Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר VOLTA 60AH

mlevii5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי מאזדה 3 קניתי ב 2014 מצבר VOLTA 60AH ומאז יש לי בעיה מוזרה עם החלונות חשמל כל חודשיים עושים לי בעיות כאילו אין מספיק כח לחלונות לעלות משהו הזוי... ושהם עולים הם עולים לאט כזה לפני זה היה מצבר של אנרגייג'ר משהו כזה ...

יכול להיות שהבעיה במצבר ? המכונית מתניעה רגיל אין בעיות ... האחריות מסתיימת ב 6.2.16 שווה לבדוק ?

איך החברה VOLTA זה נחשב מצבר טוב ? הוא תוצרת הארץ ?

חשבתי אולי הרכב צריך יותר מ 60AH אבל באתר של VOLTA רשום מאזדה 3 זה 60AH .

-------------------------------------------------------------------------------

בדקתי באתר של שנפ רשום שמאזדה 3 צריכה 66-65AH עם זרם התנעה 580 לעומת וולטה ששם רשום 60AH עם כושר התנעה 350CCA

וולטה - http://www.volta.co.il/?categoryId=59510

שנפ - http://www.schnapp.co.il/?CategoryID=164&ArticleID=56

עריכה אחרונה על ידי mlevii5
פורסם (נערך)

שהמנוע דלוק החלונות עולים לאט כאילו המנוע חלון מת גוסס הם יורדים רגיל אבל בעליה ממש לאט או שהחלון עולה קצת וישר יורד למטה " משתגע " , הבעיה עם החלונות התחילה לקרות אחרי שהחלפתי את המצבר הישן אנרגייזר לוולטה - כל חצי שנה אני משפץ את המנוע של החלונות ב 250 שקל גם שאני משפץ את המנוע החלונות עולים ויורדים לאט כזה משהו מוזר לאללה

למה יש הבדלים באתר של וולטה ושל שנפ ? באתר שנפ רשום 66AH ובאתר של וולטה רשום 60 וההבדל בזרם ההתנעה גדול מאוד בינהם לטובת השנפ 580 לצד 350 של הוולטה

===============================================

אם זה קורה רק שהמנוע כבוי / דלוק מה זה אומר ?

עריכה אחרונה על ידי mlevii5
פורסם

אם המנוע מניע בקלות, סביר יותר שהבעיה היא לא במצבר, אלא במשהו אחר שהתזמון שלו היה במקרה עם החלפת המצבר. גם אילו הבעיה היא במצבר, כלומר שכאשר הוא צריך להניע הוא נותן מספיק אבל לחלונות חשמל המתח נמוך מידי, זה לא מצביע על כשל חמור שמצדיק החלפה במסגרת האחריות, כך נשמע לי.

כאשר המנוע דלוק מנגנון החלונות חשמל מקבל מתח גבוה יותר, אבל אם גם אז יש בעיה, אז זה לא מצבר. הייתי אומר אולי תבדוק מתח טעינה, אבל קשה להאמין שעם אלטרנטור תקול אין לך בעיה בהתנעה.

מצבר עדיף עם כמה שיותר זרם התנעה. אלא אם כן מדובר במקרה יוצא דופן, שהוולטה בעל זרם התנעה נמוך אבל גדול מספיק, תמורת אורך חיים ארוך יותר של המצבר, אבל לא נראה לי. אני הייתי לוקח את השנפ גם ברבע מחיר גבוה יותר. (אישית אני לוקח וורטה בגלל שאני מעדיף טוב עוד יותר, אבל יש עדיפות לקניית תוצרת הארץ!)

האם כאשר שיפצו את המנגנון, הגריזו את המסילות?

האם ניסית לשמן את מסילת החלון, בספריי סיליקון? (הכוונה לספריי שימון, דומה ל-WD40 אבל זה לא תופס לכלוך אותו דבר)

אם לא, תנסה את שניהם. ספריי סיליקון בדלת זה כלום, כמה שניות, רק דורש הורדת חלון פנימה ולהשפריץ מעט איפה שהוא מתחכך.

כדי להגריז את המסילה צריך לפתוח את דיפון הדלת, וגם צריך גריז...

פורסם

לפי דעתי אני הייתי מוציא מלחם עם כמה כבלים טובים ובידודים, סולל כבל עבה ואיכותי מהמנוע של החלונות (2) עד למצבר ואחד לפלוס ואחד למינוס, בנוסף הייתי מוסיף כמה כבלי הארכה מהמצבר למרכב.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...