Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אור, ההרגשה הזו אפשרית, מרגישים שחסר משהו, או אפשר יותר .

אנו מציירים בראש מעין תמונה מסוימת.

תחושות / חוש-חש , שמיעה אוכל וריח מובילים אותנו , ובד"כ בצדק.

מוטמעים בנו מהעבר, חוויות ומצבים אשר עברנו ושמענו , או תמונה אשר פיתחנו בראש.

לפעמים זה ורטיגו, כי גם הזיכרון קצת מעגל פינות.. אבל לרוב זה הנכון.

(לכן המשפט - אדם הוא תבנית נוף מולדתו, כלל תמונות מעברי החיים, והחוויות)

ולפעמים גם ברגעים הראשונים , מרגישים ש זה זה הנכון, ואין הסבר.

אנו מרגישים - יש לזה את זה, She get it , אוכל ריח חיוך ופנים.

רק אח"כ, מבינים את התמונה והפרטים .

נ.ב - כך היה לי בקניית האלפא - נתוני המפרט, וכלל התמונה ההרגשה ש זה זה..

לדעתי, כדאי לך להגיע למפגש, או לדבר עם אדי.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת היא שאדי עדיין תקוע כמה הודעות אחורה ב"זכר עם שתי נקבות", לא יוצא מזה.

אור,

סאונד ניתן לתאר בעזרת צבע או גוון, טמפרטורה ומרקם, מונחי קולינריה ומונחי מיקום בשדה.

האם יש בעיה בחום או קור המורגש בסאונד? יתר בהירות או יתר עמימות?

למשל זמר שנשמע כאילו והוא חסום מאחורי זכוכית, חוסר מיד בדרך כלל.

סאונד עמוק מידי, היעדר ריסון בעזרת התחום הגבוה או בעיה בהדגש של תדרי המידבאס.

בהיר מידי או צורם וכך הלאה. תשתמש בכל תיאור העולה על דעתך להעביר את החוויה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אייל,

אם אדע על מפגש עם אנשים שאני 'מכיר' (אתה/אדי), אגיע. לבינתיים לא נתקלתי בהזדמנות שכזו.

אדי,

אני חושש מנסיון לתאר, מהסיבה שזה עלול לצאת עילג, ואולי אפילו להעביר את ההיפך מהכוונה שלי עקב חוסר קורלציה בין איך שאתה מגדיר X ואיך שאני מגדיר X.

ובכל זאת:

אני חושב שחסר לי קצת קריספיות(?) משהו לא מתיישב כמו שצריך. לפעמים יש גיטרות שאני יודע שאני אמור לשמוע - ולא שומע.

בנוסף הבאסים לעיתים נשמעים לי קצת 'מרוחים', שוב, אם אני צריך לתאר הקונוטציה שעולה לי לראש היא כאמור 'קריספ'.

ניסיתי לשחק עם תחומי התדרים, אבל לא הצלחתי להגיע לתוצאה רצויה.

הרפרנס שלי אינו מע' שמע מתוחכמת ויקרה, כולה לפטופ עם AUX שמחובר לסאונדסטיקס. אני נוטה להאמין שהמע' ברכב יכולה להתקרבלביצועים של המחשב. אין לי ספק לרגע שאדם עם אוזן והבנה סבירה יכול לשפר את מה שאני לא מצליח לאבחן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לפי מה שאתה מתאר חסר לך פירוט באזור המידבאס.

תזכיר לי בדיוק על מה כל רמקול מוגבר והאם יש לך בידוד אקוסטי בדלתות?

