Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמים חדשים בדצ'ה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזו מיני מודרנית אתה קונה ב60 אלף ש"ח? ולמה אתה חושב שהיא יותר טובה מהסנדרו?

רוב המיני הידניות הן חלשות ולא מי יודע מה מאובזרות.

מעבר לכך לגבי הסאנדרו סטאפווי, מי שחשוב לו הבידוד שישקיע כמה אלפי שקלים ויבודד את הרכב, זה עדיין ייצא הרבה יותר זול מרכישה של רכב דיזל אחר.

סיאט מיי, פיקנטו, יונדאי i10, שברולט ספארק החדשה. מכוניות קטנות ופחות מאובזרות בצעצועים אלקטרונים, אבל מציעות חבילה הרבה יותר מודרנית ומגובשת בהשוואה לרנו קליאו בת 15 שנה בעטיפה מודרנית יותר. אני מסוגל להמליץ על סנדרו רק לאנשים שחייבים רכב מרווח עם תא מטען גדול ומתעקשים על רכב חדש. לדעתי סנדרו זה הרכב הכי פחות משתלם בהיצע של דאצ'יה.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סיאט מיי, פיקנטו, יונדאי i10, שברולט ספארק החדשה. מכוניות קטנות ופחות מאובזרות בצעצועים אלקטרונים, אבל מציעות חבילה הרבה יותר מודרנית ומגובשת בהשוואה לרנו קליאו בת 15 שנה בעטיפה מודרנית יותר. אני מסוגל להמליץ על סנדרו רק לאנשים שחייבים רכב מרווח עם תא מטען גדול ומתעקשים על רכב חדש. לדעתי סנדרו זה הרכב הכי פחות משתלם בהיצע של דאצ'יה.

הפלטפורמה היא אותה תת-פלטפורמה של הניסאן ג'וק, נוט וטידה. גם הקליאו החדשה מבוססת על אותה פלטפורמה וההתנהגות של הרכב היא של סופרמיני די מודרנית. איך שלא תעקם את המבט זו לא מכונית שיושבת בקטגוריה של רכבי המיני שאתה מציין.

פורסם
ידוע לי שהם מציגים גם באולם של רנו בבאר שבע, ייתכן שהם מציגים בעוד מקומות.

בגלל זה רשמתי בערך. יש להם גם משהו בצפון לפי מה שאני זוכר אבל זה לא ממש אולם תצוגה. כמה מכוניות בתוך אולם של רנו.

פורסם

בדקתי את מחירי דאצ'יה בישראל מול המחירים באנגליה (אתר HONEST JOHNׂ ) ומול הרכב שאני קניתי בישראל קיה ריו , וגיליתי שבאנגליה הריו עולה 75K ש"ח ואני קניתי ב 80 , אבל הדאציה שעולה כאן 55 הסנדרו עולה באנגליה 42 K ש"ח. אז עדיין רנו או קרסו עושים עלינו סיבוב.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

רק שבאנגליה הרכב מגיע בלי: מערכת שמע, מזגן, פגושים בצבע הרכב ועוד שלל אבזור חסר.

לא כולם עושים עליך סיבוב ידידי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הפלטפורמה היא אותה תת-פלטפורמה של הניסאן ג'וק, נוט וטידה. גם הקליאו החדשה מבוססת על אותה פלטפורמה וההתנהגות של הרכב היא של סופרמיני די מודרנית. איך שלא תעקם את המבט זו לא מכונית שיושבת בקטגוריה של רכבי המיני שאתה מציין.

אי אפשר לעשות השוואה בין הקליאו החדשה לסנדרו. הפלטפורמה משותפת, אבל שם נגמר כל המשותף בין הקליאו החדשה לסנדרו. העידר בידוד רעשים, העידר עידון, דוושות רועדות, הגה רועד, ידית הילוכים רועדת, ציון נמוך במבחני הריסוק, עידר מערכות בטיחות אקטיביות מודרניות חושפות שמדובר ברכב מיושן מאוד שהיתרון העיקרי שלו על פני המתחרות הוא הרבה מאוד פח לשקל וצעצועים אלקטרונים. ("אבזור")

פורסם

מעניין מה יהיה המחיר של הדאסטר דיזל 4X4 E6.. לעניות דעתי 110K

מה זה E6? במה זה שונה ממנוע הדיזל של דאסטר שמשווק עכשיו?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
מה זה E6? במה זה שונה ממנוע הדיזל של דאסטר שמשווק עכשיו?

