Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני מחפש מגן לסמסונג גלקסי S5. רוצה חנות עם מבחר עשיר שאפשר לבדוק פיזית, עדיפות לתל אביב אבל כל איזור המרכז והצפון תופס. דגש על מבחר. לא צריך המלצות לחנויות ברשת, אקנה רק בחנות עם תצוגה.

המלצות למגן ספציפי גם יתקבלו בברכה. דרישות - הגנה טובה אבל דק כמה שיותר, לא מצועצע, שחור. Otterbox Commuter נראה לי מגושם מדי אבל אולי יעבוד. Spigen - צריך לראות במציאות. אלה מהטובים שאני מכיר.

בנוסף מחפש מגן מסך מזכוכית. יש הבדלי איכויות או שכל דבר יהיה מספיק טוב?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

יש לי SPIGEN SLIM ARMOR ל G3.

האיכות מעולה - שומר על המכשיר, מרגיש איכותי והכי חשוב - קל ויחסית דק.

השוותי לעוד כיסויים ( בין אם הזולים ובין אם היקרים ) והוא ללא ספק הכי נוח שאני ראיתי.

יש באייבורי במגוון צבעים למכשיר שלך ( יש לי את הרגיל, לא את הדגם של הכרטיסי אשראי ):

https://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2703&filters[2150][]=3191

ולגבי המגן זכוכית, אני רכשתי אחד ב EBAY ב 30 שקל ( NIKLIN ), לא חושב שיהיה הבדל בינו לבין אחד של 100 שקל בארץ ( או כמה שלא מוכרים את זה ). השאלה אם יש לך את הזמן להמתין.

פורסם

אני רק רוצה לחזק ,אני עם המגן הזה (SLIM ARMOR) כבר שנתיים ב LG G2 ,המגן הכי נח שהיה לי, עלה כ 100 ש"ח. יש עוד חברות עם מגנים מעולים: ORBIT,NIKLIN ויש גם מגנים זולים יותר באיביי , תרשום S5 HYBRID CASE, זה יבטיח הגנה טובה יותר מסתם מגן פלסטיק פשוט.

מגן זכוכית, ממליץ על ZAGG

Miata ND2

פורסם (נערך)

אני דווקא לא אענה על השאלה הישירה שלך.

אם אתה מוכן לקנות באינטרנט, אז מגן איכותי זה OTTERBOX, UAG, SPIGEN, NILLKIN (האם שכחתי מישהו ?).

לפי הבנתי, הדבר הכי חשוב במגן הוא שבפינות המכשיר יהיה חלק יחסית גמיש (סופג זעזועים) אך עבה.

במוצרי UAG זה מאוד בולט.

זה אולי פוגע ביופי/ בעיצוב - אך כאשר הטלפון נופל - זה החלק שסופג את המכות בצורה הכי טובה/ מונעת שבר מסך.

(יש לי נרתיק חסר שם שבנוי בצורה כזאת - והוא מגן על הסלולרי מעולה. נופל לי המון - ושום נזק במשך 4 שנים..).

עריכה : צירפתי קובץ עם תמונה של מגן UAG, והקפתי את האזורים אליהם התייחסתי. מקווה שהצלחתי להבהיר את כוונתי

אם אתה חייב לראות את הנרתיק לפני קנייתו, תיגש לדוכנים/ חנויות המוכרים מוצרים אלו בקניון הקרוב למקום מגוריך ו/או חנות של ספק סלולר (פלאפון/ סלקום/ אורנג) - למיטב ידיעתי, יש להם מבחר של נרתיקים (במחיר מוגזם).

אופציה אחרונה שעולה בדעתי - חנויות פרטיות שמוכרות סלולרי.

GLXS5_RST_PT04_grande.jpg

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

לא מכיר מגן זכוכית יותר טוב מה SPIGEN .לי יש בגלקסי 4 שלי כבר כמעט 3 שנים עמיד כמו טנק, בזמנו עלה לי כמעט 150 שח.

קשה למצוא אותם ("מכשיר ישן") אבל יש בארץ תחטוף לפני שלא יישאר.

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12945

לכל המגנים.

https://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2703&filters%5B2150%5D%5B%5D=3191

פורסם

ממליץ מאוד על bestmobile.co.il, יש להם מחירים מצטיינים, ויש עד יום שישי מבצע על כיסוי ספיגן לכל סוכי הסלולרי ב 35 שקל,

פורסם

לא יכול להמליץ על חנות ספציפית אך ממליץ על הכיסוי הבא:

http://www.iphonecover.co.il/products/671686/%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99-%D7%9C%D7%92%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%99-5-SUPCASE-%D7%90%D7%A8%D7%94-%D7%91-%D7%A9%D7%A7%D7%95%D7%A3

אני אוהב את הכיסוי כמה שפחות מורגש,נראה והגנה מקסימלית.

המגן שלי צעיר מאוד ביחס לכל חבריי עם ה-S5 שקנו את המגנים המטורפים של ספיגן ואוטרבוקס במחירים מוגזמים,

כולם נראים סמרטוט אחרי שימוש של חצי שנה,אחד נמתח ולא מחזיק טוב את המכשיר,אחד התקלף הצבע וכו...

המכשיר הקודם,גלקסי 3,נרכש יחד עם מגן סיליקון שקוף מקורי של סמסונג,עבר אתי 3 שנים לא קלות ועד היום נמצא בכיסוי הזה חי ושלם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תודה על העצות, בהחלט ייבדקו. הקניה בארץ למרות שזה לא משתלם כי אין לי זמן לחכות לאיביי, מילואים בפתח.

מחר בת״א, אז אם יש עוד עצות זה הזמן...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...