hash=item58ca6ce52b:g:TZQAAOSwyQtVwfaa

בלעדיו תצטרך למצוא עוד בנאדם שיעזור לך להרים את שני הקליפסים בזמן שאתה מושך את הצינור. לבד זה מאוד קשה.

החלפת פילטר דלק כל 45K :

http://www.delekmotors-info.co.il/Upload/490_367%20-%20BK.pdf

Stay Dirty

פורסם

השאלה האם אפשר באופן כללי בלי הכלי הזה. נראה לי שאפשר למצא פטנט להכניס במקום הכלי ולשחרר את הצינור.

פורסם

וודאי. זה מה שאני עושה. יש לי סט דוקרנים כזה:

K4PSA.jpg

כמובן שאתה יכול גם עם 2 מברגים שטוחים.

יש 2 טאבים מפלסטיק בכל צינור שצריך להרים ולדלג בעצם מעבר למדרגת מתכת, ובמקביל למשוך את הצינור הפלסטי ולנתק אותו מהפילטר.

2006maz3fuel-filter04_zps01b43d1b.jpg

[video=youtube;mPlz-5Sgj7U]

Stay Dirty

פורסם

כן, זה הסרטון שראיתי.

אני אמצא מה להכניס שם כדי לשחרר, אני מקווה שהמחבר לא במצב של התפרקות-פשוט הרבה זמן לא החליפו פילטר ברכב. תודה על המענה.

שאלה נוספת יש לי אתה מתמצא במערכות גז לרכב?

פורסם

ואללה?

שלי 2004 עם 242000 ק"מ ואין לי מושג מתי החליפו. אני אנסה מחר ואעדכן. מה לגבי חלונות-יש לך התמצאות?

פורסם

החלפתי את הפילטר, בסוף הכנתי פותחן מאיזה צינורית פלסטיק-הלך בקלות. חתכתי את הפילטר הישן, יש לציין שהמצב שלו היה גרוע ממש בוץ יצא ממנו ונהיה מעין שכבת עיסה שעטפה את כולו.

תודה רבה לך על הטיפ ועל העזרה :)

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי jad-e,

שלום לך. קראתי את הפוסט הזה והרגשתי שיש לנו את אותה בעיה ברכב..

גם לי מאזדה 2004 שהוסבה לגז ויש אצלי בעיה חוזרת ונישנת של סתימה באינגקטורים והחלפת מסנן דלק תדיר.

התוצאה היא הנעה קשה בכל פעם וגמגום בעיקר בדלק.

אף אחד לא הצליחו להבין מה המקור לבעיה או אם לפחות להבין איזה רכיב דורש אחזקה מונעת מעת לעת.

האם מנסיונך תוכל להציע לי פתרון , האם אצלך הבעיה דומה ונפתרה?

ממש אודה לתשובתך,

גל

• תוכן חדש...