Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא והיום במקרה יצא לי לעשות נסיעה קצרה בהונדה ג'אז חדשה 1.3 גיר רציף ברמת הגימור TREND.

מאחר וזו הייתה נסיעה קצרה, על צריכת דלק אין לי מה לכתוב.

מבחינת מרווח, לאוטו לא חסר. ארבעה מבוגרים ישבו שם בצורה נוחה(החמישי לא), מרווח לרגלים לא חסר ואני מניח שכסא תינוק יכנס לשם בקלות.

פנים ואיכות הרכבה - הרכב דיי קודר אך מורכב היטב , לא מצאתי קצוות גסים בפלסטיקה. לטעמי יש שיפור בעיצוב הדש מאחר ובג'אז הקודמת הדשבורד מבולגן ומסורבל מאוד.

אבזור- לרכב מערכת מולטימדיה מקורית

מבחינת נוחות נסיעה יש שיפור מורגש מהג'אז הקודמת.

מנוע וגיר- אם בעבר חשבתי שאולי שילוב של גיר רציף ואוטו קטן אולי יתנו שילוב יותר נמרץ וסביר מאשר שילוב של גיר רציף עם רכב כבד (אאוטלנדר) התבדיתי.

גם כאן, אין תגובה ממשית לגז, הרכב מאיץ באיטיות וכל ניסיון לדחוק אותו מעבר מלווה ברטינה מהמנוע ורעש בולט מהמנוע.

מאופן פעולת הגיר והמנוע מורגש שהרכב מכוון בעיקר לחסכון ותו לא, העברה למצב ספורט בתיה"ל משפר את המצב למשהו סביר יותר.

מבחינת ניהוג לרכב קוטר סיבוב דיי קטן ונוח לפרסות, מעעבר לכך לא הצלחתי להתרשם ממש מההגה.

לסיכום, מההתרשמות הקצרה שלי מדובר ברכב לאנשים שנוסעים רגוע ולא ממהרים לשום מקום, מרווח בהחלט גם לנוסעים מאחור, עם אבזור טוב ביחס לקטגוריה.

1 (1024x843).jpgP60102-104755 (768x1024).jpgP60102-104901 (768x1024).jpg

פורסם

למעט מקרים חריגים, וכאן זה לא, השאלה היא כיצד היא לעומת אלטרנטיבות, במיוחד בהתחשב בתמורה לכסף.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רק בגרסא הידנית? המחיר של הגרסא המאובזרת הוא 106 אלף ש"ח ויש בה אבזור, בעיקר אבזור בטיחות, מקורי מהיצרן שכדי לקבל צריך לקנות 500X לאונג' עם חבילת תוספות או וולוו S60 R-דיזיין, כולן יקרות בהרבה. היא דיל מטורף.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני ממש לא שולל, יש יעד משוער להחלפת הרכב של אשתי והיא בהחלט בין המועמדות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הזמנו ביום שישי אחת כזו כדי להחליף את הג'אז 2008 שלנו - המשלוח יגיע רק באפריל-מאי, ואולי נדחה אותו עוד כדי לקבל את הצבע שאנחנו רוצים (אדום) - בינתיים ההזמנה פתוחה על לבן.

יש לה חסרונות, תאוצה עצלה היא אחד מהם, אבל מכל קטגוריית הסופר מיני היא היחידה שמרווחת מספיק כדי להתאים למשפחה עם שני ילדים. היא מובילה בקטגוריה מבחינת איבזור בטיחות, אם כי מבחינת "צ'ופרים" יש בה חוסרים: הגה מעור שנפקד, גג שמש שגם הוא דפק נפקדות, מדף קשיח בתא המטען במקום וילון, מולטימדיה מבוססת אנדרואיד (4.0.4) שמרגישה 2005 ולא 2016 עם מסך מגע שמגיב או לא, חוסר בבקרת אקלים, חוסר בהנעה ללא מפתח, וכדומה.

ג'אז הוא רכב שבוחרים עם הראש, לא עם הלב, אבל במחיר הנוכחי ועם כזה מרווח פנים חסר תחרות, לנו זה התאים.

פורסם

תודה רבה על הסקירה הקצרה,

מבחן דרך מלא להונדה ג'אז החדשה ניתן לקרוא כאן

כמו כן אתם מוזמנים להגיב בשרשור המבחן כאן

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...