Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה סתם הסבר כדי לרצות את האוזן.

דרך יפה לומר לך שנסיבות העניין אינן מצדיקות העמדה לדין ("חוסר עניין לציבור").

אבל- למשטרה יש שיקול דעת מה לטפל ומה לא.

מאחר ואין תוצאות קשות לתאונה - אזי המשטרה סוגרת את התיק.

אפשר להגיש ערעור על ההחלטה לסגור את התיק -> מירב הסיכויים שההחלטה לא תשתנה.

אם אני זוכר נכון, את הערעור צריך להגיש לפרקליט המדינה, תוך 30 יום מההחלטה על סגירת התיק.

לאחר חיפוש במרשתת :

http://bit.ly/1mhkCmD

פורסם (נערך)

"אסור בתכלית האיסור להזיז ממקומם את כלי הרכב המעורבים בתאונה. הזזת כלי רכב מתאונה עם נפגעים ללא נוכחות משטרה, הינה עבירה פלילית."

לדעתי נהג האוטובוס ידע טוב מאוד מה הוא עושה. הוא ידע שיש נפגעים, הוא ידע שהוא אשם ללא כל ספק וסביר להניח שהנוסעים היו מעידים שהוא התעסק במשהו אחר ולא בכביש לפני התאונה. זאת גם הסיבה שהוא מיהר לעזוב את המקום עם האוטובוס שלו למרות הנפגעים ולמרות שהכבאים שהיו במקום אמרו לו שאסור לו להזיז את האוטובוס.

העבירה היא אותה עבירה, הנהג לא שמר מרחק וסביר להניח שגם לא הסתכל על הכביש (תהיה הסיבה אשר תהיה). במזל זה הסתיים בפגיעות קלות. מה היה קורה אם האוטובוס היה מאבד שליטה ומתהפך כתוצאה מהתאונה? מה אם היה נכנס ברכב פחות בטיחותי עם ילדים במושב האחורי?

אין לי שום רצון לנקום בו, ברור לי שהוא לא עשה את זה בכוונה. אבל גם ברור לי שהמניע שלו לעזוב זירת תאונה עם נפגעים במיידי לא היה טהור כמו שברור לי שנהג שמסיע עשרות אנשים ולא מסתכל על הכביש הוא נהג מסוכן ולפחות על זה הוא צריך להענש.

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
פורסם

אני לא נכנס לוויכוח האם נהג האוטובוס צריך להמשיך לעלות על ההגה או לא. זה לא רלוונטי מבחינתי.

אם זה בוער לך בעצמות, ויש לך זמן וכוח להתעסק עם זה -> בבקשה.

תפנה במכתב מנומק לפרקליט המדינה, ותנסה לשכנע אותו מדוע המשטרה צריכה להעמיד את נהג האוטובוס לדין.

אם אתה יכול - תנסה גם לעשות רעש תקשורתי.

בפוסט הקודם שלי צירפתי קישור לאתר כל זכות -> תבדוק שם. כמדומני שהגורם הנכון להגשת ערעור הוא פרקליט המדינה.

בינינו, זה "סוד" גלוי - רוב עובדי המדינה הם עצלנים/ ראש קטן.

למה ? כי זה מה שמצפים ודורשים מהם כדי שיהיה שקט תעשייתי (ראה לדוגמא את הפיטורין של מנכל משרד התקשורת ויו"ר רשות החשמל).

זאת הסיבה שהמשטרה נפנפה את התיק -> אין הרוגים. אין פצועים קשה. תיק ללא פרופיל תקשורתי - אז אפשר לטאטא מתחת לשולחן.

פורסם

הייתה לי תאונה קלה ביותר עם קטנוע שרכב עליו רוכב ערס. לא קרה לו כלום והוא לא נפצע אפילו קצת. הלך לבית חולים רק אחרי כמה ימים וזימנו אותי לעדות והגישו כתב אישום כמו גדולים... פה תאונה שנגרם בו כזה נזק רציני לרכוש + פינוי באמבולס + נהג אוטובוס שגרם לתאונה וברח - והתיק נסגר. הזוי לדעתי.

• תוכן חדש...