Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הידוע לי ,יש נוזל בצבע ורוד-אדום ונוזל בצבע ירוק -כחול. האם יש שוני ביניהם?

מה עדיף?

האם מה שמוכרים בתחנות דלק ( פז, סונול,דלק) זה בסדר?

משהו יכול להגיד לי מנסיון עם הרכבים הנ"ל?

תודה מראש

פורסם

ספר רכב של ה-SX4 מציין החלפה ראשונה לאחר 150K ק"מ או 8 שנים, בנוזל Suzuki Super Long Life Coolant כחול בלבד:

http://www.ael-service.co.il/files/documents/suzuki/2013/SX4-2.pdf

(עמ' 238-240 של הקובץ).

ספר רכב של I30CW, מציין החלפה ראשונה לאחר 100K ק"מ או 5 שנים, נוזל קירור ע"ב אתילן גליקול:

http://www.hyundaimotors.co.il/wp-content/uploads/2014/01/2011-i30CW.pdf

(עמ' 295, 316, 375 של הקובץ)

פורסם

פתרון נוח יהיה רכישת נוזל קירור כמו ה Valvoline Asian Vehicle שמתאים לרוב יצרני הרכב מהמזרח. מדובר בנוזל בעל תכונות Long life שתואם לדרישות היצרנים שציינת.

עם זאת אני לא ממליץ לערבב סוגים שונים של נוזל קירור. אם חסר קצת והמפלס עדיין נע בין ה min ל max לא הייתי נוגע. אם בכל זאת אתה מתעקש להוסיף אז להוסיף מי ברז בלבד / מי ברז שעברו סינון אבנית.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מחזק את שני החברים שמעליי ומוסיף 400 מ"ל נוזל קירור מקורי ליונדאי אם אתה מאזור השרון. זה תרכיז לכן זה יוצר 1 ליטר בערבוב עם מים.

Stay Dirty

פורסם
פתרון נוח יהיה רכישת נוזל קירור כמו ה Valvoline Asian Vehicle שמתאים לרוב יצרני הרכב מהמזרח. מדובר בנוזל בעל תכונות Long life שתואם לדרישות היצרנים שציינת.

עם זאת אני לא ממליץ לערבב סוגים שונים של נוזל קירור. אם חסר קצת והמפלס עדיין נע בין ה min ל max לא הייתי נוגע. אם בכל זאת אתה מתעקש להוסיף אז להוסיף מי ברז בלבד / מי ברז שעברו סינון אבנית.

עבור יונדאי - בספר רכב מצוין נוזל על בסיס אתילן גליקול אבל עם מים מזוקקים ללא מינרלים, עמ 316. אז הכי פשוט להוסיף מים מזוקקים בהנחה שזה משהו חד פעמי. אם לא, אז צריך מים מזוקקים ונוזל קירור מרוכז עפ היחס בספר רכב. אין המלצות בספר של יונדאי לסוגים, צבעים וכו.

• תוכן חדש...