Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר בבקשה הסבר יותר מעמיק:

האם הכרחי הריליי?

חייב להרכיב עכשיו, כי אם לא זה יכול לגרום לנזק בעתיד? מה בדיוק הנזק? כי כבר חודשיים עובד בסדר.

איפה משיגים ריליי כזה, והאם כל ריליי יתאים?

תודה.

פורסם

אם זה היה רכב ישן לא הייתי שם ריליי, פשוט להחליף פיוז לגדול יותר.

ברכב חדש יש יותר חשש לבעיות בגלל הספק שונה.

הכי חשוב זה לא להשאיר עקבות בהתקנה, שכשאתה מגיע לטיפול אתה יכול לפתוח מכסה ולתלוש, לא קידוחים או חיתוכים בחיווט.

פורסם

נתקלתי בהרבה מכוניות שיש להם ממסר למרות שמורכב צופר אחד קטן .

קודם כל צריך לבדוק אם לרכב יש ממסר .

סיכוי גבוה שלרכב מהשנים האחרונות יהיה אחד .

אם אין אז מתקינים . לא סיפור גדול .

אפשר לקנות ממסר בכל חנות חלקי חילוף לרכב או ללכת לחשמלאי שיתקין לך .

פורסם

ברכב הקודם שלי היה לי צופר dual tone של חברת Fiamm.

ברכב עכשיו יש לי צופר חברת Hella.

הלכתי לחשמלאי רכב והוא התקין לי אותם. לא זכור לי שהיה צריך ממסר.

פורסם

ברכבים חדשים יש כבר ממסר ייעודי, התקנתי אצלי באיביזה צופר (כפול) של סקודה אוקטביה מפירוק - חיברתי את שני הצופרים לאותה צמה , והוא עובד מצויין כבר שנה

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

בגולף דור 4 שהיתה לי וגם בדור 5 שיש לי עכשיו הגיעו עם צופר שזכה להתעלמות מוחלטת מהסביבה.

בחנות חלפים רגילה קניתי צופר כפול שמגיע עם ריליי. התקנתי בלי הריליי את הכפול במקום המקוריים אף פעם לא היתה לי בעיה.

נשמע אולי טפשי אבל אני מרגיש שזה חיוני בכבישי ארצנו, ולא בשביל לקרוא לחברים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אין כמו מקורי, גש לפירוקיה, תביא זוג צופרים (טון גבוה+נמוך) של פולקסוואגן /מאזדה 3/ סקודה שיעלו לך גג 100 שח, מהם תקבל תוצאה מעולה ולא כמו שטויות שמוכרים לך בחנויות חלפים

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

אחריות - תשאל יבואן.

הייתי בודק גם חוקיות העניין מול משרד הרישוי שבביטוח לא יתנערו ממך במקרה של תאונה.

פורסם

קח בחשבון שעל כל דבר קטן היבואן יתנער מאחריות.

בכלל לאלה שקונים צופרים באיביי, איך אתם יודעים איך הוא נשמע בכלל? על פי התיאור הקלוקל של הסיני שמוכר?

• תוכן חדש...