Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי מכשיר חדש מאיביי, הנה הקישור למכשיר.

בשיחה עם המוכר ביקשתי גרסה אירופאית, ונאמר לי שזה מה שאקבל.

מבדיקת IMEI של המכשיר נראה כי קיבלתי גרסת AT&T, אך באתר iandroid נאמר לי ע"י מישהו שזוהי כנראה גרסת UNLOCKED אמריקאית כללית,

שצריכה לתמוך בכל התדרים שאני צריך (הקו שלי הוא דרך 012). כמו כן נאמר לי שאין משמעות לתדרים שהגרסא תומכת בהם, שהמכשיר תומך ול AT&T חסר התדר הדרוש.

האם נכון הדבר שהמכשיר יתמוך בכל תדר דרוש בלי קשר אם הוא AT&T או גרסה אחרת?

זהו המסך שאני מקבל בחיפוש IMEI:

htcM8.png

כרגע נראה כי לא מצליח להתחבר לדור 4, כמו כן לא מצליח לעדכן את המכשיר, למרות שרושם שיש עדכון. מקבל את ההודעה:

IMAG0865.jpg

האם כדאי להתאמץ ולתקן (האם יתמוך בתדרים הדרושים של 012)?

מצרף עוד כמה צילומי מסך שאולי יעזרו:

IMAG0860.jpgIMAG0863.jpgIMAG0864.jpg

תודה

פורסם (נערך)

אם כרטיס הסים כבר היה בשימוש במכשיר דור רביעי אחר והדור רביעי פעל בוודאות, ה issue הוא בטלפון (יכול להיות תוכנה, לאו דווקא חומרה). בדקת בתפריט הגדרות הרשתות הסלולריות אם LTE מאופשר או בכלל מופיע?

על מדבקה הממוקמת ע"ג אריזת המכשיר אמורים להופיע תדרי ה LTE בהם המכשיר תומך. אם מופיעות שם רצועות 3 (תדר 1800) ו 7 (2600), הוא מתאים לרשתות הדור הרביעי בישראל מבחינה חומרתית.

אם נסתמך על הטבלה שהדביקו בקישור (שנראה שנלקחה מ gsmarena), הגירסה של AT&T אינה מותאמת לתדר 1800 בדור רביעי, שהוא היחיד שכרגע נתמך בישראל. בעתיד, כשיתאפשר גם תדר 2600 המכשיר אמור לעבוד באיזורים בהם יהיה כיסוי שלו באופן ספציפי.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

הסים חדש, לפי מה שאני יודע הדור הרביעי באורנג וב 012 פעיל אוטומטית במידה והמכשיר תומך בזה. בהגדרות המכשיר ה-LTE מאופשר.

הנה תשובה חלקית שקיבלתי מפורום אחר: וודאי שיש מכשירים שתומכים בתדרים שונים, השאלה האם מכשירי HTC M8 בגירסת GSM שלהם תומכים כולם בתדרים הרלוונטיים הישראלים בלבד ! והתשובה היא, כן !

אבדוק אם מופיעים התדרים על האריזה כשאחזור הביתה, תודה.

פורסם (נערך)

זה נכון חלקית. התמיכה בדור הרביעי מופעלת מבחינת המנוי/סים כשלראשונה הרשת נתקלת ב IMEI מתוך pool של מכשירים שמיועדים להמכר בישראל (מכשירים שעברו "גיור"). מאחר והמכשיר שלך מחו"ל (ושוב, בהנחה והוא אכן תומך בתדר 1800 מ"ה), ככל הנראה שיהיה צורך לעלות מול שירות הלקוחות של 012 בצ'אט ולבקש מהם שיפתחו את הדור הרביעי למנוי באופן ידני וזה אמור לפעול.

אאל"ט, ניתן גם לבצע את הרישום לדור הרביעי דרך האתר שלהם. זה אמור לעשות את אותה העבודה.

בהצלחה ותתחדש.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

תודה רבה!

לפי אתר 012 המכשיר תומך ב 4G, ואין צורך לעשות כלום כדי להתחבר אליה. לא מצאתי התיחסות לגבי חיבור ידני של מכשירים שיובאו מחו"ל, אלא רק שצריך עדכון גרסא שתתמוך בזה. אולי אם אצליח לעדכן את המכשיר (כרגע לא נותן לי) אז אוכל לגלוש ב 4G.

פורסם

M8 באם הוא אמריקאי או אירופאי - תואם לתדרים שלנו.

לי יש M8 אמריקאי שנה וחצי, לאבי יש E8 אירופאי שנה ושנינו גולשים על 4G ללא בעיות (אורנג').

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה לא מקצועי לומר שזה תומך וזהו. לאותם מכשירים יש תתי דגמים שונים שתומכים בתדרים שונים.

פות"ש, בדוק את התדרים הנתמכים על הקופסא. זו הדרך הוודאית היחידה. תתחדש.

פורסם
זה לא מקצועי לומר שזה תומך וזהו. לאותם מכשירים יש תתי דגמים שונים שתומכים בתדרים שונים.

פות"ש, בדוק את התדרים הנתמכים על הקופסא. זו הדרך הוודאית היחידה. תתחדש.

יקירי, לפני הרכישה - בדקתי היטב מה ההבדלים ביניהם, על מנת שלא יווצר מצב שאקנה מכשיר שאינו מתאים לתדרים שלנו... הפלא ופלא - מבחינת תדרים, אין שום הבדל שהוא בין המכשירים, שניהם תומכים בתדרים שלנו.

ההבדל העיקרי בין המכשירים הוא הזכרון הפנימי. האירופאי מצטייד אך ורק ב-16GB (עם אופציה להרחבה כמובן) והאמריקאי אך ורק 32GB (גם לו אופציה להרחבה). בשאר הדברים, הם זהים לחלוטין.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז כל שנותר הוא לקחת את הסים ולשים במכשיר תומך דור רביעי שבוודאות אמור לעבוד בישראל ולראות מה קורה. אני לא חושב שהחלפת הרום/רדיו תועיל מאחר ואתה מציין שבתפריט הרשתות ה LTE כבר מופיע (מה ששוב מחזיר אותי לאפשרות שהוורסיה של AT&T פשוט לא מותאמת חומרתית).

פורסם

אצל 012 צריך להכנס לאתר ולהפעיל את הדור הרביעי. אם האתר "יטען" כי מכשירך אינו תואם - הצהר כי המכשיר תואם - וקישוריות הדור הרביעי תופעל תוך דקות אחדות. עשיתי זאת עם מכשיר סיני גנרי בלי שום בעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אצל 012 צריך להכנס לאתר ולהפעיל את הדור הרביעי. אם האתר "יטען" כי מכשירך אינו תואם - הצהר כי המכשיר תואם - וקישוריות הדור הרביעי תופעל תוך דקות אחדות. עשיתי זאת עם מכשיר סיני גנרי בלי שום בעיה.

לא מצאתי קישור באתר לפעולה שאתה מתאר. אשמח לקישור כזה אם תמצא.

פורסם (נערך)

תודה, מצאתי את הקישור באתר. נרשמתי, נראה אם יעזור.

עריכה: יש 4G. עכשיו צאיך לפתור את שאר הבעיות.

עריכה אחרונה על ידי oleg_kra
  • תוכן חדש...