Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובב מותג - פיג'ו - הפעם ב-308

פבל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

תודה על הסקירה. מעניינת וממצה.

ה-308 רכב יפה. אני פחות אוהב את המינימליזם הפנימי.

אולי פיספסתי, אבל האם מנוע ה-3 צילינדר מתנהג באופן לא חלק או שונה ממנוע סטנדרטי שאתה מורגל אליו?

לטעמי, בפער של מתחת ל-10K יש עדיפות ל-308 על ה-C4 לא רק משום שה-C4 רכב יחסית מיושן כבר.

מודה, שאת שתיהן לא הייתי שוקל כחדשות. כמשומשת בת 3-4 כבר אולי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגלל האמינות או בגלל הסחירות?

אם בגלל האמינות, לדעתי וממה שקראתי, אין סיבה של ממש לחשוש מהדגמים החדשים עם המנוע החדש והגיר היפני.

קרוב לוודאי שהם יהיו יותר אמינים מהדגמים העממיים של צ'מפיון - שעדיין נהנים מהצלחה בשוק הפרטי.

לעניין הסחירות, יש בזה משהו, אבל העוקץ בהחלט ירד לאור המבצעים והתמחור האטרקטיבי.

אני מאמין שבסופן של 4 שנים בהן הרכב יעשה חיל, ההפרש לא יהיה ענק (אם בכלל) מדגמים אירופיים אחרים, ובכל מקרה - תמיד יש טריידאין של לובינסקי :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשסיפרתי את זה למהנדס של אחת מיצרניות הרכב הוא אמר לי שככה זה, היום כל העולם הופך למסכי מגע, בכספומט, הטאבלט, הטלפון וגם המיקרוגל - עניתי לו שעם כל הכבוד, אני לא מתפעל אף אחד מהם תוך כדי דהירה ב-120 קמ״ש.

מה שאותו מהנדס שכח להגיד לך הוא שהיום המסכים זולים כלכך שזול בהרבה לתקוע מסך אחד שינהל את כל האוטו מאשר לעשות תכן, ייצור וממשקים לפקדים מכאנים (כפתורים גלגלות וכו').

אז בלי לשים לב, בהתקנת מסך אחד, אתה חוסך עלויות, עבודה ומרוויח תדמית של משהו מודרני. אז למי איכפת מהנדסת אנוש ובטיחות?!

אני מופתע שהמהירות והסל"ד עדיין מוצגים על מכוונים אנלוגים.

בעולם האופנועים כבר מזמן עברו לצגים דיגיטאלים מזעזעים שנותנים סתירת לחי לכל הקונספט של הנדסת אנוש.

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבהרה חשובה.

לעניות דעתי כדאי שתדגיש את זה במבחן כי בו זה נשמע שהרכב לא נוח בעיר - בניגוד לכל הביקורות והסופרלטיבים שנשפכו עליו.

אוי תוכנות עריכה...אני רשמתי שהאוטו לא נח לרגע. זה נערך ל "האוטו לא נוח"...תוקן וסליחה 308 מתוקה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מופתע שהמהירות והסל"ד עדיין מוצגים על מכוונים אנלוגים.

אני גם בעד עצומה שמכווני המהירות והסל"ד יעברו גם הם ישירות למסך המגע, ויהיו עליו כ"עוד מספר" (כמו תדר של תחנת רדיו...?) :|.

ציניות ציניות - זו לא הנדסת אנוש כמו קמצנות בתכנון (כך אני קורא לזה).

בעיניי זה לא יפה ולא יעיל.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי יש כפתור ווליום יעיל מאוד.

תוכלו לראות אותו (חץ אדום) בתמונה שלקחתי מהפוסט הראשון.

בכל מקרה,

את כל הפקדים כמעט ניתן להפעיל מההגה.

מאוד בטוח ופשוט.

_1.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...