Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני להורים עד 80k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיביזה נמכרת ב 83,האיזור מספק לחלוטין ועדיף מאשר בפיגו באותו המחיר,לפיגו יתרון של מרווח מאחור ומושבים אחורים נוחים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאחר התייעצות קטנה ננבץסה לקבוע לשבוע הבא נסיעת מבחן על הקקטוס.

יש סיכוי לשבת בנוח מאחורה? שלושה אנשים?

פורסם
ציון הבטיחות של הרכב - 4 כוכבים מתוך 5 - ממוצע לקבוצה.

סוזוקי סוויפט, סיאט איביזה, סקודה פאביה, פורד פיאסטה או פיג'ו 208 כולן ידניות עם 5 מתוך 5 כוכבים ונכנסות בתקציב.

מצטרף להמלצה על הפיג'ו 208 - יעשה את העבודה היטב וסביר שהם יהיו מאד מרוצים ממנו. מכונית נפלאה.

פורסם
לאחר התייעצות קטנה ננבץסה לקבוע לשבוע הבא נסיעת מבחן על הקקטוס.

יש סיכוי לשבת בנוח מאחורה? שלושה אנשים?

תלוי עד כמה הם שמנים, לדעתי יש מרווח סביר בהחלט בהשוואה לקטגוריה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבעיה עם הקטטוס היא לוח הפלסטיק החיצוני הייחודי שיש לה בדלתות. כל מכה בדלת הוא עלול להסדק והחלפה שלו סביר להניח שתעלה הרבה יותר מתיקון של דפיקה בפח של הדלת. גם בעוד כמה שנים כאשר כבר לא ימכרו את הרכב, סביר להניח שיהיה קשה להשיג את החלק הזה והוא יהיה יקר.

פורסם

הפלסטיק הזה הוא גמיש והוא נועד במיוחד כדי לספוג פגיעות כאלה מפתיחת דלתות וצפיפות עירונית.

יצא לי לראות אותו מקרוב וממש לא עושה רושם שהוא הולך להסדק מכל מכה.

אני לא יודע מאיפה הבאת את התאוריה הזאת אבל ממליץ לך לקרוא קצת על הרעיון בכתבות שסיפרו על הרכב במועד ההשקה.

פורסם

מישהו יכול להגיד לי על ההבדלים בין הגרסת טורבו בנזין וגרסת טורבו סולר של הקקטוס? יתרונות/חסרונות

פורסם

הבנזין קל יותר ומהיר יותר, הדיזל חסכוני יותר וחזק יותר.

אם אתה נוסע הרבה (מעל הממוצע השנתי , משהו כמו 20 אלף ומעלה) הדיזל עדיף.

פורסם

אז הגענו למסקה שאנחנו לא נסע יותר משי קילומטרים בשנה ואנחנו מעדיפים את הטורבו בנזין אז שמנו מקדמה ויגיע במהלך מרץ לארץ.

כמה שאלות.

יש לי חבר טוב שמתעסק עם כל התוספות הניתנות וסביר שאקבל באותו מחיר כמו שהוצע לי (או חמישים אחוז הנחה על קודן, רמקולים אחוריים,שלט נוסף ועוד... או אלף שקל הנחה). השאלה אם הוספת מערכת ומצלמת רוורס וכו.. פוגע אחריות. ועטד שאלה קטנה זה למה לעזאזל הם דורשים 5500 שקל על ווייז לאוטו (סכ''ה הוספת תוכנה!) והאם יש דרך לעקוף אותם.

תודה לכל העוזרים. תענוג לחפש רכב איתכם.!

פורסם

לא קיבלתי תשובה אז אנסח את השאלה טוב יותר. מישהו יודע מה התוספות שמוצעות עם הרכב ואיזה שילובים אם בכלל ניתן לעשות עם הצבע והכריוץ של הקקטוס? והמלצות למה כדאי ומה מיותר.

• תוכן חדש...