Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205GTI

shahar20
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שווה מחירון פחות מעשר אבל אף פעם לא מבקשים עליו מחירון תמיד יותר וגם כפול אם לא יותר!

מבחינת צריכת דלק תלוי אם זה 1.6 או 1.9 למרות שההבדלים לא עצומים בינהם!לי יש GTI 1.9 והיא צורכת 9\1 ואם לוחצים אז אני מאמין 1\7.

מבחינת התנהגות כביש זה אחת המכוניות המהנות שיש לנהיגה עד היום!!!

פורסם

כמה הרכב שווה תלוי במצבו. באם אין לו פגיעות שלדה והכל תקין - הוא שווה בוודאי מעל מחירון. אם זה לא כך - עדיף שלא תכנס לזה אפילו... מה שאומר ש-GTI טובה קונים מעל למחירון. GTI לא טובה לא קונים בכלל.

צריכת הדלק היא לא מה שצריך להפריע לך ברכב הזה - עלויות האחזקה יקרות בהרבה מאשר צריכת הדלק מספרת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום

מבחינת רכב(מינסיון היתה לי אחת 1.6 ) רכב בעל התנהגות כביש מעולה והיגוי ברמה שהיה מביש כימעט כול מכונית בימינו צריכת הדלק סבירה אבל כמו שאמרו לפני זו הבעיה הקטנה

ועדיף שתדע שתצטרך ליישר קו עים המכונית וזה ידרוש כמה אלפים ואולי גם יותר

הרכב ידוע בזנבו העליז וישמח לספר לך על זה בכול סיבוב חד. ונחשב לפורץ דרך בתחום במה שקשור להיגוי והנעה. עים מנוע 1.6 הוא היה מעולה וכשקיבל את ה-1.9 זה כבר היה יותר מידי

ה-GTI הם רכבים חדים ומדויקים( אפשר לאמר אפילו קארטינג) ובוודאי שיתנו הנאה לנהגיהם

אבל לא הכול ורוד והרכב סובל מעט מבעיות אמינות מציקות חלקם במערכת הדלק ובעיות חשמל שונות. אני מאוד מקווה שתימצא אחת למרות שבארצנו כימעט כולן פגועות ולגבי המחירון זהו דבר שניקבע לפי מצב הרכב ורמת התחזוקה שלו. בהצלחה........

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

ל-MAGEN200 - מרבית הדברים שאמרת לא ממש מדוייקים - הרכב אינו סובל מהיגוי יתר חריף (אולי ברכב לא מטופל ובעל בולמים/מיסבים תקולים), כמו כן ההגיוי שלו ממש אבל ממש לא ברמה של רכב קארטינג (תנסה פעם רכב קארטינג ואז תבין), להיפך ההיגוי שלו כמעט זהה ל-205 רגילה (המסרק בכל אופן זהה ובעל נעילה מצד לצד זהה), למעט הקשחת מיתלים.

גם לגבי הדיוק של ההגה - הוא אומנם טוב (בוודאי ביחס למתחרות) אולם לטעמי האישי אינו מעולה!!

מעבר לכך הרכב אומנם סובל מבעיות אמינות (בין היתר עקב גילו המתקדם וחוסר טיפול/הזנחה של בעלים קודמים), אבל - וזאת הנקודה החשובה - לא ממש נוח בחיי היום יום (תצרוכת דלק גבוהה באופן יחסי, רעידות, פלסטיקה לא איכותית, מיתלים קשיחים מאד ועוד).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בקשר להיגוי ............ איפה GTI ואיפה קרטינג. אפילו לא בכיוון. כל נסיעה על קרטינג תבהיר לך מייד שאין שום קשר. אם אתה כבר רוצה רכב עם היגוי של קרטינג, תנסה מיני ישנה, עדיף משופרת. פה אתה כבר מתקרב לקרטינג.

בקשר לטרד המקורי. צריך להבין דבר אחד בקשר ל GTI . זאת מכונית מהנה מאוד לנהיגה, יש לי אחת כבר 6 שנים (וכולם מוזמנים לראות אותה במפגש בשבת). זהו אוטו שכשבא לך לנהוג בצורה ספורטיבית הוא מהנה מאוד מאוד אבל (למה תמיד יש אבל?)........ רוב הזמן, בנסיעה/נהיגה "מנהלתית" זה אוטו יקר לאחזקה, לא נח,זולל דלק ולפעמים אני מוצא את עצמי מעדיף לנסוע לסופר או לדאר עם הדובלו של האשה ולא עם ג'יטו שלי.

כמו בכל אהבה, ולאוטו הזה יש לי המון אהבה, אתה מתעלם מהפגמים, ומתפשר על הרבה דברים, רק כדי לזכות במעט רגעים של חסד. ואת זה, היא מספקת בשפע.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה לכולם על התשובות

ראיתי אחת ב7500 ש"ח

המחיר לא נראה לי בגלל זה שאלתי

אני אבדוק את המצב המכני שלה ואחר כך אודיע לכם מה נסגר איתה

פורסם
ל-MAGEN200 - מרבית הדברים שאמרת לא ממש מדוייקים - הרכב אינו סובל מהיגוי יתר חריף (אולי ברכב לא מטופל ובעל בולמים/מיסבים תקולים), כמו כן ההגיוי שלו ממש אבל ממש לא ברמה של רכב קארטינג (תנסה פעם רכב קארטינג ואז תבין), להיפך ההיגוי שלו כמעט זהה ל-205 רגילה (המסרק בכל אופן זהה ובעל נעילה מצד לצד זהה), למעט הקשחת מיתלים.

גם לגבי הדיוק של ההגה - הוא אומנם טוב (בוודאי ביחס למתחרות) אולם לטעמי האישי אינו מעולה!!

מעבר לכך הרכב אומנם סובל מבעיות אמינות (בין היתר עקב גילו המתקדם וחוסר טיפול/הזנחה של בעלים קודמים), אבל - וזאת הנקודה החשובה - לא ממש נוח בחיי היום יום (תצרוכת דלק גבוהה באופן יחסי, רעידות, פלסטיקה לא איכותית, מיתלים קשיחים מאד ועוד).

ערב טוב

יש הבדל בין היגוי יתר חריף לזנב עליז ההגה של הGTI שונה מה-205 הרגילה מבחינת השאיפה למרכז וכן מבחינת כובד כתבת שלטעמך ההגה לא מעולה (למרות שאני חושב שהוא אחד הטובים) תן דוגמא להגה יותר טוב בקבוצת מחיר זו. בכול מיקרה ה-GTI היתה ותהיה אחת ממכוניות ההנעה הקידמיות המהנות ביותר ועל זה יעידו רבים

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
ראיתי אחת ב7500 ש"ח
תבדוק טוב טוב כי המחיר הזה נמוך בצורה מפתיעה ביותר. נבלה של GTI אחרי תאונה מוכרים בלא הרבה פחות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לי GTI למכירה ב 2000 ש"ח!!!! כן אלפיים בלבד!!!!

אהההההההההההה...אאאאאאאאאההההמממממממ... היא דומה יותר ל CTI

ווווו....... היא עומדת על הגג.... ממממה שנשאר ממנו....

זו דעתי על ה GTI הזולה שמצאת .

בלי לראות ובלי להכיר - יש לה יישור קו של 10K לפחות. אם אין לה - היא עולה לפחות עוד 10K ממה שכתבת...

אלון

• תוכן חדש...