Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנס לסובארו B3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב אנשים!!

אז ככה, לא מזמן נתתי לאחותי הגדולה את הרכב שלי כי נסעתי לכמה ימים, עכשיו בזמן הזה היא אמרה לי שיש כמה בעיות ברכב (אגב, הרכב הוא סובארו אימפרזה B3 2009).

1. פנס שמאלי שרוף

2. הבלמים לא בולמים טוב בכלל כשהם קרים

3. הווישרים לא טובים

בקשר לפנס אין מה לדבר הוא שרוף רק רציתי לדעת כמה בערך עולה להחליף, כי בסובארו ישנה שהייתה לי פעם המחיר היה כל כך זול שכבר החליפו לי בחינם (הפנס עצמו עלה משהו כמו 2 שקל)

בקשר לבלמים רציתי לדעת איך אפשר לבדוק אותם וכמה בערך עולה בדיקת בלמים במוסך.

בקשר לווישרים זה ממש לא משנה לי כי לדעתי הם עובדים מצויין ואין בעיה גם בגשם חזק, אבל רציתי לדעת לכל מקרה אם יש ווישרים מומלצים.

סליחה על החפירה ותודה לעוזרים!!

פורסם

1. נורה טובה של פיליפס (עכשיו במבצע באוטודיפו) עולה בין 22-65 שקלים, תלוי בדגם שאתה צריך.

ההתקנה חינם (באשדוד לפחות).

2. לגבי בלמים, יכול להיות שזו הרגשה אינדיבידואלית שלה? מה אתה מרגיש כשאתה בולם?

3. כל וישר יעשה את העבודה נאמנה, אין לנו פה גשם על בסיס יומי. יש לי וישרים של אמריקן איגל כבר שנתיים, והם עדיין לא יבשים.

• תוכן חדש...