Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אמנם מעל התקציב, אבל לא בחריגה פסיכית +רכישה בארץ:

פיוניר AVH-X2850BT , רשום שם שניתן לבצע מירורלינק באמצעות הכבל (בדקתי, הפלאפון שלי LG G4 תואם). עולה בערך 1,500 ש"ח בארץ.

יש כמה דגמים באתר של פיוניר, לא ממש הבנתי מה ההבדל ביניהם (מזכיר את ההגבלה של 6.2 אינטש).

הבאסה היחידה עם הדגם הזה הוא שאין לו SD, וכניסה הUSB היא אחורית - משמע שאני צריך לחבר כבל מאריך שיגיע לתא כפפות ע"מ להשתמש בו(?) - או שזה עובד באופן אחר....?

דעות?

אין לך הגבלה של 6.2 אינצ'.

דאבל דין זה אוניברסלי,כל המכשירים הם בגודל של דאבל דין,מה שמשתנה זה הגודל של המסך ובהתאם המסגרת שלו.

בפיוניר אין יותר מידי הבדלים בין הדגמים,לפי מה שאני זוכר יש הבדל ביציאות RCA ובגודל המסך,לפי איך שאני מבין מהדרישות שלך זה די זניח.

עם המכשיר מגיע כבל USB ארוך שמגיע לך לתא כפפות אין צורך לקנות אחד.

לגבי המירור בפיוניר אני לא יודע אם זה עובד בארץ,לפי מה שאני זוכר לא.

זה גם לא בדיוק מירורלינק זה יותר כמה אפליקציות נבחרות שאתה יכול לראות על הצג,בתכלס כל המירורלינק זה סחבת אחת גדולה,אם זה מתאם חיצוני האיכות ווידאו לא הכי הכי,וגם אין לך שליטה מהמכשיר עצמו אלא מהטלפון שחייב להיות דלוק עם האפליקציה,לא באמת רואה בזה טעם אלא אם אתה קונה מכשיר אנדרואיד מלא.

הטלפונים של היום בגודל כמעט של דאבל דין ,אישית אני לא באמת רואה צורך בזה.

מה שכן המכשיר בג'וליטה לא יושב מול הפנים שלך ואני לא יודע כמה זה בטיחותי להוריד את הראש כדי לצפות במסך ניווט לדוגמא.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חידשת עם ה6.2, אז קודם כל תודה(!) זה בעצם פותח לי מלא אופציות נוספות... אני גם מעדיף 7".

אני לא מנווט עם ויזואליות אלא בעיקר עם שמע, ובכלליות אציין שלא חשוב לי להיות מסוגל לשלוט בפלאפון מהמערכת, אלא שתצוגה של הפלאפון תוצג עליה (בעת שהמסך שלו כבוי, אם המסך שלו צריך להיות פתוח זה מפגר). בקיצור, מירורינג זה אחלה פיצ'ר אבל לא בגדר דיל ברייקר. פשוט מעדיף שאם כבר אני מחליף למע' עם מסך, אז שיהיה בו שימוש.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אחרי שאבא שלי שם בג'ולייטה שלו מגבר קטן (של אלפיין, מהדיגיטאליים החדשים שאפשר לשים בתא ככפות) לקומפוננט, עם הרדיו המקורי, זה כבר נשמע טוב מאוד והחוסר שהורגש בבירור לפני זה דיי נעלם. אני לא יודע עד כמה כבר יורגש HU חלופי, בטח זה רק יראה פחות יפה ויעלה לך הרבה כסף :lol:

הייתי שם דאבל דין רק אם השימושיות המוגבלת של הרדיו המקורי מציקה לך.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אז זהו, היא מציקה. אני צריך לחלק את השירים לתיקיות קיקיוניות, לא מוצגים פרטי השיר אז זה קצת מעיק, ואין אינטגרציה עם הפלאפון ברמת החייגן שזה חבל.

בנוסף יש את כל עניין המנחת שיושב באמצע שרשרת האודיו לחינם, והפתרון שהייתי צריך לעשות בשביל שתהיה יציאה לסאב.

קיצר, ברור שזה לא מאסט, אבל בגלל שיש הזדמנות לקבל דש ומודול שליטה ללא עלות, חשבתי לשדרג כבר את הסיפור. העלות של היח' ראש לבד אינה גבוהה מבחינתי

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תום, אשמח לקבל המלצות ממך. היו לך כבר כמה וכמה bulleyes בעבר

פורסם

אני אשתדל למצוא את הזמן (מאוחר יותר) לעבור קצת על מפרטים של מכשירים עכשוויים.

האם אתה מתכנן להישאר עם ה-G4 לאורך זמן? איזו מערכת הפעלה רצה עליו? האם יש תוכנית כלשהי להחליפו למכשיר אייפון למשל?

פורסם

אלא אם יחזיר נשמתו, אכן מתכנן להישאר איתו. הפלאפון הקודם החזיק 3-4 שנים.

אין צפי חזרה לאפל.

מריץ אנדרואיד 6.0

למיטב בדיקותי: הוא תומך בmirrorlink, לא תומך נייטיב בmhl, ניתן לחבר mhl דרך מחבר ששכחתי את שמו. אבל זה חיבור די מסורבל בסה"כ ככה שאני לא מתלהב במיוחד מהנושא.

