Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המסר העיקרי משאלות כאלו (לנוכח המגמה של היצרנים להעלות את לחצי האוויר) צריך להיות כזה:

לא צריך לפחד מלחץ גבוה בצמיגים.

בין אם מדובר בדרישות יצרן ללחץ גבוה, בין אם מדובר בדרישות לרכב עמוס, או כשהצמיגים חמים או כל דבר אחר - אין שום בעיה בלחץ גבוה ובכל מצב של התלבטות שקולה בין שני לחצים - יש לבחור בגבוה מביניהם.

צמיג אינו מתנהג כמו בלון ולכן באופן כללי, עודף לחץ (שאינו מופרז לחלוטין) יהיה עדיף על כל מידה של לחץ חסר.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הלחץ שמצוין על הצמיג עצמו (הנפוצים הם 44psi או 51psi), הינו הלחץ הקר המקסימלי שאליו מתוכנן הצמיג.

עליו להיות שווה או גבוה מהמלצת היצרן לניפוח הצמיגים בכל מצב.

לגבי הלחצים שהזכיר פותה"ש, כנס לשרשור שצירפתי בהודעה קודמת ותראה שמדובר בלחצי ניפוח בעומס רגיל.

לפי מה קבעת שהלחץ המתאים הוא 36?

פורסם
היי,

האם הגיוני שהצמיגים של האיביזה מצריכים ניפוח של 42 PSI (קדמיים) ו-39 PSI (אחוריים)?

תודה

לא מסתדר לי. צלם את המדבקה המוצמדת לדלתית של פתח מילוי הדלק.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...