Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרויקט מצולם: התקנת תאורת לד בפרונט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

זאת התקנה חיצונית או פנים פנס?באיזה לדים מדובר? FLEX TUBE?

אגב יצא יפה מאוד:)[מוסיף דיי הרבה ללוק של האוטו,לפי התמונות לפחות:lol:,מחכה לFLEX TUBE שהזמנתי יגיע]

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה טוב מאד לטעמי, פחות מצועצע מהתקנות אחרות שראיתי, כל הכבוד!

במקום לשים רק תמונות של התוצאה הסופית, למה לא פירטת קצת על התהליך -

איזה לדים? תהליך התקנה? מה מפרקים? לאן מחברים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

זה פס לדים שמודבק על הפנס מבחוץ או שפתחתם את הפנס והתקנתם אותו בפנים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על התגובות חברים!

אני אפרט קצת על התהליך, אני שוב אציין שאני פחות מבין בזה, נעזרתי בחבר שיודע להתקין כאלו דברים.

גזרנו חתיכות לפי מידות מגלגלת לדים שהוזמנה מאיביי (מוכר מגרמניה, לדים באיכות גבוהה מאוד).

ההדבקה הינה חיצונית, העברנו את החוטים לתוך המנוע והם חוברו לכבלים של אורות החניה פלוס ומינוס בעזרת גילוף של הכבלים, ליפוף וסגירה בעזרת איזוליריבנד (מצורפת תמונה).

לגבי הלמטה- עשינו חור קטן עם מקדחה והחדרנו את החוטים דרך החור אל הכבלים של האורית חניה.20160218_144228_640x360.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אפרט קצת על התהליך, אני שוב אציין שאני פחות מבין בזה, נעזרתי בחבר שיודע להתקין כאלו דברים.

גזרנו חתיכות לפי מידות מגלגלת לדים שהוזמנה מאיביי (מוכר מגרמניה, לדים באיכות גבוהה מאוד).

ההדבקה הינה חיצונית, העברנו את החוטים לתוך המנוע והם חוברו לכבלים של אורות החניה פלוס ומינוס בעזרת גילוף של הכבלים, ליפוף וסגירה בעזרת איזוליריבנד (מצורפת תמונה).

לגבי הלמטה- עשינו חור קטן עם מקדחה והחדרנו את החוטים דרך החור אל הכבלים של האורית חניה.[ATTACH=CONFIG]452768[/ATTACH]

נקווה שהפס חסין מים, קח בחשבון שיש דהייה של הציפוי איטום והוא יהפוך תוך זמן דיי קצר לצהוב[אבל לחדש אותו לא תהיה בעיה כי יש כבר תשתית]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפס לדים מודבקים על גבי הפנס?

אם כן, זה מתכון לצרות מבחינת מזג האוויר וילדים שיתלשו את זה או יגרמו לנזק.

דבר כזה מתקינים בתוך הפנס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הלמטה- עשינו חור קטן עם מקדחה והחדרנו את החוטים דרך החור אל הכבלים של האורית חניה.[ATTACH=CONFIG]452768[/ATTACH]

ליפוף וסגירה עם איזולרבנד?

אלה חוטים חשופים אחי, אם תרצה שזה יחזיק להרבה זמן, עצה שלי תפתח את האיזולרבנד, תלחץ עם ספלייס ותאטום עם בידוד מתכווץ, זה עולה גרושים.

Seat Ibiza FR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו נזכרתי ששמנו שרינג מתכווץ ועליו איזו..

החיבורים לא יפתחו בחיים..

לגבי ההדבקה- הדבקנו עם לוקטייט אין מצב שזה יפול בחיים, הלדים עברו 3 ימים של גשם שוטף עם ברד בשבוע שעבר ולא קרה כלום..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נקווה שהפס חסין מים, קח בחשבון שיש דהייה של הציפוי איטום והוא יהפוך תוך זמן דיי קצר לצהוב[אבל לחדש אותו לא תהיה בעיה כי יש כבר תשתית]

למה אתה מתכוון "ציפוי איטום"?.. מה יהפוך לצהוב? הפס של הלדים או הדבק שלהם?.. תסביר את עצמך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי הרגשה רעה שהשתמשתם בפס לדים הלא נכון, עצם העובדה שרשמת גזרנו חתיכות מפס לדים שגיע בגלגלת אומר שזה הפס לדים הזול של איביי והוא לא חסין למים.

הפסי לדים שחסינים למים הם בצבע שחור (רובם) ואי אפשר לגזור אותם כי זה יפגע באטימה, קונים פשוט לפי האורך הרצוי.

אפשר תמונה של הפס בלי שהלדים דלוקים?

אם זה לא פס עמיד למים זה לא יחזיק לך יותר מידי זמן מחוץ לפנס.

סה"כ תוצאה יפה ופס לדים עמיד למים עולה 10 שקלים בערך לזוג אז לא סוף העולם.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה אתה מתכוון "ציפוי איטום"?.. מה יהפוך לצהוב? הפס של הלדים או הדבק שלהם?.. תסביר את עצמך.

הפסים הנפוצים מצופים בסיליקון שקוף ש"אוטם" אותם מפני מפגעים סביבתיים. הסיליקון הזה יקבל צבע צהוב ואפילו חום עם הזמן[עשיתי התקנה לחבר שהתעקש לא להשקיע הרבה כסף,תוך 3 חודשים הפסים היו בצבע צהוא וחלק מהלדים כבר גססו,פסים כאלה גם מומלץ לשים בידוד מתקווץ בשני הקצבות]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...