יורו 6

מגיע עם מסנן חלקיקי nox, כביכול נכנס לקבוצת זיהום 7 במקום 15, מה שנותן הטבת מיסוי ירוק של כ8000₪

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

סיאט מיי מודרנית?

במה בדיוק בפח החשוף?בחוסר דיפון בתא מטען?

כן נכון יש לה מערכת בלימה עד מהירות 30.

לדעתי אנחנו ניראה במכירות עד כמה היא מצליחה ונוגסת חזק משוק במיני.

רכב מרווח יותר לדעתי ישתלם לרוכש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מכיר את הדצ'יות די מקרוב (או בעצם מרחוק-רומניה...), התחושה בנסיעה ובנהיגה בהן עולה בקנה אחד עם מחירן, במיוחד אחרי שהריח של "חדש" נעלם (אם כי בדאסטר ובלודג'י הייחוד והיתרונות ממש מחפים על התחושה ואיכות החומרים)

יחד עם זאת, ללא ספק מדובר בתמורה הטובה ביותר לכסף באירופה ובישראל ולגבי כל קשת הדגמים.

אני משתעשע ברעיון לרכוש דאסטר...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אי אפשר לעשות השוואה בין הקליאו החדשה לסנדרו. הפלטפורמה משותפת, אבל שם נגמר כל המשותף בין הקליאו החדשה לסנדרו. העידר בידוד רעשים, העידר עידון, דוושות רועדות, הגה רועד, ידית הילוכים רועדת, ציון נמוך במבחני הריסוק, עידר מערכות בטיחות אקטיביות מודרניות חושפות שמדובר ברכב מיושן מאוד שהיתרון העיקרי שלו על פני המתחרות הוא הרבה מאוד פח לשקל וצעצועים אלקטרונים. ("אבזור")

שמע, אני לא יודע מה אתה יודע שאני לא יודע אבל אני נוסע בסטפוויי ויש לי ברזומה רכבים מרשימים למדי (מקטגוריות שהן באמת אחרות לחלוטין). הדוושות לא רועדות, ההגה לא רועד וידית ההילוכים לא רועדת. מה שטיפונת רועד זה מנוע שלושת הצילינדרים בסל"ד נמוך וזה אגב, בדיוק אותו מנוע שיושב ורועד באותו האופן גם בקליאו החדשה (ורק בחדשה כי זה מנוע מודרני שלא היה קיים בישנות) והדיזל אגב, הוא מנוע מספיק מעודן בשביל שמרצדס תדחוף אותו לa-class החדשה (אבל גם זו בטח מכונית מיושנת מאוד)...

לגבי מבחני הריסוק, אין לה ציונים נמוכים בכלל. במבחני הריסוק היא קיבלה חמישה כוכבים בהגנה על הנוסעים (מבוגרים וילדים) וארבעה כוכבים בהגנה על הולכי רגל ובסעיף אבזור הבטיחות וכשאתה טיפה נכנס לפרטים שמפורסמים בeuroncap אתה מבין שהרכב שמגיע לארץ היה מקבל ציון כללי של חמישה כוכבים כי מותקנים בו אביזרי בטיחות שלא הותקנו במכונית המבחן.

לעניין ההשוואה לקליאו, זו הפלטפורמה, אלה המנועים, זה הגיר, זה אבזור הנוחות והבטיחות שלקוחים כולם מהקליאו החדשה. יש הבדלים בבידוד, יש הבדלים בגימור ויש גם הבדלים במערכת ההיגוי והמתלים אבל דווקא ביחס לשני אלה ההבדלים הם לא בין טוב לרע אלא בבחירות בין ספורטיבי ונוקשה (בקליאו) לבין "צרפתי רך של פעם" (בסנדרו).

לטעון שהוא "מיושן" זה בעיקר לחשוף שאין לך באמת מושג על מה שאתה מדבר...

