Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי החליט לקנות טרקטורון, הוא בן 20 רוצה משהו למתחילים. מצא ארטיקט dvx250 2009 ב11000ש''ח אצל מישהו שעובד איתו. טוען ששמור מאוד. מחפש לשמוע דעתכם בנושא. (אם הפורום לא מתאים אשמח להפנייה לפורום הנכון). תודה.

פורסם

לא הבנתי מה זה הפורום הזה.. אפשר לינק?

הטרקטורון למטרות טיולים קצרים בשבתות.. רוצה ללמוד קצת מכונאות של הכלים ולהתקדם לכלי יותר מעניין בהמשך

פורסם

DVX כלי מעולה, אבל קח בחשבון שה 250\300 הם פשוט עגלות שלא ברא השטן, הייתי ממליץ על ה DVX400 שהוא גם ידני.

הכל תלוי במה שאתה מחפש וכמובן בתקציב.

אם אתה רוצה לעבוד על הכלי יהיה לך הרבה יותר קל לעבוד על טרקטורוני ספורט כי הם ממש פשוטים.

פורסם

הבנתי שהוא לא כלי חזק. חשוב שיהיה אמין כי לאחי אין יותר מדי כסף לבזבז...

כלי ללמוד ואחרי שיהיה כסף להתקדם.

המחיר נראה הוגן? אמין?

הבנתי שיש להם בעיות שלדה שחשוב לבדוק.

פורסם

הכל תלוי למה אתה משווה אותו.

ה DVX 400 הוא כלי מעולה למתחילים מכמה סיבות:

1. הוא הרבה יותר סלחן מ YFZ\DS\RAPTOR ושות' שיפרקו אותך בהזדמנות הראשונה שתיתן להם.

2. המחיר הזול שלו.

3. האמינות שלו [בכל זאת, SUZUKI]

4.מחירי החלפים שהם בין הזולים בשוק.

5. מאוד קל לעבוד עליו ביחס לכלים אחרים.

לגבי השלדה, אשמח לשמוע איזה בעיות יכולות להיות בחתיכת ברזל...

לגבי ה DVX שהציעו לך, המחיר "הוגן מדי"...נראה לי זול מדי, אבל אני לא כל כך מתמצא במחירים של ה 250\300.

פורסם

תודה על התשובה המנומקת!

שאלתי חבר טוב שהוא מוסכניק שטח כבר כמה שנים טובות של מוסך גדול בצפון שמומחה לכלים האלה, ממה שאני מבין ממנו בגלל ''שקורעים'' את הכלים האלה בשטח אז השלדה חוטפת הרבה מכות ולפעמים מרתכים את זה בצורה לא מקצועית בבית.

פורסם

יש בזה משהו אבל לא חסרים כלים עם שילדה שלמה ותקינה.

היתרון הגדול הוא שבניגוד לרכב בטרקטורון מאוד קשה לפספס פגיעות בשילדה כי הכל חשוף. רק צריך להסתכל טוב טוב ולעבור על כל השילדה בצורה יסודית ולראות שאין ריתוכים / עיקומים.

פורסם

כיום הוא הכלי הכי אמין שקיים.

היה חי כזה 2004 ו 2008.

מעולה למתחילים,על הכלי הזה לומדים הכל.

יש כאלה שאפילו אחרי שלמדו להיות מקצוענים לא מוכנים לוותר עליו

חבר מחזיק אחד כזה 10 שנים .

הוא 2 על 4.אבל כל הטקטורוניי ספורט הם כך.

והם יעלו כל מה שצריך.

מומלץ מאוד לאדם שזה הכלי הראשון שלו

JDM its my life,Subaru b3 Sport

פורסם

אם כבר טרקטורונים, אם יש לי רישיוןרגיל לרכב לא צריך רישיון מיוחד לטרקטורון נכון ?

ויש דרך כלשהי שיהיה אפשר לנהוג עם הטרקטורון על הכביש?

פורסם

אפשר לנהוג עם רישיון רכב רגיל על טרקטורון.

אפשר לנסוע עם טרקטורון על הכביש רק לצורך חצייתו וירידה שוב לדרך, בעבר היו כלים שעלו על הכביש עם רישוי טרקטור ואיתם בלבד אפשר היה לנסוע גם על הכביש.

• תוכן חדש...