Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הערב שתי דקות מהבית(למזלי) הרכב התחיל להשמיע רעש מוזר מכיוון המנוע שהתגבר עם הגברת המהירות.

פתחתי את מכסה המנוע וביצעתי בדיקה "מקצועית": הסתכלתי עם פלאש הטלפון על העניינים שם..

שמתי לב שיש חלק שנמצא בפוזיציה מוזרה שם.

סרטון:

תמונה:

2015-12-18 19.36.11.jpg

מה זה זה?

זה הגורם לרעש?

אפשר לנסוע ככה למוסך?

כמה עלות התיקון אם זה מקור הבעיה?

תודה רבה!

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם (נערך)

"This video is private".

על סמך התמונה נראה שחלק מהגלגלת של רצועת האביזרים שוחרר. לא יהיה חכם לטעמי לנסוע כך עם הרכב למוסך מאחר ואם הרצועה תשתחרר תוך כדי נסיעה, הנזק יכול להיות די מכאיב. יש שלוש אופציות שאתה יכול לשקול :

א. לנסות להסיר את הרצועה בעצמך ולנסוע למוסך - יתכן שההגה יתקשה, שהמזגן לא יעבוד והמצבר לא יטען. מבחינת המצבר זה לא קריטי אם מדובר בנסיעה קצרה יחסית.

ב. לגזור את הרצועה (כל הנ"ל רלוונטי גם פה) כשהמנוע כבוי ולנסוע למוסך להתקנה של רצועה חדשה + גלגלת.

ג. עלפע, עזוב אותי באמש'ך - אני מזמין גרר (המלצת הבית).

בכל אופן, אני לא הייתי ממשיך עם מנוע פועל דקה אחת נוספת.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
שלום לכולם,

הערב שתי דקות מהבית(למזלי) הרכב התחיל להשמיע רעש מוזר מכיוון המנוע שהתגבר עם הגברת המהירות.

פתחתי את מכסה המנוע וביצעתי בדיקה "מקצועית": הסתכלתי עם פלאש הטלפון על העניינים שם..

שמתי לב שיש חלק שנמצא בפוזיציה מוזרה שם.

סרטון:

תמונה:

[ATTACH=CONFIG]446785[/ATTACH]

מה זה זה?

זה הגורם לרעש?

אפשר לנסוע ככה למוסך?

כמה עלות התיקון אם זה מקור הבעיה?

תודה רבה!

זה רק אני או שמשהו שם משוחרר ?

פורסם

סליחה, תוקנו ההרשאות.

אלפא, מרחק הנסיעה מהמוסך (מרכזי מורשה.. שהוא הכי קרוב) הוא 5 דקות כש 90% מהנסיעה זה בירידה.

תכנית אני יכול להגיע למוסך בנסיעה על ניוטרל, חוץ אולי מ 10 שניות בכניסה למוסך שבהם אצטרך לשלב הילוך.

גם זה מסוכן? זה לא עדיף על גזירת הרצועה ( אין ידע טכני להסרתה, ולא כל כך רוצה לנסות) ?

כמה זה אמור לעלות כל העסק של החלפת גלגלת + רצועה במוסך מורשה ? האם כדאי בכלל ללכת לתקן במורשה ?

אושריקו, אכן יש שם משהו משוחרר, תבדוק בוידאו.

תודה רבה!

פורסם

ברוב המקרים לא נגרם למדחס מה שצריך לעשות הוא להרכיב את הקלאץ של המדחס חזרה למקומו עם בורג חדש+ דבק לוקטייט והמדחס יעבוד כמו חדש.

קורה שהבורג משתחרר ועף ממקומו ולכן הקלאץ יוצא מצירו.

פורסם

עדכון:

אכן זה היה הקלאץ' של המדחס. ואכן זאת פעם השנייה שהחלק הזה משתחרר ברכב. ואכן ברגים חדשים + דבק לוקטייט והכל חזר לעבוד.

כולכם צדקתם, כרגיל :-)

אגב, הנזק: 150 שקלים. (פעם קודמת החזירו לי בחינם כי הרכב היה אחרי טיפול מקיף לפני לא הרבה זמן מהמקרה.)

תודה רבה לכולם!

פורסם

הערה קטנה- את הבורג שמחזיק את הקלאץ אסור לחזק בפטיש אוויר משום שמדובר בבורק קטן ועדין ובמידה והוא ישבר צריך להחליף את כל המדחס כי החילוץ של הבור השבור לא כדאי יש צורך בפירוק המדחס לגורמים ואף אחד כמעט לא מתעסק עם זה.

יש כלי ייעודי לנעילת הקלאץ ובעזרת ידית מומנט קטנה מחזקים את הבורג במידה הנכונה עם לוקטייט.

• תוכן חדש...