Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 חדשה - מתאימה למשפחה צעירה?

duduamar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

אני עומד להזמין רכב ליסינג משפחתי, ומהמועמדות שעומדות בפניי - הכי מצאה חן בעיניי המאזדה 3 החדשה, בעיקר בגלל המראה והאבזור היחסית עשיר (לדגם הבסיס אקטיב). ממה שהבנתי, החסרון העיקרי של הרכב הוא המרווח מאחור ותא המטען. אנחנו משפחה צעירה עם תינוק קטן, שחוץ ממנו לא צפויים נוסעים מאחור ברוב הזמן. עד כמה תא המטען בעייתי למשפחה צעירה (כלומר - שצריכה להכיל עגלה ותיק למשל)? אנחנו כמובן נסע לסוכנות לראות, אבל רציתי לשמוע אם יש כאן אנשים באותו מצב שיכולים להעיד מנסיונם האישי.

המועמדת העיקרית הנוספת היא אוקטביה, שזהו רכב מרשים לכל הדעות, כך שגם נימוקים מכריעים לטובת האוקטביה נגד המאזדה יתקבלו בברכה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה לקבל את דגם ה-2 ליטר אקטיב במאזדה.

לדעתי היא מספקת בהחלט לזוג עם ילד או 2. תא המטען בדגם ההאצ'בק נוח יותר לשימוש אך קטן מזה של הסדאן.

עם איזה מנוע מוצעת לך האוקטביה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד מדובר בילד אחד אין משמעות למרווח מאחור ותא מטען. של האוקטביה עדיפים [מרווח ותא מטען].

לאוקטביה יש מנוע וגיר עדיפים, אם יש כי יש הטוענים שבעלי אמינות בעייתית, אני חושב שבדור החדש זה כבר לא ממש נכון.

המאזדה מאובזרת יותר ומעט יותר נחמדה לנהיגה לחובב הכיכרות המצוי, לא בהפרש גדול [בגלל המנוע החלש שלה].

לאוקטביה מושבים נוחים יותר לטעמי ושתיהן שקטות ונעימות בכל תוואי הנסיעה. המאזדה נהיית רועשת מעל 120 והאוקטביה יכולה להמשיך קצת יותר בשקט אז אם אתה מאלו שמשייטים במהירויות כביש 6 כדאי בהחלט לשקול אותה.

אם נוחות וכוח חשובים - אוקטביה.

אם אבזור ומראה - מאזדה.

תתחדשו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה לקבל את דגם ה-2 ליטר אקטיב במאזדה.

לדעתי היא מספקת בהחלט לזוג עם ילד או 2. תא המטען בדגם ההאצ'בק נוח יותר לשימוש אך קטן מזה של הסדאן.

עם איזה מנוע מוצעת לך האוקטביה?

אין 2 ליטר, רק 1.5 אקטיב. האוקטביה מוצעת גם 1.2 וגם 1.4 (אבל 1.4 יותר יקרה בכמה מאות לחודש).

כל עוד מדובר בילד אחד אין משמעות למרווח מאחור ותא מטען. של האוקטביה עדיפים [מרווח ותא מטען].

לאוקטביה יש מנוע וגיר עדיפים, אם יש כי יש הטוענים שבעלי אמינות בעייתית, אני חושב שבדור החדש זה כבר לא ממש נכון.

המאזדה מאובזרת יותר ומעט יותר נחמדה לנהיגה לחובב הכיכרות המצוי, לא בהפרש גדול [בגלל המנוע החלש שלה].

לאוקטביה מושבים נוחים יותר לטעמי ושתיהן שקטות ונעימות בכל תוואי הנסיעה. המאזדה נהיית רועשת מעל 120 והאוקטביה יכולה להמשיך קצת יותר בשקט אז אם אתה מאלו שמשייטים במהירויות כביש 6 כדאי בהחלט לשקול אותה.

אם נוחות וכוח חשובים - אוקטביה.

אם אבזור ומראה - מאזדה.

תתחדשו.

די סיכמת בדיוק את המסקנות שהגעתי אליהן - אני גם בהתחלה נטתי לגמרי לכיוון האוקטביה, אבל מאוד אהבתי את המראה של המאזדה כשיצא לי לראות אותה במציאות. אמשיך להתלבט עוד קצת :) . בכל מקרה אני מבין ממה שאתה כותב שתא המטען לא קטן באופן מוגזם כלומר עגלה ותיק יכנסו ללא כל בעיה?

עריכה אחרונה על ידי duduamar
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...