Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

ביונדאי I20 של אמא שלי הנמצאת עדיין באחריות של הליסינג הוא נמצא באמצע של F והL ומתקרב לכיוון הLOW.

לפני כמה שבועות\חודשים בודדים זה היה יותר קרוב לF, כרגע זה ממש מתקרב למינימום.

אני יודע שהמנוע מתקרר השסתום תת לחץ מחזיר מהמיכל לרדיאטור, אבל עדיין לא נראה לי שזה צריך להיות ככה.

מה דעתכם ?

פורסם

כאשר חסר במיכל העיבוי זה אומר שחסר ברדיאטור שמשלים ממיכל העיבוי. יש לעבור על כל מערכת הקירור ולבדוק שאין נזילות שנראות לעיין ואם אין זיהוי וודאי לבצע בדיקת לחץ למערכת הקירור.

פורסם
שבת שלום.

ביונדאי I20 של אמא שלי הנמצאת עדיין באחריות של הליסינג הוא נמצא באמצע של F והL ומתקרב לכיוון הLOW.

לפני כמה שבועות\חודשים בודדים זה היה יותר קרוב לF, כרגע זה ממש מתקרב למינימום.

אני יודע שהמנוע מתקרר השסתום תת לחץ מחזיר מהמיכל לרדיאטור, אבל עדיין לא נראה לי שזה צריך להיות ככה.

מה דעתכם ?

מפלס נוזל הקירור משתנה בהתאם לטמפ' נוזל הקירור והלחץ השיורי במערכת לכן לעולם המפלס לא בול באמצע של סימן MIN-MAX גם אם הכול תקין.

השלם את כמות החסרה ובדוק בעוד מספר ימים אם המפלס שוב פעם יירד.

איזה כייף לי :)

פורסם

בתור מכונאי לשעבר אתה יכול לגעת. קנה נוזל קירור מקורי של יונדאי המיועד לדלול במי ברז או מים מזוקקים.

http://www.justmotor.co.il/products/755005/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99

איזה כייף לי :)

פורסם

מחזק את מרק, אתה מכונאי מוסמך. תאמין בעצמך קצת יותר.

תקנה את הנוזל, תמהל אותו ב-3 ליטר מים, תמלא עד ה-FULL, ואני אקנה ממך את מה שנשאר.

Stay Dirty

פורסם (נערך)

אתם תותחים, כבר אמרתי?

הקטע שאני גם לא יודע איזה נוזל יש למרות שהוא ירוק, אני פשוט נוטה להאמין שזה המקורי כי הרכב בן 3 שנים בסך הכל, אבל אצל הליסיניג אי אפשר לדעת.

.

אני בעצמי הערתי לאיזה מכונאי "חבר" שמילא נוזל קירור גרמני לרכב סופר איכותי גרמני ללא שום מהילה במים, אפשר לדמיין את תגובתו.

בסוף האזרח הפשוט יהיה מכונאי מוסמך :).

בכל מקרה, אני אנסה לחפש את הנוזל הזה בעיר שלי כבר.

תודה לכולם, נעדכן בהמשך אם תהיה בעיה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)

טוב,

שלחתי את אמא שלי למוסך שהוא חבר שלי סך הכל והבחורצ'יק התותח בדק ולא היה שום דבר חריג+החליף מנורות חנייה. אפילו כסף על בדיקה לא רצה למרות שקיבל בכח, ככה שטוב שיש קשרים:-).

דרך אגב, במוסך מורשה של יונדאי שגם מכירים אותי, רצו למכור לי נוזל מקורי בהרבה יותר כסף מהלינק שנתתם לי פה, ואילו כאן הראיתם לי נוזל שעולה 65 שקל אבל המדבקה על הנוזל שונה. האם יש כמה סוגים מקוריים ליונדאי ??

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • תוכן חדש...