Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

ברשותי פיג'ו 307 שנת 2005 אוטומטית יד ראשונה. הייתה לאורך כל השנים בטיפולים במוסך מורשה בלבד (צמרת בחיפה), קילומטרז' נמוך יחסית (78,000 בעשר שנות אחזקה).

הרכב עבר היום תאונה, עוד לא ברורים לי כל כך הפרטים כי לא הייתי במקום אבל בתמונה הכוללת הנהגת נכנסה ברכב אחר והמשיכה לתוך קיר. לא קרה לה כלום, אפילו לא שריטה, אבל הרכב חטף רציני (ראו תמונות)

לצערי ולשמחת מרפי, אחרי שנים של תשלום, הפסקתי לשלם על ביטוח מקיף (בנוגע לרכב שנפגע אני מכוסה מבחינה כלכלית כי המשכתי לשלם על ביטול השתתפות עצמית). הרכב כרגע חונה במקום התאונה וייגרר משם ביום ראשון בבוקר. המחשבה הראשונית הייתה לגרור אותו למוסך של פיג'ו - צמרת, שטיפל ברכב since day one.

אבל במחשבה שניה, הרכב כבר עבר כל כך הרבה, למכור אותו למישהו הלאה אני כבר לא רואה את עצמי מוכר, לא משנה לי כבר אם הוא יטופל במוסך מורשה או לא, וההגיון אומר שעלות התיקון במוסך חיצוני תהיה זולה משמעותית.

מה דעתכם מבחינת המוסך? ואם מוסך חיצוני זאת הבחירה החכמה (לפחות מבחינה כלכלית, כי אני לא במצב כרגע להוציא עשרות אלפי שקלים), האם יש למישהו המלצות על מוסך באיזור חיפה או המפרץ שיתאים?

תודה ושבת שלום.

IMG_8358.JPG

IMG_8357.JPG

IMG_8356.JPG

• תוכן חדש...