Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום 70000 קילומטר יטי 1200 אמבישן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא תקפצו לסוף:

רכב מצוין ומומלץ ביותר.

חסרונות:

תא מטען קטן יחסית.

הרכב נקנה חדש ביולי 2012 בנתניה מוסך הגורן.

תקלות:

קלץ רועד ב 30000 - אני מזדחל הרבה בפקקים בגביש החוף.

הבחנתי בכך ב 28 ומשכתי עד לטיפול, תוקן במסגרת אחריות ללא תשלום. עובד תקין מאז עם רעידות במקרים מיוחדים פה ושם, כנראה מאפיין של הגיר שאפשר לחיות איתו.

רעש תיקתוק באזור תא הכפפות - הבנתי שזה בעיה אופינית ותוקנה ללא תשלום.

הוחלפה נורת פנס ערפל עגול ב 65000, יש נורת בקרה לנורות שרופות בלוח השעונים - מאד שימושי.

זהו, תם תחום התקלות שהיה סביר בהחלט.

נסיעה: רכב מהנה מאד לנהיגה עם החלפות הילוכים מהירות כברק למעלה למטה.

מעולם לא הרגשתי חוסר כח אקוטי, זה לא רכב ספורט אכל הוא נוסע נהדר רוב הזמן.

נביעות לאילת בקייץ וחרמון בחורף ללא שיהוק עם רמת נוחות גבוהה.

נהנתי ביותר בעליות סדום ערד כשהחזקתי את המנוע באמצע המצערת ותיבת ההילוכים המדהימה הזאת דחפה את הרכב ללא בעיות בכל העליות, הורגשה עבודה אינטנסיבית של העלה והורדה בהתאם לצורך בלי להפריע לאיכות הנסיעה.

רכב מאד כיפי גם לנהיגה מהירה וגם לטיולים ארוכים עם המשפחה.

(five words: it is the only car you will ever need)

תא מטען מספק לקניות שבועיות בקושי, מעט קטן לטעמי אבל אפשר בקלות לכופף כסא אחד או שניים.

צריכת דלק:

1:11 בפקקים של כביש החוף עם בקרת אקלים פתוחה כל הזמן.

1:13 בטיולים ארוכים.

טיפולים:

900 לטיפול קטן. - 15K קילומטר

1500 לטיפול בינוני. - 30K קילומטר

2600 לטיפול גדול - 60K קילומטר.

כל הטיפולים במוסך הגורן נתניה שאמנם יקר אך מקצועי מאד ומכיר טוב מאד את הדגם.

כנראה שאעבור למוסך רון בהמשך.

לאחרונה יש שיפור בצריכת הדלק, שקלתי למכור אך יש לי הערכה מאד גבוהה ליכולות ואיכויות של הרכב ואני החלטתי להישאר איתו עוד שנה מעבר לתכנון המקורי.

זהו, מוזמנים לשאול או לטרל חופשי על VAG....:lol::twisted:

יש פה לקוח מרוצה של צמפיון, גם זה קורה.

Kia Niro 2017

פורסם

הייטי אחלה אוטו, מאד פרקטי ובאמת לא רע לנהיגה. אני גם לא ממש מתחבר לתלונה על תא מטען קטן - לדעתי הוא די והותר למשפחה ובשילוב עם קיפול/הסרת המושבים אמור להספיק לכל צורך.

דבר אחד שכן קפץ לי לעין - 900 ש"ח לטיפול 15K? על שום מה ולמה? המנוע קטן, אין הרבה שמן, ולא חושב שיש בטיפול משהו חוץ משמן ופילטר. על זה 900 ש"ח? לג'ולייטה עלה לי 480.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מחזק את הבחור עם היטי... אחלה רכב. היה אצלי 45,000קמ ללא תקלות דגם אמבישיין( חוץ מהחלפת מצמדים). היה אצל אבא של אישתי דגם אלגנס 150,000קמ בשלוש שנים. אין שום תקלה חוץ מהחלפת מצמדים.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

מצטרף - 85K ק"מ ללא תקלות מיוחדות. מאוד מרוצה מהנוחות, הביצועים והאיכות הכללית. צריכת דלק דומה - 1/12 באיזור הררי.

תא המטען אכן קטן יותר מהמצופה, אבל מאוד נוח להטענה - הצלחתי להוביל בו תכולת דירה שלמה (בכמה וכמה נסיעות, כמובן) על כרעה ועל קרביה. כולל מכונת כביסה, ארונות, מיטות, וכל מה שנכנס פיזית לרכב או מתפרק מספיק כדי להעמיס על גגון.

מתחילים לפזול לכיוון מחליף (כנראה דיזל כלשהו), אך לא ממהרים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...