Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עם מזדה cx3?

qashoa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מול ה cx3 יש את ה i20 cross של יונדאי...וזהו. אי אפשר להשוות בין עגלה עם מנוע חלש וגיר אוטומטי מיושן למזדה, כך שתכלס אין לסגמנט ממש מתחרים מהמזרח בארץ.

במחירים שנזרקים פה יש ספורטאז/טוסון ועוד ישאר לך עודף. אליהם התכוונתי. ממש לא התכוונתי לI20 קרוס.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אוקיי, הספורטאז׳ לא מתחרה ב cx3, לפחות לא מבחינת מימדים. יש כאלה (אני ביניהם) שלא יעדיפו רכב גדול יותר באותו מחיר, ודווקא מחפשים ״ג׳יפון״ עם מימדים סבירים לנסיעה גם בעיר. אין ספק שהמחיר גבוה ולא סביר.

פורסם
בסגמנט של קרוסאוברים מבוססי סופרמיני יש לך גם את הHRV והג'וק.

צודק, שכחתי מהם האמת, אולי כי הג׳וק תמיד נראה לי שיקוץ של איזה משהו ולא רכב אבל זה ענין של טעם. ה HRV לזיכרוני גם לא רכב חזק במיוחד.

פורסם

ה CX3 ינחת לפח שוק עמוס לעייפה ורווי בדגמים, וללא יתרון יחסי בדמות מחיר אטרקטיבי או מפרט עשיר במיוחד, הוא יתקשה להפוך כאן ללהיט.

סביר להניח שמרבית לקוחותיו גם כך היו קונים מאזדה 3, כך שרווח גדול לא יצא להם מזה.

לגבי המונדאו - למעט הבלחות בודדות בדמות הסונטה הייבריד או המאזדה 6, פלח השוק של מכוניות המנהלים בשלבי גסיסה מתקדמים, ואת מקומם תפסו הקרוס אוברים היותר יקרים, כך שבהחלט אפשר להבין את דלק מוטורס.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ה CX3 ינחת לפח שוק עמוס לעייפה ורווי בדגמים, וללא יתרון יחסי בדמות מחיר אטרקטיבי או מפרט עשיר במיוחד, הוא יתקשה להפוך כאן ללהיט.

אני מפספס פה משהו, יש מפרט מחיר אמיתי (לא טמקא שרושמים "באיזור ה")?

לפחות תחכו שיהיו מספרים אמיתיים כדי להגיד ש"

אין ספק שהמחיר גבוה ולא סביר" "

בדמות מחיר אטרקטיבי או מפרט עשיר במיוחד"

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לגבי המחיר אם הוא יהיה מעל הספורטאז 1600 אז כנראה תהיה לו בעיה.

גם צריך לראות במציאות אם הוא מרווח בספסל אחורי כי זו בעיה ידועה במזדה ובטח שדגם שמבוסס על סופר מיני.

נראה לי שמי שירצה דגם ג'יפון קטן יחסית אז התחרות תהיה בין CX3 לסוזוקי ויטארה ואופל מוקה טורבו. ויונדאי עושים טעות חמורה על הI20CROSS היו צריכים להביא עם מנוע 1600 וגיר 6 הילוכים.

עריכה אחרונה על ידי אורמת
פורסם

גם צריך לראות במציאות אם הוא מרווח בספסל אחורי כי זו בעיה ידועה במזדה ובטח שדגם שמבוסס על סופר מיני.

.

הוא צפוף מאוד.

שני מבוגרים ישבו שם בצפיפות משהו תלוי מי יושב לפניהם, ושלושה מבוגרים מאחור זו משימה בלתי אפשרית.

פורסם

כבר לא ברור מי ייבואן אדיש יותר שכל פעם מבטיח לייבא את הדגם.

כלמוביל עם המיצובישי ASX או דלק עם ה-CX3.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרכב יגיע כי גם נתח קטן משוק גדול שווה משהו,בגלל שהשוק הזה רוויי ויהיה עוד יותר בעתיד התמחור של הרכב יהיה קריטי להצלחה שלו.

• אחראי פורום
פורסם
הוא צפוף מאוד.

שני מבוגרים ישבו שם בצפיפות משהו תלוי מי יושב לפניהם, ושלושה מבוגרים מאחור זו משימה בלתי אפשרית.

מסכים, זו אחת המכוניות הכי קטנות וצפופות שיצא לי לשבת בהן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לגבי המחיר אם הוא יהיה מעל הספורטאז 1600 אז כנראה תהיה לו בעיה.

נראה לי שמי שירצה דגם ג'יפון קטן יחסית אז התחרות תהיה בין CX3 לסוזוקי ויטארה ואופל מוקה טורבו. ויונדאי עושים טעות חמורה על הI20CROSS היו צריכים להביא עם מנוע 1600 וגיר 6 הילוכים.

אין כזה שילוב ל i20 cross. בחו״ל הוא עם מנוע 1.0 ליטר טורבו.

• תוכן חדש...