פורסם
שמע, אני לא יודע מה אתה יודע שאני לא יודע אבל אני נוסע בסטפוויי ויש לי ברזומה רכבים מרשימים למדי (מקטגוריות שהן באמת אחרות לחלוטין). הדוושות לא רועדות, ההגה לא רועד וידית ההילוכים לא רועדת. מה שטיפונת רועד זה מנוע שלושת הצילינדרים בסל"ד נמוך וזה אגב, בדיוק אותו מנוע שיושב ורועד באותו האופן גם בקליאו החדשה (ורק בחדשה כי זה מנוע מודרני שלא היה קיים בישנות) והדיזל אגב, הוא מנוע מספיק מעודן בשביל שמרצדס תדחוף אותו לa-class החדשה (אבל גם זו בטח מכונית מיושנת מאוד)...

לגבי מבחני הריסוק, אין לה ציונים נמוכים בכלל. במבחני הריסוק היא קיבלה חמישה כוכבים בהגנה על הנוסעים (מבוגרים וילדים) וארבעה כוכבים בהגנה על הולכי רגל ובסעיף אבזור הבטיחות וכשאתה טיפה נכנס לפרטים שמפורסמים בeuroncap אתה מבין שהרכב שמגיע לארץ היה מקבל ציון כללי של חמישה כוכבים כי מותקנים בו אביזרי בטיחות שלא הותקנו במכונית המבחן.

לעניין ההשוואה לקליאו, זו הפלטפורמה, אלה המנועים, זה הגיר, זה אבזור הנוחות והבטיחות שלקוחים כולם מהקליאו החדשה. יש הבדלים בבידוד, יש הבדלים בגימור ויש גם הבדלים במערכת ההיגוי והמתלים אבל דווקא ביחס לשני אלה ההבדלים הם לא בין טוב לרע אלא בבחירות בין ספורטיבי ונוקשה (בקליאו) לבין "צרפתי רך של פעם" (בסנדרו).

לטעון שהוא "מיושן" זה בעיקר לחשוף שאין לך באמת מושג על מה שאתה מדבר...

אה... הרגשתי שאתה מנסה להגן על הקנייה שלך. אני מפסיק את הויכוח הזה כבר עכשיו כי אין טעם להתווכח עם אדם שעדיין שיכור מהריח של רכב חדש. אבל אני רק אשים כמה ביקורות מחו"ל

http://www.whatcar.com/car-reviews/dacia/sandero-stepway-hatchback/summary/26166-5

https://www.youtube.com/watch?v=xOdyOJfWufc

פורסם

אני לא שיכור מהרכב. לרכב יש חסרונות. כמה! חלקם קצת מציקים. אבל הוא בטח שלא מתיימר להיות כזה.

זהו רכב זול, עם מנועים טובים שמרגיש ממש בסדר בפנים (לי אישית לא מפריעים ברגים חשופים. הם לא נמצאים במקומות שרואים אותם) ואני לא מבין על איזה רעשים אתה מדבר. האם זה הרכב הכי שקט שנסעתי בו? לא. אבל הוא עדיף פי כמה מיונדאי I10 או פיג'ו 107. ב-108 לא יצא לי להיות מספיק כדי באמת לתת דעה.

הוא גם מרגיש הרבה יותר טוב מכל מכוניות המיני הקטנות שכן נסעתי או נהגתי בהן (פיקנטו ספורט, פנדה וספארק דור קודם).

אישית, אני גם מעדיף את הדשבורד שלה על פני מה שיש בקליאו כי הוא לא נוצץ או מבריק (טעמי האישי) והחסרון העיקרי של הרכב הוא מושבים. הם אומנם נוחים מאוד אבל חסרי תמיכה צידית כמעט לגמרי וגם הייתי שמח לקבל עוד קצת תמיכה בגב תחתון. אבל אני מקבל מנוע מעולה, ידית הילוכים לא רעה בכלל (למען הכנות- בהתחלה סבלה מעט מקושי למצוא את הילוך מספר 3. עם צבירת הק"מ זה נעלם) ורכב נוח, חסכוני ומאובזר שגם נראה ממש טוב.

כן יש לרכב חסורנות אבל מצד שני, הוא זול. והאמת, לא מרגיש כלכך זול ביומיום. איזה הצעה יש לך כתחליף לרכב הזה? או שגם אתה תתלונן שהוא לא זול מספיק ולא מצדיק את מחירו?

• תוכן חדש...