Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים, מעוניין לרכוש רכב.

את היונדאי יש לי אפשרות לקנות חדשה מהחברה במחיר של 80,000 על הכביש כולל תוספות כמו מערכת מולטימדיה, חיישני רברס.

בגדול התקציב שלי הוא הרבה פחות מזה אבל ההצעה הזו מאוד קורצת ואם לדעתכם שווה ניתן למתוח אותו עם עוד קצת מימון, אשמח לשמוע מה דעתכם לגבי הרכב והאם שווה לקנות אותו חדש? אם לא מדובר ברכב חדש בגדול התקציב הוא עד 65,000, רצוי שנתון 12-13 עם מנוע טוב (1.2 TSI או שווה) ואבזור טוב.

לשם השוואה, הרכב הקודם שלי היה פולו שנת 2011 שמכרתי לפני כשנה, הוא היה בדגם 1.4 ידני (״צעירים״ נראה לי קראו לו) והיה סה״כ רכב מצוין שנאלצתי למכור עקב נסיעה ארוכה לחו״ל.

הסתכלתי גם על הפאביה החדשה שנראית ומאובזרת מדהים לדעתי, אבל במחיר של 100,000 ש״ח זה כבר רחוק מאוד מהתקציב.

אשמח לשמוע דעות והמלצות על דגמים נוספים, תודה.

עריכה אחרונה על ידי tzachn
פורסם

ב80 עדיף לבדוק את הפיגו 208,ב84 אלף או את האיביזנ ב83.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הC1 עדיפה בכל פרמטר מהI10

השאלה הגדולה היא מה הם הצרכים שלך?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם (נערך)

צרכים בסיסיים, נסיעה רגילה לעבודה וחזור ועוד נסיעות נוספות לפי הצורך. אבל אני כן אשמח שיהיה כיף להיות באוטו מבחינת אבזור, אם זה אומר קצת גאדג׳טים ומנוע טיפה יותר עוצמתי. לא משהו מטורף, למשל לאבא שלי יש את ה i20 פרימיום עם כל התוספות ופשוט כיף לנהוג ברכב עם כל התוספות, גם הנסיעה חלקה מאוד. יש ל C1 דגם מאובזר ברמה טובה?

אתה יכול להסביר את ההבדלים לטובת ה C1? תודה

עריכה אחרונה על ידי tzachn
פורסם

יונדאי i10 פרמיום ליסינג 0 עולה 67K על הכביש כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כרמי לא בכול פרמטר ה c1 טובה יותר.

ליונדאי יתרון בתא מטען גדול יותר,מרווח בירכים מאחור טוב יותר ומושבים עם תמיכה צדדית טובה יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חברים תוכלו להמליץ לי על רכבי יד שניה בקשה עד 65,000? אני מנסה להמנע מחדש ואשמח לקבל המלצות. תודה

פורסם

ידני או אוטומט?

פורסם

יש את הפיגו 208,מושבים נוחות ונסיעה עצמה נוחה,עדיפות לרמת גימור ACTIVE המאובזרת יותר.

ספייס סטאר,חיסכונית מאוד,מאוד מאובזרת,מנוע רועש באצה,ומושבים עם תמיכה צדדית חסרה.

סוזוקי ספלאש/סוויפט,מכוניות חיסכונית עם אמינות טובה,אך תא מטען קטן לקטגוריה,הסוויפט עדיפה מבחינת מושבים.

יונדאי I20,מנוע מגריש מעט אצל אך אמינות טובה ולא יקרה לאחזקה.

• תוכן חדש...