ליתר דיוק אני חושד או בבעיית דמפינג פקטור או בבעיית איזון או נצול יעיל של תחום הבאס והמידבאס. בגלל זה אני שואל את מה שאני שואל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עושה את העבודה עבור אור ומעתיק משרשור הג'ולייטה שלו:

• קומפוננט RAINBOW SL-C6.2.
  • מנחת AUDISON CONNECTION SLI4.
  • מגבר 4 ערוצים HELIX ESPIRIT E40: שני ערוצים לקומפ', שני ערוצים לסאב. מרגיש יותר כבד מהאופניים שלי המניאק.
  • סאבוופר FOCAL ACCESS 30, שגודלו 12" ומגיע בתיבה אטומה הבנויה לתלפיות.
  • 4גייג' למתח ו RCA ברמה גבוהה לקומפ' והסאב.
  • מתאם המדמה צ'יינג'ר ובכך מאפשר לי לשמוע שירים דרך USB ולא דרך דיסק כמו איש מערות.

המגבר, מגבר עם מנורות בשלב קדם הגברה ונתוניו:

Cont. power rating at 4 Ohms per channel . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4 x 85/120 Watts RMS/Music

Cont. power rating at 2 Ohms per channel . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4 x 110/150 Watts RMS/Music

Cont. power rating at bridged at 4 Ohms . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 2 x 220/300 Watts RMS/Music

Frequency response . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20 Hz - 20 kHz

Setting range highpass . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . 40 Hz - 200 kHz

Total harmonic distortion (THD) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

TIM distortion . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Signal to noise ratio . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . > 90 dB

Damping factor . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . > 150

Input impedance . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 20 kOhms

(התנצלותי הכנה לרזמל על ריבוי הנקודות, זה הועתק ישירות מקובץ PDF ככה :wink:)

פורסם

הציוד ראוי ואני לא מוצא בו כרגע חשוד - נקרא לזה ככה.

אם הדלתות לא מבודדות זה הדבר הראשון שהייתי עושה - אם לא אז להנחית את הטוויטרים ואת הסאב בהתאם לתפוקת המידבאסים.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא יכול להשקיע עוד ברכב כרגע, חודשים קשים עברו על כוחותינו.

את הפסקה השניה שלך אני לא ממש מבין, מבחינה אופרטיבית.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בקרוסים של הקומפוננטים שלך, אם אתה מוריד את הכיסוי צריך להיות חוט/ג'אמפר עם 3 כיוונים אפשריים - Soft, Mid, Loud.

אם הם לא נמצאים כבר על זה - תשנה את זה ל-Soft.

לגבי הסאב, או שתוריד גיין או שדרך הפיידר במערכת תעביר קצת את הסאונד יותר "קדימה". מה שיוריד את הווליום של הסאב ביחס לרמקולים.

פורסם

אוקיי, תודה

אשמח ללמוד מה זה בעצם עושה, ואיך זה מתקשר לתיאור העילג שפרסמתי 2 הודעות קודם לכן.

במיוחד עניין הסאב תמוה בעיני, לא ברור לי איך הורדת ההגבר שלו יסייע למה שתיארתי, מהאינסטינקט שלי חשבתי שזה יהיה הפוך.

פורסם

אנסה לתאר את זה בצורה הפשוטה ביותר - כשאתה שומע מוזיקה, אתה בעצם מאזין לטווח תדרים שמשתרע איפשהו בין 20 הרץ ל20 קילו הרץ.

כאשר יש תחום תדרים אחד אשר איננו מאוזן עם תחום תדרים אחר - החזק יותר יקח את מירב תשומת הלב של האזניים והמוח שלך.

כשיש בתחום תדרים מסויים או בין תחומי תדרים מסויימים לאחר אחר הפרש של 9-12 דציבל - אתה לא תשמע את החלש יותר או בקושי תשמע אותו!

בידיעה שהמידבאסים אצלך לא מבודדים - רוב הסיכויים הם שרוב תחום הבאס ביניים והמידריינג' הנמוך אצלך - לא בא לידי ביטוי באותו ההספק כמו שאר התחומים ולכן אתה לא שומע שם כלים, צלילים ופירוט מסויימים.

תבודד את הדלתות והתחום הזה יבוא הרבה יותר לידי ביטוי.

או לסירוגין - תסרס את שאר התחומים מסביב לתחום שנפגע בכדי לקבל איזון שמיעתי נכון יותר.

