Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עריכה:

מישהו יודע אם אפשר לשלוח שאלה\מכתב לטויוטה לגבי משולשים לרכב שלי?נשמע מצחיק והזוי אבל מה שאיתמר כתב כאן די הלחיץ אותי.

לא צריך לשלוח מכתב, מה שרשמתי לך חתום בדוק ונצור. טויוטה לא מייצרת בושינגים תחליפיים למשולש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עברתי על כל ההודעות פה,

והדבר היחיד שיש לי להגיד לך זה פשוט קח את הרכב שלך תכניס אותו למוסך נורמאלי שהמכונאי יעשה סיבוב על הרכב, יאבחן , ויתן לך הצעת מחיר לתקן את הליקויים והרעידות , ואת כל הנזקים שגרמת ,

יש הבדל בין להיות חובב רכב מטורף, ולהשקיע ברכב ובאמת לשמור עליו, לבין להיות משועמם שחייב משהו להתעסק איתו באובססיביות,

סלח לי על ההתבטאות אבל הרכב נהיה בשבילך יותר תחביב ואובססיה מאשר כלי שאמור לשרת אותך בנאמנות,

והטויוטה הזו היא סוס עבודה רציני, חבר שלי קנה לפני 7 שנים טויוטה קורולה מהדגם הקודם שנת 99, עם 100 אלף ק"מ, ובשנתיים וחצי עשה עליה עוד 100 אלף, וחץ מהחלפת מנורה וטיפולים שוטפים, אפס תקלות, אני לא מאמין שכיום מייצרים רכבים אמינים ברמה כזו,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אכן, רכב אגדה (מבחינת אמינות, שלא תצאו עליי גם עכשיו על זה) ובגלל זה כאב לי כל מה שקרה.

זה לא עניין של אובססיה, זה עניין שרציתי לעשות תחזוקת מנע כי הכוונה שלי הייתה להישאר איתו עוד הרבה זמן (חוץ מהצבע שבאמת מבאס אותי, אבל אפשר להתגבר).

אובססיה קלה לכולנו יש אבל לי יש גם קצת רגש לרכב, רכב ראשון בכל זאת...

פורסם

תחזוקת מנע זה לבדוק שמן ומים כל שבוע, למלא אויר בצמיגים בכל תדלוק, ולהקפיד להכניס את הרכב למוסך כל זמן \ק"מ לפי היצרן , ולא להתקמצן על חלפים,

אין סיבה לקנות חלפים מקוריים עם ניילון של החברה אבל יש תואמים וחליפיים באיכות לא פחות טובה וזולים יותר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

האם הגשר התחתון חוזק לפי הוראות יצרן?

אצלי למשל צריך להוריד את הרכב על הגלגלים ורק אז לחזק.

לגבי המשולשים - מדוע הוחלפו רק הבוקסות ולא כל המשולש? (אני לא ממש מכיר איך זה בטויוטה).

יש לי גם רכב ישן שנת 92 ואף פעם לא היה לי מקרה שהחלפה של חלק לחדש גרמה ל-"נזק". לדעתי הסיבה היא עבודה לא מקצועית.

פורסם

ירון, כי לא ידעתי שבוקסות משולש הן כה משמעותיות , 99 אחוז מהאנשים מחליפים בוקסות כשאפשר ואמרו לי שאפשר להחליף אצלי וגם החרט ביצע.

מה שבטוח , הברזל הוא מקורי וזה גם חשוב.

בכל מקרה לעניין התושבות , בגלל הדברים שהועלו כאן, האם לדעתכם החזרת התושבות המקוריות התחתונות האלו יחזירו את הרכב למה שהיה לפני? שתי עליונות מקוריות כאמור ללא שום בעיה:

תסתכלו על התושבת עם השלוש ברגים, לא ייאמן שהיא ככה אחרי 15 שנה ו270 אלף ק"מ... כנראה שלא הייתי צריך לגעת בה.

fee65d26a5b3538ece27cae2340b30f9.jpg

91b16bcd004cf28afd3885c69e61c460.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה שאת התושבת בתמונה העליונה אתה יכול לזרוק לפח.

אל תחזיר כלום, תבדוק אם החזירו את הגשר התחתון למקום כמו שצריך ואין בו חופשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

שתי עליונות, אחת בערך 500 שקל כולל מע"מ וכו, אחת עליונה שניה עלתה לי 600 לפני הנחה ומע"מ ועשו לי הנחה בקומבינה דרך מוסכניק שעבדתי איתו.

שתי תחתונות מקוריות אחת 2XX שקל והשניה 3XX שקל. עוד מההתחלה היה לי חשוד שזה המחיר אבל מסתבר שהתחתונות זולות וכולן מקוריות.

אבל זה המחירים שהיו לפני שנה.

בכל מקרה, התחדשתי בד"וח 100 שקל בדיוק מתי שסיימתי את העבודה, המנחוס ממשיך.:-D

עריכה אחרונה על ידי אושריקו

• תוכן חדש...