Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כמו לבקש חוות דעת על מרכבה סימן 4.

בלי לדעת מה הדרישות שלך מהרכב לא נוכל לענות לך כראוי.

בעיקרון תקציב כזה כנראה יקנה לך סיביק במצב לא מי יודע מה, ומעבר לעובדה שאם תמצא אין היגיון ברכישת רכב בן 13-15 במחירים כאלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
זה כמו לבקש חוות דעת על מרכבה סימן 4.

בלי לדעת מה הדרישות שלך מהרכב לא נוכל לענות לך כראוי.

בעיקרון תקציב כזה כנראה יקנה לך סיביק במצב לא מי יודע מה, ומעבר לעובדה שאם תמצא אין היגיון ברכישת רכב בן 13-15 במחירים כאלה.

אז לפי דעתך כדאי לראות רכבים אחרים?

שמעתי המון על סיויק ולמרות השנים של הרכב זה רכב מצויין, אולי אני טועה לכן אני כאן בכדי שתעזרו לי.

תודה רבה,

העניין זה למצוא שמורה... כל שבדקתי בשבועיים

האחרונים היו מעל ל- 200,000 ק״מ.

וכמו כן, אין לאנשים ספר טיפולים לבעלים.

אני פשוט לא מבין אנשים כאלו :-(

פורסם

יותר כדאי שברגע זה תגיד מה הצרכים שלך מהרכב ומה אופי הנסיעות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אל תתרגש אם אתה מוצא אחת עם 200000 קמ. הרכב הזה בנוי להחזיק הרבה יותר מזה- אם טופל כראוי. עדיף רכב מטופל עם 200000 קמ מאשר רכב עם 100000 שהוזנח.

לפני חודש מכרנו את שלנו עם 200000 קמ , הרכב היה מטופל על ידי כמו תינוק, כל הטיפולים בזמן, מנוע שקט, נקי, בלי נזילות. הרכב נסע כמו ביום שקנינו אותו.

אחת המכוניות שאני באמת אוהב להחזיק, לתחזק ולנסוע.

מבחינת אחזקה הכל זול (פילטרים פלאגים ושמנים) ואם הרכב מטופל כראוי הוא יחזיק גם 600000 קמ. אני אישית ראיתי כמה כאלה עם 350000 ו 400000 קמ שמטופלות טוב ועדיין נוסעות יפה.

אגב הרכב נמכר במחיר מחירון אחרי 3 שבועות של טלפונים בלתי פוסקים מהמון ליצנים שהציעו מחירים מגוחכים- עד שהגיע מישהו רציני שבדק את האוטו 5 דקות, התלהב וחטף אותו בלי בדיקה.

יש לנו אחת נוספת בבית שנת 2003 של אחותי, עם 160000 קמ בערך והאוטו נוסע כמו חדש, 0 תקלות וסופר חסכוני (1 ל13-14), מספרים שתחלום לראות במאזדה 3 או פוקוס המתחרות.

שלומי

• תוכן חדש...