Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שאלה משפטית: האם מותר למועצה מקומית (מעסיק) להוריד ארנונה וחשבון מים מהשכר של עובדת? או שהם חייבים לשלם לה את מלוא השכר ולשלוח לה חשבונית ארנונה ומים כמו לשאר התושבים? האם זה נכון גם כשהעובדת אינה גרה לבד בבית ומלוא התשלום לא צריך להגיע ממנה?

תודה

פורסם

אם היא לא חתמה מראש שהיא מסכימה לזה אסור להוריד לה אגורה שחוקה אחת אלא אם יש עיקול על המשכורת שלה (והרשות לא צריכה בית משפט בשביל זה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין עיקולים. קראתי איפה שהוא שמותר להוריד אם לעובד יש חובות למעסיק כל עוד זה לא עולה על רבע מהמשכורת.האם ארנונה יכולה להיחשב כחוב?

פורסם

זו לשון חוק הגנת השכר

לא נראה לי שהמחוקק התכוון לחשבון מים שהוא בד"כ לא מהרשות אלא מחברה נפרדת, וגם הארנונה לא בדיוק מסתדר עם זה.

לא ברור לי מדוע יש צורך להוריד את זה מהשכר? האם לא שילמו את חשבונות המים והארנונה? הנכס בכלל על שמה?

דמיין מצב בו הנכס של הוריה והיא גרה עימם. הארנונה חלה על ההורים ולא על הבת.

(6) חוב על פי התחייבות בכתב מהעובד למעסיק, בתנאי שלא ינוכה על חשבון חוב כאמור יותר מרבע שכר העבודה;

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אז אני מבין שהיא צריכה לאשר להם בכתב, אחרת אסור להם לקחת.

גם אני לא מבין למה יש צורך להוריד מהשכר, הארנונה וחשבון המים תמיד שולמו בזמן. אבל לאחרונה במועצה החליטו שהם רוצים לקחת את זה מהשכר לפני שמשלמים לעובדים, כנראה כתוצאה מזה שחלק מהעובדים לא שילמו. זה בעיקר מפריע כי לוקחים תשלום לפני שקיבלת את החשבונית ולפני שאתה יודע על מה שילמת, ובחודש האחרון היתה טעות והורידו יותר מדי.

המים במועצה הזאת הם באחריות המועצה ולא תאגיד חיצוני.

תודה על התגובות.

• תוכן חדש...