Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב מיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם !

אני מעוניין לרכוש סיטרואן C1 חדשה.

הרכב מיועד לנסיעה של 45 קמ לכיוון לצורך עבודה אשדוד- תל אביב.

קראתי ביקורות על הרכב ונשמע שהיא אחלה. כמובן שמהללים את הפיקנטו וה-I10 אך היתרונות שבאים לידי ביטוי ברכבים אלה הם תא מטען גדול , מרווח במושב האחורי ותחושת רכב גדול יותר.

אני הולך דווקא על ה-C1 מכיוון שהיא זולה במחיר וחסכונית בדלק משאר המתחרות " הטובות" יותר ועוד דבר זה המערכת עזר לזינוק בעליה שקיימת ב-C1.

הייתי רוצה לשמוע לגבי האמינות של הרכב , אולי אפילו דגמים קודמים של ה-C1 , האם יש בעיות מכניות חשמל וכאלה.

ונכון שיש בעיה למכור אותם בשוק השיראלי והמחירון נמוך ...( כרגע לא רלוונטי ).

קבלתי הצעה של 57000 על הדגם המפואר אך מנגד אני יכול לרכוש את ה-I10 במחיר זהה דרך "חבר".

האם כדאי לי ללכת על ה-C1?

- מעוניין ברכב מיני הזול ביותר (חוץ מאלטו)

- החסכוני ביותר

אשמח לקבל הצעות\המלצות .

תודה

עריכה אחרונה על ידי oo0max41
פורסם

ידני? אוטומט?

רכבי מיני הם די בסיסיים, ככה שאין הרבה מה שיתקלקל.

על הנייר השלישיה (C1/אייגו/108) היא הכי חסכונית על הנייר.

הI10 כנראה תרגיש יותר מכונית מבפנים מהC1, אין בה בפח חשוף.

אופציה נוספת שאמורה להתווסף היא הדאצי'ה סנדרו הרגילה שאמורה לעלות 55 אלף, אבל פה אתה מקבל סופרמיני.

פורסם

גיר ידני ( סליחה שלא ציינתי את זה) ושמעתי על הדאצ'ה , לא מעוניין בה .

לפי הביקורות ה-I10 לא נחשבת לבין החסכוניות (15,16 לליטר ועם נסיעה טיפה עצבנית זה מגיעה ל13)

פורסם

הדור הקודם היה אמין ואין סיבה שהחדש גם לא,ממליץ ללכת על הדגם היותר מאובזר עם המולטמדיה.

הרכב עצמו נוח,דווקא מרגיש זריז,מה שכן מאחור מאוד צפוף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדוק את האחות התאומה מבית פג'ו, ה-108,

רכבים דומים עד זהים, אבל המנוע של ה-108 חזק יותר ויתאים יותר לנסיעה בכבישים מהירים.

• תוכן חדש...