Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה המפתח.

צריך לקבל את העובדה שגם אם השם הוא ישן, מדובר בפורמט חדש, ויקח לצוות ולמנחים קצת זמן "למצוא את הנישות שלהם" ולייצר כימיה לפני שהתוכנית תהיה מוצלחת. אני בטוח שאם נצפה היום בעונה הראשונה של טופ גיר המחודש (2002?) זה ירגיש מאולץ באותה מידה.

סה"כ, פרט לכריס אוונס (לא כריס האריס! הג'ינג'י זה כריס אוונס, כריס האריס מופיע באקסטרה גיר) שלפעמים מעצבן דווקא די נהניתי. כמו שאמרתי, ברור שהתוכנית מרגישה לא מלוטשת, אבל זה רק פרק ראשון. אני אישית מתכוון לתת להם הזדמנות.

מסכים עם כל מילה.

האם זכור למישהו פה איזושהי תוכנית שהוא צפה וכשהחליפו מנחים הוא ישר אמר "בואנה הם יותר טובים"?

אין שום סיכוי שדבר כזה כרגע כי אחרי הכל אנחנו בני אדם ואנחנו מתרגלים לדברים. אם לא תתנו צ'אנס לפחות לעונה אחת, זה כמובן לא יעזור.

• תגובות 185
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אני בטוח שאם נצפה היום בעונה הראשונה של טופ גיר המחודש (2002?) זה ירגיש מאולץ באותה מידה.

סה"כ, פרט לכריס אוונס (לא כריס האריס! הג'ינג'י זה כריס אוונס, כריס האריס מופיע באקסטרה גיר)

בדיוק. טופ גיר הייתה קיימת הרבה הרבה לפני קלארקסון.

התוכנית הזו עברה הרבה גלגולים. אז זה רק עוד אחד מהם.

מספיק עם הפיוריזם.

ותפסיקו באמת לבלבל בין אוונס להאריס.

עריכה אחרונה על ידי Avia
ק

פורסם
בדיוק. טופ גיר הייתה קיימת הרבה הרבה לפני קלארקסון.

התוכנית הזו עברה הרבה גלגולים. אז זה רק עוד אחד מהם.

מספיק עם הפיוריזם.

.

טופגיר קיימת מ 1977

קלארקסון מגיש בתוכנית מ 1988

אבל שאר הצוות התחלף בלי הפסקה, ויקי וטיף נידל היו פעם חלק מהצוות.

אז טופגיר אנגליה בלי קלארקסון זה קצת מוזר אבל יש גם טופגיר אוסטרליה, טופגיר צרפת, טופגיר קוריאה, טופגיר רוסיה, טופגיר ארה"ב, טופגיר סין וטופגיר איטליה.

אז טופגיר יכולים להסתדר טוב מאוד בלי הצוות שאתם רגילים אליו.

אבל לא עם הג'ינג'י הזה, הוא מעצבן.

מי שלא עובר בהצלחה נהיגה של סבינה לא מגיע לו להיות בתוכנית.

אייל

פורסם (נערך)

טופגיר אוסטרליה ושות' הן חיקוי של התכנית במהדורה הקלרקסונית ולא של תקופת נידל ושות'. השאלה היא האם מדובר על תכנית רכב מקצועית או על תכנית בידור עם רכבים.

טופגיר החדשה קצת לא סגורה על עצמה בכך שלצד מנחים שנועדו לבדר (אוונס, לבלנק) יש מקצוענים כמו שמידט, הריס והסטיג.

מעבר לכך, נראה לי (עם כל הכבוד לאוונס, ויש כבוד) שהיא פשוט לא מצליחה לבדר ברמה כמו השלישיה המקורית. במובן הזה היא באמת לא שונה מהגרסה האוסטרלית או, שוד ושבר, האמריקנית.

בכל אופן, זה עדיין לא Fifth Gear במובן של תכנית רכב מקצועית...

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
טופגיר קיימת מ 1977

קלארקסון מגיש בתוכנית מ 1988

בדיוק. קלארקסון הצטרף ב-1988, אבל התכנית נהייתה "שלו" רק ב-2002.

סבינה

סבין.

Fifth Gear... תכנית רכב מקצועית...

הצחקת אותי. גם הם הפכו מזמן לתכנית בידורכב.

פורסם

נכון שהם היו צריכים "לרדת" לרמה של Top Gear, אבל זו עדיין תכנית רכב הרבה יותר ממה שטופגיר תהיה גם בעידן שמידט-הריס.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ראיתי, וכמו שאמרו קודמיי.. זה פשוט לא זה.

כמו לצפות בטופגיר ארה"ב או טופגיר אוסטרליה או כל טופגיר אחר.

הכאילו ג'רמי, מעצבן ממש.

ג'ואי מתנהג כאילו עושה טובה להפקה.

הגרמניה פרווה.

מתי תשודר השלישייה של אמזון?

פורסם
אם כבר אז באמאזון הם יהיו יכולים לעשות הרבה יותר מה שהם רוצים כי זה לא הBBC.

נראה אותם מתחילים ללכלך על אמאזון.

הדרך לשימוע אצל HR תהיה מאוד קצרה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הפורמט זהה כמעט לחלוטין, והאמת? קצת מאוס לדעתי, לא משנה מי יהיו המנחים.

הייתי מעדיף שייקחו את זה לכיוון אחר לגמרי במקום לנסות לחיקות את הצוות הקודם.

אני תמיד מעביר את החלק של "ראיון עם כוכב", זה ממש משעמם.

לא הבנתי מה הדיבורים פה על כריס האריס, לא ראיתי אותו בכלל בפרק :?:

את הסרטונים שלו בYT אני ממש אוהב.

They are trying to ban me...

פורסם

אחד הדברים שאהבתי זה שכשמישהו מדבר בראיון על רכב מסוים, הם שמים אותו על המסך.

לא כולם יודעים מהי ניסאן אלטימה ולא כולם חושבים על ההונדה אקורד מהדור ההוא כשהוא אומר "אקורד".

אנשים חושבים דווקא על הגרסאות החדשות, שהן סבבה לגמרי.

פורסם

אתמול צפיתי בפרק. כן הצלחתי לפלטר לעצמי מהראש את הצוות הקודם וכן נהנתי למרות ששוב, אני לא מת על הפורמט. מעדיף הארד קור תוכנית רכבים. בשביל לצחוק אני אצפה במשהו אחר.

• תוכן חדש...