Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

טוב אז באוטו דיפו אין MEGUIR, אמרו לי שהם הפסיקו לעבוד עם היבואן אבל הם יחזרו אל יבואן אחר בקרוב או משהו כזה.

בעיקרון אני לא מאמין למילה אחת שיוצאת מפיהם של מנהלים שעובדים בתאגידים האלה.

הם מוכרים 2 אפליקטורים צהובים סיניים ב 25 ש"ח, כל השאר פשוט מותגי זבל וכל כלי העבודה זה סיני במחיר של מותגים.

פשוט הזוי.

בכל אופן ,אני מעדיף לא לקפוץ לחולון אני חיפאי

אוקיי אז לפני שאני מזמין זאת הרשימה:

meguir ultimate compound

Chemical citrus wash

זוג אפליקטורים צהובים של meguir בשביל הסופו

אפליקטור chemical guys hex כתום בשביל הפוליש

ספוג מיקרופייבר sonax לשטיפה עם ה chemical citrus

מגבת וופל לייבוש של meguir water magnet

מטלית מיקרופייבר של meguir ל buffing (מה זה?) לאחר הפוליש.

אז לפי מה שהבנתי אחרי היישום של הפוליש , אני משפשף עם המטלית מיקרופייבר בשביל באפינג ?

עריכה אחרונה על ידי diforce

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הזוי שהם הפסיקו לעבוד איתם.

אתה יכול לעשות הזמנה מאוטוסטור, זה מה שאני עשיתי ואחרי יומיים זה היה אצלי בדלת, אני מאוד ממליץ עליהם.

בכל מקרה אם תרצה אפליקטורים צהובים כאלה יש לי, תבוא לקחת כמה בכיף.

פורסם

תודה רבה לך :) יש לי גם כאלה האמת הזמנתי איזה 5 מאיביי , זה נראה לי אותם האפליקטורים שיש להם באוטו דיפו אחד לאחד.

לא יודע אם להשתמש בהם או לקנות את האלה של MEGUIR, אם כבר הזמנה ב 300 ש"ח פלוס מינוס אז כבר למה להתקמצן על 20 שקל אפליקטורים.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אין בהם טעם מיוחד, יש לאוטוסטור אחד בודד ב5 שקלים, קניתי אותו סתם להשוואה, לדעתי מספיק הסינים.

פורסם
טוב אז באוטו דיפו אין MEGUIR, אמרו לי שהם הפסיקו לעבוד עם היבואן אבל הם יחזרו אל יבואן אחר בקרוב או משהו כזה.

בעיקרון אני לא מאמין למילה אחת שיוצאת מפיהם של מנהלים שעובדים בתאגידים האלה.

הם מוכרים 2 אפליקטורים צהובים סיניים ב 25 ש"ח, כל השאר פשוט מותגי זבל וכל כלי העבודה זה סיני במחיר של מותגים.

פשוט הזוי.

בכל אופן ,אני מעדיף לא לקפוץ לחולון אני חיפאי

אוקיי אז לפני שאני מזמין זאת הרשימה:

meguir ultimate compound

Chemical citrus wash

זוג אפליקטורים צהובים של meguir בשביל הסופו

אפליקטור chemical guys hex כתום בשביל הפוליש

ספוג מיקרופייבר sonax לשטיפה עם ה chemical citrus

מגבת וופל לייבוש של meguir water magnet

מטלית מיקרופייבר של meguir ל buffing (מה זה?) לאחר הפוליש.

אז לפי מה שהבנתי אחרי היישום של הפוליש , אני משפשף עם המטלית מיקרופייבר בשביל באפינג ?

לדעתי אל תקנה את המגבת של וופל לייבוש של meguir water magnet

לא עושה עבודה טובה, חבל על השקעה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

אין משהו מומלץ בתחום הייבוש מהם, יש את הWOOLY שהיא מעולה אבל עולה 170 ..

לייבוש בתקציב סביר זה רק הUBER ואתה צריך להזמין אותה מאנגליה, אתה יכול לנסות את מזלך עם הWATER MAGNET אבל היא לא להיט ולא מצדיקה את המחיר.

פורסם (נערך)

אז נזמין את הוולי ... רציתי משהו זול וקליל ותראו מה אתם גורמים לי לעשות ... :drinking: רגע מה השם המלא של ה UBER אולי אבדוק

עכשיו , בשביל מה אני צריך מטלית מיקרופייבר ? מה זה אומר BUFFING אחרי הפוליש ? זה פשוט לשפשף את השאריות שנשארו אחרי השימוש ב HEX ? (אחרי שחפרתי אותו אל תוך הצבע) בקטע של דובדבן על הקצפת ?

עריכה אחרונה על ידי diforce

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מבין אותך, גם אני התחלתי בקטן והיום יש לי מחסן של ציוד שלא יבייש חנות מקצועית, אבל זה תחביב נחמד ולא נורא, משקיעים פעם ב.. רוב המוצרים מחזיקים הרבה זמן. כמובן שאי אפשר להיכנס לאדם אחר לכיס, כל אחד ומה שהוא רואה לנכון.

לגבי הUBER,יש תמונה ופרסום באשכול מכירות. מגבת אדומה.

לגבי הבאפינג, אמרת נכון, אבל בלי קשר אתה צריך מגבת איכותית כזאת לכמעט כל פעולה, ניקיון זריז של צואה עם ONR, שימוש נוסף הוא אחרי שאתה מיישם את הפוסו, אחרי 10דק בערך כשהחומר נהיה קשה על הצבע, חייב להעביר מטלית על השאריות, צריך מגבת איכותית ולא משהו זול כדי לא לעשות נזק אחרי כל העבודה הקשה.

פורסם
מגבת מיקרופייבר של SONAX איכותי מספיק ? רשום שהיא "איכותית" ;) אזמין 2 כאלה

באחד הפוסטים פה, שלומי אדרת המליץ בחום על המגבת של סונקס:

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A9-SONAX.html

מקווה שאני לא טועה.

פורסם

פותח השרשור דיבר על מגבת לבאפינג, אבל אני מניח שגם מה שאתה הבאת טובה, בשביל עוד 10 שח הייתי הולך על WOOLY, אבל שתיהן יקרות בטירוף.

פורסם

אין מה לעשות על איכות משלמים.

אין לי ניסיון עם המגבת של סונקס.

אבל כן יש לי ניסיון על וולי, מגבת ענקית ומאסיבית, מייבשת נפלא ללא מאמץ.

קשה מאוד לכבס אותה ביד (למי שאין מכונת כביסה).

היא סופגת את רוב המים שבגיגית, היא סופר כבדה וזה סרט לא נורמאלי לכבס ביד.

• תוכן חדש...