Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי הרגשה רעה שהשתמשתם בפס לדים הלא נכון, עצם העובדה שרשמת גזרנו חתיכות מפס לדים שגיע בגלגלת אומר שזה הפס לדים הזול של איביי והוא לא חסין למים.

הפסי לדים שחסינים למים הם בצבע שחור (רובם) ואי אפשר לגזור אותם כי זה יפגע באטימה, קונים פשוט לפי האורך הרצוי.

אפשר תמונה של הפס בלי שהלדים דלוקים?

אם זה לא פס עמיד למים זה לא יחזיק לך יותר מידי זמן מחוץ לפנס.

סה"כ תוצאה יפה ופס לדים עמיד למים עולה 10 שקלים בערך לזוג אז לא סוף העולם.

הבנתי,

ישנו סיליקון שעוטף את הלדים. הסיליקון הינו שקוף. זה פס לדים יותר איכותי ממוכר טוב (אני לא מכיר, זה חבר שלי קנה את הפס). לפי מה שהבנתי הפס לדים הספציפי הזה יותר יקר מהרגיל הפשוט.

שוב, בשבוע שעבר הם שרדו בשלום סערה של שלשה ימים שכללה רוח קור גשם שוטף וברד בלי הפסקה.

פורסם
הפסים הנפוצים מצופים בסיליקון שקוף ש"אוטם" אותם מפני מפגעים סביבתיים. הסיליקון הזה יקבל צבע צהוב ואפילו חום עם הזמן[עשיתי התקנה לחבר שהתעקש לא להשקיע הרבה כסף,תוך 3 חודשים הפסים היו בצבע צהוא וחלק מהלדים כבר גססו,פסים כאלה גם מומלץ לשים בידוד מתקווץ בשני הקצבות]

אני מבין אחי,

יש משהו במה שאתה אומר, אבל מה אפשר לעשות לאחר שהם יהפכו לצהובים?? (הלוואי שלא)

*שמנו שרינג מתכווץ.

פורסם

תוצאה יפה, ממש.

רק שאלה אחת - האם בדקת שזה לא מסנוור את החיים למי שנוסע מלפניך ... ?

ללדים זולים בכיוון שגוי יש נטייה לעוות את מרחב הזמן-חלל לנהג המסכן שנוסע מקדימה, ולעודד התקפי אפילפסיה, הפלות, הצבעה לאלי ישי ושאר מרעין בישין.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אני מבין אחי,

יש משהו במה שאתה אומר, אבל מה אפשר לעשות לאחר שהם יהפכו לצהובים?? (הלוואי שלא)

*שמנו שרינג מתכווץ.

הטעות הייתה לדבים אותם עם מה שהדבקת כי זה יכול להרוס את הפלסטיק\לכה, אין משהו ספציפי שאפשר לעשות,יתחיל לקבל צבע צהוב ולגסוס,אצ לחתוך והוציא ולהלחים פס חדש...

להבא[לפרוייקט הבא] תזמין פשוט זוג לדים FLEX TUBE] ותבצע התקנה בתוך הפנס[נכון שיש הרבה התעסקות אך התוצאה יותר מעניינת,לפחות לדעתי ועמידות ומראה שנראה יותר כמו DRL שרוב הרכבים היום יוצאים איתם, אני כבר 3 שבועות מחכה לשלי שהזמנתי, עיקובים מפחידים בגלל ראש השנה הסיני או איזשהו חג שלהם שם]

פורסם
הטעות הייתה לדבים אותם עם מה שהדבקת כי זה יכול להרוס את הפלסטיק\לכה, אין משהו ספציפי שאפשר לעשות,יתחיל לקבל צבע צהוב ולגסוס,אצ לחתוך והוציא ולהלחים פס חדש...

להבא[לפרוייקט הבא] תזמין פשוט זוג לדים FLEX TUBE] ותבצע התקנה בתוך הפנס[נכון שיש הרבה התעסקות אך התוצאה יותר מעניינת,לפחות לדעתי ועמידות ומראה שנראה יותר כמו DRL שרוב הרכבים היום יוצאים איתם, אני כבר 3 שבועות מחכה לשלי שהזמנתי, עיקובים מפחידים בגלל ראש השנה הסיני או איזשהו חג שלהם שם]

אין מצב לפירוק הפנס והחזרה למצב הקיים, הוא בחיים לא יחזור לרמת האטימות שהייתה לו.. מסוכן להתעסק עם זה לדעתי.. לגבי הלדים אפשר להוריד אותם לגרד עם סכין ולבצע פוליש מקומי לפלסטיק של הפנס לא קריטי. אני אישית לא מת על הפלאקס טיוב.. גם במכוניות החדשות אני לא אוהב את האפקט שהוא נותן החלבי חלק הזה.. אני אוהב את הנקודות של הלדים.

לגבי סינוור, זה לא מסנוור האוטו שלי נמוך מקדימה בקטע מוגזם.. ובנוסף זה לא מסנוור זה פשוט אור לבן אז אין מה לעשות זה יותר בולט.

פורסם
אין מצב לפירוק הפנס והחזרה למצב הקיים, הוא בחיים לא יחזור לרמת האטימות שהייתה לו.. מסוכן להתעסק עם זה לדעתי.. לגבי הלדים אפשר להוריד אותם לגרד עם סכין ולבצע פוליש מקומי לפלסטיק של הפנס לא קריטי. אני אישית לא מת על הפלאקס טיוב.. גם במכוניות החדשות אני לא אוהב את האפקט שהוא נותן החלבי חלק הזה.. אני אוהב את הנקודות של הלדים.

לגבי סינוור, זה לא מסנוור האוטו שלי נמוך מקדימה בקטע מוגזם.. ובנוסף זה לא מסנוור זה פשוט אור לבן אז אין מה לעשות זה יותר בולט.

אפשרי להחזיק למצב שהיה,לא חסר היום חומרי אטימה טובים,צריך רק ידיים טובות ולבצע את הפירוק בעדינות מבלי לשבור\לעקם דבר.

אם עובדים כמו שצריך אין סיבה שלא תצליח להחזיר אותו למצב אטום לגמרי

• תוכן חדש...