Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמים חדשים בדצ'ה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שאמרתי בשירשור הענק של דאציה,לרכבי המיני יש בעיה.

ולדיזל אין ממה מתחרות למעט ה 208 דיזל רק שהיא עולה 90 אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב שכנראה הולך לככב אצל מורי נהיגה.

גם גבוה, גם חסכוני, גם ידני וגם זול.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא רק למורי נהיגה אני חושב,החיסכון של הדיזל יקרוץ להרבה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה כבר הדיזל יהיה יותר חסכוני מהבנזין...

להזכירך, זה מנוע 3 צילינדרים וידני.. גם ככה הוא חסכוני. בפועל אתה חושב שבאמת יהיה כזה הבדל??

למשל: לא זכור לי שהפונטו דיזל ידנית הייתה חסכונית יותר מהידנית בנזין.

פורסם

ראשית אל תשכח שהדיזל חזק הרבה יותר,ולכן יתאמץ פחות לכן אני מאמין שיהיה הבדל,צריך לבדוק עד כמה במבחן.

פורסם

רגע רגע, לפני שאתם רצים להושיב מורה לנהיגה בסטפווי, האם מישהו שיושב בתוך המכונית שעות ארוכות במשך היום ולעיתים קרובות הוא משמש אותו גם כרכב פרטי - צריך בשם המחיר הזול להתפשר על תא נוסעים זול, גימור בינוני חשוף ברגים, מושבים פשוטים והנדסת אנוש מוזרה?

נכון הנוחות טובה מאוד וגם התמרון העירוני ותנוחת הנהיגה, אבל באיזה מחיר (תרתי משמע)?

Stepway או Step away?

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

תענוג. באופן אישי אני אוהב את המראה ה ״משעמם״ של המכוניות האלו, בייחוד של הסנדרו, בלי כל מיני ניפוחים מוגזמים כמו למשל ברנו קליאו התאומה. הסטפווי נראית יותר טוב, אבל נחמד שיש אופציה זולה יותר (מתאר לעצמי שמדובר ב 1.2 בלי מגדש).

ועוד משהו- נראה לי שחלק מסוד ההצלחה הוא שאין עליהן מבצעים. מתאים מאוד לישראלי המצוי שיכול לחטוף התקף לב אם קנה רכב ושבוע לאחר מכן יש עליו הנחה של 5K.

פורסם

הסנדרו 1.2 טורבו שעולה 55 אלף ש''ח הכי מענינת פה.

הדיזל עולה יקר פי 2 מהבנזין בתחנות דלק היום, וספוואי לא יהיה חסכוני משמעותית מה1.2T בסנדרו.

פורסם

הבעיה היחידה זה שאין שם טורבו ,ומדובר בעגלה בלי סוסה לעומת הדיזל.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

הסנדרו תשווק רק עם 1.2 ללא מגדש. עוד לא הגענו לשלב שימכרו מכוניות מוגדשות במחיר כזה :-)

הסטפווי תמיד נמכרה עם המוגדש (אבל עם 90 כ״ס) ומי שלא צריך דיזל, לא רואה סיבה להוסיף כסף.

• תוכן חדש...