Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי הפנו אותי לפה האמת כי הבנתי שיש פה אנשים שמבינים

ארשום קצת נתונים על הרכב פיג׳ו 208

מודל 2013, ק״מ 52,000, יד ראשונה מפרטי

הגעתי היום לסוכנות וראיתי את הרכב, נראה אחלה.

לגביי המחיר, הם מוכרים את הרכב ב8 אלף פחות מהמחירון שזה קצת מוזר לא?

וגם לא מצאתי כלום על הסוכנות רכב הזאת באינטרנט.

חוץ מזה הוא גם אמר לי שאם אני ארצה לקחת את הרכב לבדיקה אצטרך לדאוג לביטוח כי הרכב ללא ביטוח ולכן אסור ליסוע איתו.

אשמח להצעות מצדכם כי אני לא כ״כ מבינה בזה.

פורסם

הנורה האדומה הכי גדולה שעולה היא העניין של "אם את רוצה בדיקה תדאגי לביטוח". לסוחר רכב רציני יש את כל הביטוחים הנדרשים על מנת למכור מכוניות.

האמת היא שרק על הסעיף הזה הייתי מפיל את הרכב הספציפי ואת הסוכנות הספציפית.

אגב, הק"מ של הרכב הזה לא נמוך, ואני מניח שאם תחפרי לעומק תמצאי עוד "הפתעות". עזבי את הרכב הספציפי.

ממליץ לך לבדוק ב http://www.switch.co.il וגם אצל הטרייד אין של לובינסקי (היבואנים של פיג'ו) אם את מחפשת את רכב סופר מיני ידנית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש פה אחת שנת 2014 שמפורסמת בלוח של הפורום ב55k ועם ק"מ נמוך יותר ( למרות שעדיין לא מאוד נמוך ביחס לממוצע).

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

חוץ מזה הוא גם אמר לי שאם אני ארצה לקחת את הרכב לבדיקה אצטרך לדאוג לביטוח כי הרכב ללא ביטוח ולכן אסור ליסוע איתו.

רכב שנמצא אצל סוחר רשום על תו סוחר. אסור לנסוע איתו אלא אם נסיעה מתבצעת לצורך מכירתו כגון נסיעת הדגמה, נסיעת מבחן, נסיעה למכון בדיקה או למוסך. לצורך כך אמור להיות למגרש ביטוח מתאים.

את לא ממש יכולה לבטח את הרכב בעצמך. כלומר טכנית זה אפשרי, יבקשו לעשות ביטוח לחודש או לעשרה ימים בעלות כמה מאות שקלים. ואם תרצי לבדוק רכב אחר, עוד פעם כמה מאות שקלים ושאלות מוזרות בסוכנות ביטוח. זה לא הגיוני.

במילים אחרות, איך ששמעת את המשפט הזה - אחורה פנה. אין מה לבדוק יותר, חפשי משהו אחר ורצוי אצל מוכר פרטי.

• תוכן חדש...