Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"כושי, מי עשה אותך מאבטח?" צעק הנהג לעבר המאבטח ההמום. "אני לא פותח לכושים את הדלת. תיכנס מהחלון. אתה אפס, מי שם אותך כאן".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3031644,00.html

התנהגות מחפירה של נהג האוטובוס! חלאה אמיתית.

אני מאמין שרוב הנהגים יותר אנושיים מהמזויין הזה, אבל המקרה הזה ממש גועלי.

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

גועל נפש

פשוט גועל נפש

אבל אתה לא יודע בדיוק מה הלך שם מילה במילה אז אתה

לא יכול לשפוט את הנהג הזה לפי כתבה שנוטה יותר לצד של המאבטח

פופו.

vamos mados:drinking:

עעיכיעככתעי
חיי השתנו מקצה לקצה לאחר שראיתי את ההודעה הזאת 05\01\18
פורסם

אתה יצירתי מאוד אבולושן

במיוחד לאחר שכתבו את זה מאות פעמים בתגובות מתחת לכתבה

אני אף פעם לא שונא, רק אוהב

פופו.

vamos mados:drinking:

עעיכיעככתעי
חיי השתנו מקצה לקצה לאחר שראיתי את ההודעה הזאת 05\01\18
פורסם

קצת קשה לי להאמין שזה מה שאמר הנהג! בטח הוא צחק איתו או שקילל אותו אבל לא בצורה גזענית וישר ניפחו את השמועות, מניסיון - אל תאמינו לכל מה שכתוב בעיתון

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הנהג הושעה מתפקידו - ובעקבות כך התפטר :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

טוב שלא הגזמתם, זה נאמר במהלך ויכוח.

נכון, זה לא עושה את זה לבסדר אבל קצת פורפורציה. זה לא כאילו שהנהג סתם אמר לו את זה להנאתו.

עונש/קנס וכו' כן!

פיטור/התפטרות נשמע לי מוגזם נוכח הנסיבות.

פורסם

תנשום עמוק, תשתה כוס מים ותחזור לתחילת הנושא ותקרא את ההודעה המקורית שוב.

לא שאני מצדיק את האמירות האלו בוויכוח, אבל גם לוויכוח הדברים שנאמרו מאוד מאוד מוגזמים לדעתי.

לא יודע, אולי זה אני ככה ולך זה לא נשמע מוגזם..

הזוי במיוחד

בברכה,

אבי.

פורסם

גם נהגי דן מגעילים.

מי שנוסע ברכבת, אז יודע שקונים כרטיס הלוך ושוב, אז אפשר לקנות חופשי יומי דן.

אז סבוף בילוי בתל אביב ככה בערב, עליתי על האוטובוס, הצגתי את הכרטיס רכבת לנהג, והוא קרע אותו, ושהלכנו להתלונן בחניון דן, לא התייחסו, רק העלו אותנו לאוטובוס ברכבת, אבל כבר פיספסנו אותה, ובכלל נסגה הרכבת לאותו יום.

נאלצנו לשלם 250 שקל מונית ספיישל לזכרון.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ממה אתם מתפלאים בדיוק אני לא מבין?

למה חסר חלאות כאלה?

אני מאמין שזה קרה והנהג הזה חוצפן ברמה שלא תאומן!

והעובדה שהוא התפטר מיוזמתו, מעידה על כך שזה קרה.

פורסם

אני אישית חושב שזו חוצפה ממדרגה ראשונה, גועל נפש, וטוב עשה הנהג שהתפטר ויפה שעה אחת קודם.

אז מה אם זה קרה כחלק מויכוח? לא מדובר על בנאדם מן הרחוב, מדובר על נהג שהוא נותן שירות מטעם חברת "אגד", שהינה גדולה לכל הדעות. אם יש דוגמה לכיצד אסור לנהג ציבורי להתנהג - זו הדוגמה, ולכן לדעתי צריך לפטר נהג כזה ללא היסוס (בהנחה שיש ביסוס לטענות).

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
תנשום עמוק, תשתה כוס מים ותחזור לתחילת הנושא ותקרא את ההודעה המקורית שוב.

לא שאני מצדיק את האמירות האלו בוויכוח, אבל גם לוויכוח הדברים שנאמרו מאוד מאוד מוגזמים לדעתי.

לא יודע, אולי זה אני ככה ולך זה לא נשמע מוגזם..

הזוי במיוחד

בברכה,

אבי.

תקרא את המאמר המקורי ואז תבין למה הדגשתי את הדברים. ע"פ הכותרת של לורינזר ניתן להבין שסתם כך ובאופן תמים נהג אגד אמר את הדברים למאבטח שרצה לעלות לאוטובוס ואילו לאחר שקוראים את המאמר אזי ניתן להבין שלא כך הדבר.

וכן, לדעתי הקונטציה וההקשר שבהם נאמרו הדברים אכן משנים את עוצמת מילותיו של הנהג ומציגים את הדברים באור אחר וקליל יותר.

• תוכן חדש...