Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי מיטו 2010, ובשבועות האחרונים שמתי לב לקילוף בשכבה העליונה של הצבע בבאמפר האחורי ממש מתחת למכסה של הבגאז'.

לא ברור לי למה הדבר הזה יקרה, סה"כ לא אוטו ישן מאוד ולא התעללתי באוטו יותר מדי.

איך מטפלים בזה ואיך מונעים שלא יקרה לשאר האוטו?

תמונות: http://imgur.com/a/kdyiP

פורסם

יש לי משהו דומה בגג של ה 500 גם שנת 2010, או איכות גרועה של הצבע או שנשפך שם משהו, אצלך זה נראה הרבה יותר חריף.

רק צביעה.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא נתפס שרכבים 2010 כבר יש בהם קילופי לכה. על כמה וכמה לרכב שמור כמו שלך.

הרכב שלי 2002 עם גג נקי כמו שאר הרכב. אחת הסיבות שאני לא מתקרב לצבעים כהים

בטח לא אדום. (גם לא אוהב) עדיין זה לא מקובל. אני משער שאחריות כבר אין - חבל.

פורסם

מבאס ביותר. כמה תעלה לי צביעה?

והאם יש מישהו מומלץ באיזור פתח תקווה/כפר סבא?

עכשיו חשבתי על זה שלפני חודשיים תיקנתי את המכסה מנוע של הרכב (חלק חדש+צביעה) אחרי שהוא חטף מכה גדולה במיוחד. יכול להיות שאיפשהו שם בצביעה נשפך משהו על האוטו שגרם לזה?

פורסם

ועוד שאלה, אם אני אצבע, זה לא יגרום להפרשים בצבע שייראו ממש רע בעתיד? אולי אפשר איכשהו לגרום לזה רק להפסיק להתקלף ולהשאיר אותו ככה?

• תוכן חדש...