Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמות שתייה יומית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאמין שאני שותה בסביבות ה-2 ליטרים ביום. עבודה משרדית וללא פעילות ספורטיבית כלל, חוץ מטיול של שעה עם הכלבה פעם ביום (חוסר פעילות ספורטיבית, זה עניין לא טוב בפני עצמו ויטופל).

יצא לי לקרוא שבוע שעבר, כתבה על אנשי עסקים ואחת הנקודות המעניינות שצויינו שם, כי מספר אנשים סיפרו שהם מתחילים את היום עם ארבע כוסות מים ולא מוכנים לשוחח על ענייניים עסקיים לפני כן. הם טוענים שהמוח "לא מתפקד" לפני כן..

תודה רבה לכולם על התשובות, החכמתי.

פורסם

אין דבר כזה לשטוף את הגוף / לנקות את הגוף וכל ההמצאות האלו, הגוף זה לא מנוע לא רדיאטור ולא קומקום חשמלי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בגלל זה כתבתי כאילו.

המצאות או לא, זה פחות חשוב. מה שחשוב זה התוצאה. מאז שאני נוהג לפתוח את הבוקר

בכוס מים אני מרגיש טוב ונמרץ יותר במהלך היום. אם זה אי אפשר להתווכח.

פורסם
יצא לי לקרוא שבוע שעבר, כתבה על אנשי עסקים ואחת הנקודות המעניינות שצויינו שם, כי מספר אנשים סיפרו שהם מתחילים את היום עם ארבע כוסות מים ולא מוכנים לשוחח על ענייניים עסקיים לפני כן. הם טוענים שהמוח "לא מתפקד" לפני כן..

תודה רבה לכולם על התשובות, החכמתי.

מעניין אם המוח מתפקד אחרי כן.

לאיש ה-L8 - כדאי מאד שתבדוק את עצמך. אם אתה פועל בניין בנגב זה נשמע סביר, אבל אם אתה פקיד במשרד ממוזג זה אומר דרשני. יתכן שהכל פסיכולוגי, יתכן שמשהו פיזיולוגי. גש לשיחה עם רופא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בגלל זה כתבתי כאילו.

המצאות או לא, זה פחות חשוב. מה שחשוב זה התוצאה. מאז שאני נוהג לפתוח את הבוקר

בכוס מים אני מרגיש טוב ונמרץ יותר במהלך היום. אם זה אי אפשר להתווכח.

כוס חלב, קפה,תה, סודה, ערק, wd40, אותה התוצאה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בקיץ 1977 עשיתי מילואים באילת (הבסיס היה במרכז העיר). עד היום אני זוכר את הפקודה לשתית 11 ליטר מים ביום. אם אתה עובד בשמש המדברית הרי ש-8 ליטר לא נראים משהו חריג.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאחרונה, עברתי מקולה (זירו/דיאט) למים ואני מרגיש יותר טוב עם עצמי וזה גם משהו חשוב :)

משתייה יומית, זה הפך רק למנהג של שבת, לכבוד ארוחת שבת.

פורסם

המשקאות הקופצים נחשבים מאד לא בריאים ולגורמי השמנה, ובשנים האחרונות מתברר שזה כולל גם את גרסאות הדיאט. לגבי המסוכרים הסיבה ברורה אבל לגבי גרסאות הדיאט הסיבה עדיין חידה (למרות שאחד המאמרים המדעיים הנקראים ביותר בעולם ב-2014 טען להסבר שקשור לשינוי אוכלוסית החיידים במעי).

גם אני צמצמתי מאד את שתית משקאות הדיאט הקופצים משאיר אותם כפינוק למצבים חריגים. במקרר יש מתקן קרח ומים קרים ואני עושה בו שימוש רב.

מכל מקום, המשקה שמשגע אותי בזמן האחרון הוא מיץ מלימון טרי (מדולל במים, מומתק בסכרין, עם או בלי נענע). הצרה היא שנראה כי עונת הקטיף בגינה עומדת להסתיים.

פורסם

תעשו לעצמכם טובה ותעזבו את המשקאות "התוססים" שמכילים סוכרים/צבעי מאכל ומשפרי טעם למיניהם

ותעברו למים. תנסו מהבוקר ללגום כמה כוסות ותרגישו בשיפור (הרגשה טובה) תוך כמה ימים. ( בכל מקרה זה לא מזיק) הכי "מצחיק" זה משקאות דיאט. (אבל זה סיפור אחר)

פורסם
אני גר באילת והעבודה שלי ברובה בחוץ, אני מניח שזה מכניס את כמות המים היומית שלי לפרופורציה.

ולא יכולת לציין את הפרט הקטנטן והשולי הזה בהודעה המקורית?

בתנאים כאלה זה נורמלי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...