Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע עד כמה זה נכון לכתוב את האשכול דווקא בכללי ואם זה מצויין אשמח אם תעבירו, אז אתן קצת רקע אני בן 21 וכרגע ביום יום מבחינה כלכלית נוהג על רנו מגאן דיזל ידנית אם להיות ריאלי, וכמו כל חובב רכב אני חש שאני "נוהג ברכב משעמם" אבל המצב התרבות המוטרית בארץ לא נותן לנו אפשרות לפרוק אדרנלין במסלולים, וכן יש כאלה שגידו שיש את אל קוש, ונס הרים אבל בנינו בדרך לעבודה כולנו תקועים ומזדחלים אחרי איזה מאזדה אוטומטית ומשעממת להחריד, חשבתי שכרגע אולי פתרון זמני עד שיפתח משו נורמלי בתרבות המוטורית או שתקציב בבנק יגדל לעשות סימולטור בבית, הענין שאני לא בטוח עד כמה זה ממחיש את המציאות של הנהיגה ועד כמה זה שווה תהשקעה מישו פה מבין לליבי ויכול לתת לי מענה עם הסוני יכול להיות "קצת" ריאליסטי? ואם כן איזה משחק אתם ממליצים, תודה רבה

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

ממחיש את המציאות - לא.

הכיף בנהיגה בה מהכוחות שמופעלים עליך. בלי ה-G, אתה רק צופה.

אבל סימולטור טוב יכול לסייע ביצירת הרגלים נכונים (סדר פעולות נכון, בעיקר). כמובן, אם יש גם מי שיתקן אותך...

הוא לא יכול ללמד אותך להרגיש כמה אחיזה נשאר או העברות משקל וכו'.

עדיין, אם זה עוזר לטייסים, זה בטח גם טוב לנהגים, וזה כיף.

אבל תחליף... לא יותר משפורנו זה תחליף לסקס.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מומלץ לפרסם פה- http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?85-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%A9%D7%9C%D7%98-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99-%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%93%D7%92%D7%9E%D7%99-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%93&

אני יודע על פורזה 6 שהוא טוב מאוד, ואני יכול להעיד על גראן טוריזימו 6 על PS3 שהוא טוב מאוד, מגוון גדול של מכוניות, רובן עם תא נוסעים שנראה לפרטים, הנהיגה עצמה טובה מאוד ומרגישה קרובה למציאות, ועם הגה שמתחבר לפלייסטיישן (אני נהגתי שם עם G27 או 25 של לוג'יטק אני חושב), גם אפשר לעשות דריפטים ובהחלט ליהנות. אבל גם עם דואלשוק רגיל הכל בסדר.

פורסם

falou, אי אפשר להשוות בכלל בין סימולטור טיסה לסימולטור כמו הסוג שתואר כאן.

בסימולטור טיסה מוקנת לטייסים תחושה אמיתית, זה ממש קוקפיט אחד לאחד כמו הקוקפיט האמיתי, ויש אפילו תזוזות ורעשים כמו במטוס אמיתי. כשאתה ממריא אז המערכת ההידראולית מרימה את התא בזווית התואמת להמראת מטוס. זה באמת מקנה תחושה אמיתית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם אני שוקל את העניין, מישהו יודע האם באזור חיפה יש מקום בו ניתן להתנסות, הגה+מעמד עולים המון כסף ולא הייתי רוצה לקנות ואחרי שבוע להניח הכל בצד או למכור בחצי מחיר...

אני נהג לא רע אבל גרוע ביותר במשחקי מחשב ולכן חשוב לי להתנסות טרם הקניה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ישנן רמות מאוד שונות של סימולטורים. אי אפשר להתווכח עם זה שסימולטור בסיסי, כמו שיש לי בבית, לדוגמא, לא מעביר תחושה של כוחות G וכו'. ועם זאת, זה כלי עזר נהדר וסטרילי לחלוטין ללמוד איתו, מבלי סיכונים מיותרים וגם בעלות כלכלית נמוכה יותר. אני יכול להעיד על עצמי שהסימולטור והדרכות על סימולטור מאוד שיפרו אצלי הרגלי נהיגה מסויימים, ואיפשרו לי לגלות גם פאקים בנהיגה שלי, שהיה לי כנראה הרבה יותר קשה לגלות במקום אחר.

יש כרגע בארץ קהילה די מבוססת, שגם הולכת וצומחת כל הזמן, של חבר'ה בתחום. יש ישראלים שמצליחים ברמות הכי גבוהות ב-iRacing וסימולטורים אחרים, וחלק מהחבר'ה בתחום הזה הם גם נהגים טובים למדי במציאות (אלופי ישראל בקרטינג וכו'), שחלקם, בדיוק כמוני, אומרים שהסימולטור מאוד עזר ועוזר להם ללמוד ולתרגל הרגלי נהיגה נכונים, שקשה למצוא איפה לתרגל במקומות אחרים.

בהתאם, יש גם קורלציה לא רעה בכלל בין יכולות נהיגה בסימולטור לאלו בעולם האמיתי. רק בשביל דוגמא, לפני כמה שבועות, באחד מהמרוצים שמתקיימים מדי פעם ב-simrace, מי שזכה במקום הראשון היה אלון דאי, ומי שהיה קרוב אליו מבחינת זמנים ותוצאות היו גם אנשים שהם לא נהגים מקצועים כמוהו, שחלקם כן מתחרים או התחרו במסגרות שונות, וחלקם צמחו וצומחים דווקא בעולם הסימולטורים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...