Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם מציעים אחריות הכוללת הכל הכל, למעט השלט. העלות - 1350 ש"ח ל- 3 שנים.

קשה לי להחליט: הבית מושכר, כך שאני בהחלט מחפש את השקט שלי.

מצד שני של המשוואה - המכונה עדיין חדשה יחסית. הסיכוי לקלקול בעלות כזו - נמוך (יחסי, יחסי).

מה אתם הייתם עושים?

פורסם

כשאני המשכיר אני נוטה לקחת את האחריות המורחבת כל עוד היא בתנאים הוגנים. מאוד מאוד מפשט את החיים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בעיקר עניין של איכות האחריות. אם יש יותר מדי תנאים מתלים או שנותן האחריות ידוע לשמצה, הייתי מוותר או מחפש ספק שירות אחר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני בגישה שונה, אני לא מבטח אירועים שיגרמו לי לאי נעימות סבירה אם הם יתרחשו אלא מבטח רק אירועים שיגרמו לנזק כלכלי קשה / בלתי הפיך.

הסיבות הן שבתוחלת אני בצד המפסיד, אם החברה מוכרת לי את הביטוח היא יודעת שבממוצע עלות התיקונים שמזגן כזה ידרוש ב 3 שנים תהיה נמוכה מעלות הביטוח. הסיבה השניה היא שאני לא רוצה להיות תלוי בחסדי החברה המבטחת - אם מחר יתקלקל לי המזגן סביר להניח שמשהו יוחרג מהאחריות / הטכנאי שלהם לא יהיה זמין / אצטרך להמתין לכך שיביאו חלק מחו"ל וכו... כאשר את דמי הביטוח הם כבר גבו מראש.

במקרים כאלו, אם אינני מכיר בעל מקצוע אמין אני מעדיף לפתוח את אתר מדרג, לקרוא קצת ביקורות על בעלי מקצוע (להתמקד בשליליות שבהן) ולהזמין טכנאי באופן פרטי. עד כה לא נפלתי עם בעלי מקצוע שהזמנתי דרך אתר מדרג, אני מניח שהעובדה שטרחתי לציין שכך מצאתי אותם גרמה להם להתנהג "קצת" יותר טוב איתי מאשר עם לקוחות אחרים (הם ידעו שיתקשרו אלי כעבור מספר ימים על מנת שאתן את חוות הדעת על הטיפול בפרמטרים של מחיר אמינות וכו').

אני מתייחס באותה גישה להזמנת מוצרים מחו"ל - כנראה שלא אוכל לממש את האחריות על רוב המוצרים שאני מזמין באם יתקלקלו. מצד שני, אם קניתי מחו"ל מספר מוצרים ללא אחריות ואחד התקלקל ונזרק - כנראה שעדיין יצאתי ברווח ביחס לרכישת כלל המוצרים בארץ.

פורסם

בן כמה בדיוק המזגן ?

איזה דגם בדיוק ? רגיל או אינוורטר ?

האם משתמשים בו הרבה או מעט ?

האם יש השתתפות עצמית (ביקור טכנאי) או שהמחיר הזה כולל את הכל ואתה לא מוציא לירה שהטכנאי מגיע ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...