Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית אפליקציה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הבנתי שכדי לפתח אפליקציות ומשחקים צריך לדעת ג'אווה שהיא השפה של האנדרואיד (?) והיא קלה יותר מזו של IOS.

נגיד ויש לי רעיון לאפליקציה מסויימת - לא מורכבת בכלל! ממש פשוטה, מה אני צריך לעשות, ממה מתחילים? חייבים לדעת שפה ולבנות אותה לבד או שאפשר שלב שלב עם מדריכים מהאינטרנט?

פורסם

אני בעד קפיצה למים, בכל תחום. קח מדריך , יש מאות, תשקיע בזה כמה שעות ותחזור אלינו.

מצדי שיהיה גם העתק-הדבק. לך על זה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם הכיוון שלך הוא תכנות, אז לך על זה, קפוץ למים.

מצד שני אם הכיוון שלך הוא עסקים, אל תלך על זה. תמצא מתכנת צעיר (17-21) ותן לו את המשימה הזו תמורת פיצוי כספי\נכסי.

פורסם

מחזק את שבלול. אני מאוד מצטער היום שלא קפצתי למים מיד אחרי הצבא, ונשמעתי לעצת אחיתופל של 'יועץ' ממ.ט.י רעננה.

קח בחשבון שיש היום כמה וכמה פלטפורמות למציאת וניהול פרילאנסרים (לאו דווקא מתכנתים - יש גם מעצבים, כותבי תוכן, וכו...) ברחבי העולם. ללא ספק הטובה מבין הפלטפורמות היא Upwork.com - אתה יכול למצוא מתכנת מקצועי ויחסית בזול - מה שכן, תמיד, אבל תמיד תבדוק את העבודה בשבע עיניים (QA). אני לא חושב שהייתה פעם אחת שקיבלתי עבודה שהייתה ממש A-Z - תמיד נדרשו תיקונים.

אם אתה מחפש לחסוך, מצאתי פעם מתכנת הודי תותח ב Fiverr (כן... הוא לקח טיפה יותר מחמישה דולר). יש גם את Freelancer.com עם כמויות מטורפות של סוכניות מתכנתים בהודו ובאוקראינה.

No worries 8)

• תוכן חדש...