פורסם

עדכון קטן, סוג של סיידטראק:

הפאנל המדובר בצבע שונה ממה שיש אצלי ברכב (אצלי הצבע הוא 'אלומיניום מוברש', הפאנל המדובר בצבע 'אפור בהיר מטאלי').

אני מאוד אוהב את הגימור של הדש אצלי (מאוד), מבחינתי הוא אחד הדברים שהכי תורמים ברמה האסתטית לרכב.

אני מתלבט קשות האם להחליף, כי מבחינת שאר הדברים זה no brainer. אם למישהו יש מידע בנוגע לצביעת דש, ובפרט איך/האם ניתן לבצע אפקט דומה למה שיש לי כיום (מקום מומלץ בארץ?) - אשמח לדעת.

וכמובן אם יש עצות בנוגע למע' עצמה - i'm all ears (חה חה :| )

פורסם

האמת שלא היה לי פנאי לשבת ולהתעמק במפרטים של מכשירים שאולי יתאימו.

אבל אני מציע לבחון את האפשרות של שימוש בטלפון שלך או בטאבלט אם יש כמקור לסאונד ושימוש בממיר DAC ופרוססור כלשהו לטובת השליטה על הסאונד.

חפש את "שירשורי אדי המופלאים" ופה ושם עוד כמה פרוייקטים דומים שבוצעו.

פורסם

ה"בעיה" בשרשורים האלו היא שכמות המידע יותר מדי גדולה, וברמה יותר מדי גבוהה (עבורי), בשביל שאצליח לסנן באפקטיביות מידע שיעזור לי (trust me - i tried).

במעבר חד לתחום שלי - זה כמו שתשאל אותי על איך להעביר מידע, ואני אפנה אותך ל PCIe Spec.

אגב, באופן ספציפי - חיפשתי פתרון כזה של שימוש בפלאפון כי זה נראה לי מטופש להשתמש ביח' עיבוד אחרת כאשר הפלאפון קיים וזמין, אבל לא מצאתי משהו נוח. ראיתי איזה קיקסטרטר לפתרון עבור אייפון, אבל הוא גם נראה די מגושם בסה"כ.

אם כבר פרוססורים - ראיתי את הת'רד של Rezo שנפתח לפני מס' ימים, ניסיתי להתחיל לקרוא אבל הלכתי לאיבוד די מהר בין כל המושגים... >.

פורסם

צריך לקרוא ל"מקור". :wink:

אני בעצמי לא בקיא יותר מדי בחידושים האלו ולמגבלות שלהם.

הדבר הכי רחוק שהגעתי אליו כרגע ככל שזה נוגע ל-DAC (ממיר מדיגיטלי לאנלוגי) זה השרשור הזה למשל:

https://support.hifimediy.com/support/discussions/topics/8000000641

שבו ספציפית למוצרים שלהם מתייחסים שיש בעיה עם G4 גם באנדרואיד 6, של ניגון במונו בלבד, אם כי יש לצד זה גם טענה שעם אפליקציה מסוימת זה עובד בסדר. צריך לבדוק גם את כל מה שקשור להוצאת סיגנל בשילוב הטענה.

יש גם אפשרויות מבוססות BT בהקשר זה (שמהם הלאה לפרוססור ואז למגבר).

תראה אם אתה מוצא למשל ביט1 משומש. היו כמה למכירה כאלו בפורום סביב 1500 ש"ח.

ושוב, בעקרון רק זורק הדברים כרגע באוויר, בלי מידע ומוצרים ספציפים.

פורסם

החלטתי שאני הולך על החלפת הפאנל + מולטימדיה, אצפה/אצבע אותו (בודק את האפשרויות) ואקווה לתוצאה טובה.

הגדלתי את התקציב לאזור ה2,500 ש"ח למע' מולטימדיה.

אם יש המלצות, אשמח לדעת. כרגע אני מתמקד בדגמים של pioneer / kenwood, כי נדמה שהם מציעים איכות סבירה מחד ומחיר doable מאידך.

פורסם (נערך)

הגדלת התקציב מאפשר אולי להסתכל קצת יותר על דגמים עם מסך "7.

נראה לי שהדגם הרלוונטי מבחינתך מבית פיוניר יהיה ה-AVH-X5850BT שמופיע בזאפ סביב התקציב שלך.

(אולי במתיחה קלה גם את ה-8750, אבל לא בטוח שאתה באמת צריך אותו).

קנווד מקבילים נדמה לי קצת יותר יקרים, אבל הכיוון הכללי הוא סדרה 7 שלהם - DDX7015BT/35BT וכד'.

לא עברתי בדיקדוק על המפרטים שלהם ועל אחת כמה וכמה על ענייני התאימות לשיקוף וכד' עם הטלפון שלך.

אני ממליץ בחום למצוא חנות (או דירקט אצל היבואן) עם תצוגה פעילה שתוכל להתנסות גם עם הממשק הכללי וגם בכל הנודע לחיבור הטלפון.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22

• תוכן חדש...