זה או לסרס את כל המערכת או לטפל באזור החלש ולחזק אותו עם כל שאר המערכת.

Pioneer TS-X150

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מה קורה וזה,

נפתח לי חלון הזדמנויות להשיג דשבורד לג'ולייטה עם מקום לHU (מסך 6.2"), והיות ובלאקפריידי בפתח, ויש לי אפשרויות להביא רכש מארה"ב - אני שוקל ברצינות את הנושא.

מה שחשוב לי: איכות שמע סבירה (שוב- לא אודיופיל כמו החבר'ה הרציניים כאן) שתתאים לרמה של שאר הרכיבים ברכב, אפשרות לתצוגת ווייז וכל סוג של "מירור לינק קונקטיביטי" (או פרוטוקול דומה אחר) זה פלוס מאוד רציני, ושהמראה יהיה כמה שיותר נקי ואסתטי.

מעדיף שלא תהיה כניסת דיסקים, ואם אפשר מכשיר בו הכל מוסלק (לצורך ההבהרה: SD שיושב בתוך המכשיר עדיף מאשר USB שתקוע לי באמצע הדשבורד) - עדיף.

התקציב לא קשיח, מכוון לאזור ה200-$250 - ושוב, ניתן לרכוש בחנות בארה"ב ולשלוח בתוך ארה"ב.

חוזר ומדגיש שהיות ואני לא אודיופיל, אין לי צורך או כמיהה לאפשרויות מטורפות בקטע הזה. כמובן שכמה שיותר איכות זה מבורך, אבל לא להתחיל להמליץ לי על מערכות שאני לא אדע בכלל לתפעל.. (;

האם בתקציב הזה יש מערכות שמצדיקות את השדרוג, או שעדיף להשאר עם המקורית וזהו?

תזכורת לגבי שאר הרכיבים: מגבר 4 ערוצים של helix, קומפוננט rainbow, סאבוופר של morel שמחובר דרך המגבר - מקבל כרגע את האות שהיה אמור להגיע לרמקולים האחוריים (כמובן שזה עתיד להשתנות אם אכן אמצא HU שיתאים לדרישות).

תודה

פורסם

תקנה בארץ, פיוניר 2750/2850 יעשה את העבודה.

במחיר הזה אני בספק שתשיג משהו עם מירור לינק, במקסימום מביאים מתאם חיצוני.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

אכן לא מוצא מירורלינק, מה שמצאתי עד כה:

Jensen VX7020

אשמח לקבל גם המלצה למכשיר עם מירור, גם אם זה כולל חריגה בתקציב. עכשיו כן - אני יודע שאפשר לתת גם לינק למכשירפלצת ב$1500, אבל אנחנו "ילדים בוגרים" ונראה לי שהרציונל שלי די ברור, אז סומך עליכם (;

עריכה: נקמיצ'י NA3020 שווה משהו?

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם (נערך)

אמנם מעל התקציב, אבל לא בחריגה פסיכית +רכישה בארץ:

פיוניר AVH-X2850BT , רשום שם שניתן לבצע מירורלינק באמצעות הכבל (בדקתי, הפלאפון שלי LG G4 תואם). עולה בערך 1,500 ש"ח בארץ.

יש כמה דגמים באתר של פיוניר, לא ממש הבנתי מה ההבדל ביניהם (מזכיר את ההגבלה של 6.2 אינטש).

הבאסה היחידה עם הדגם הזה הוא שאין לו SD, וכניסה הUSB היא אחורית - משמע שאני צריך לחבר כבל מאריך שיגיע לתא כפפות ע"מ להשתמש בו(?) - או שזה עובד באופן אחר....?

דעות?

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

Jensen זו חברת מדבקה שקר כלשהו, לא כדאי.

נקמיצ'י בעבר היו חברה גדולה ומוערכת, היום אני לא יודע איפה היא עומדת.

מציע לך לדבוק בחברות הגדולות, קשה לטעות עם מכשירים שלהם, pionner, kenwood, jvc.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...