Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

כבר מספר שנים אני משתמש ב

OSRAM NIGHT BREAKER

ומאוד מרוצה, למעט אורח חיים קצר מאוד

יצא לי להיתקל במנורות דרך מסוג חדש, לד.

מה דעתכם ?

תקן CE מספיק כדי לעבור טסט ?

1Set-9000lm-H4-9003-HB2-LED-Bulb-Super-White-12V-90W-Auto-Headlight-Driving-DRL-Automotive.jpg

פורסם (נערך)

אם הם באמת בתקן CE אז כנראה שהן חוקיות.

(החוק מגביל לאור צהוב או לבן בלבד ושיעמוד בתקן. בכל הנוגע למעבר טסט - כל טסטר והשגיונות שלו)

העניין הוא שלפי הכתוב בתמונה שהבאת, שטף האור שלהן הוא 4500 לומן בעוד שטף האור המקסימאלי של NIGHT BREAKER UNLIMITED הוא 1700 לומן.

אני פשוט לא מאמין למה שכתוב פה בתמונה שהבאת. זה לא הגיוני.

עריכה: שים לב שבכיתוב של התמונה שלך רואים צריכת החשמל היא 90W - גבוה מידי לרכב סטנדרטי וכן שמדובר במנורת DRL ולא מנורה רגילה.

עריכה אחרונה על ידי Sh&Y
פורסם

אם אתה חברה שמייצרת בסין מוצר כלשהוא (נניח מטען, או נורת לד),

להוסיף עליו סמל של CE עולה תוספת של 50 סנט, מנסיון.

יום טוב גם לך

פורסם

תקן CE לא אומר כלום למעט עמידה בתנאי ייצור שהמפעל המייצר עצמו קבע אותן. מטעה הרבה אנשים.

לא הייתי שם LED בפנס ראשי אלא אם כן זה מגיע מיצרן מכובד אירופאי ולא סיני.

לא יעבור טסט, יישרף מהר, עלול לגרום לשריפות.

אגב הגירסה האחרונה של הOsram Nightbreaker נקראת unlimited, הם טוענים ששיפרו את אורך החיים. תנסה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
תקן CE לא אומר כלום למעט עמידה בתנאי ייצור שהמפעל המייצר עצמו קבע אותן. מטעה הרבה אנשים.

.

אתה מתבלבל בין תקן ISO 9001 (בהנחה שאליו התכוונת) לבין CE.

ה- CE Mark הינו סימון על גבי מוצר המאשר את התאמתו לרגולציה ולדירקטיבות החלות עליו במדינות האיחוד האירופי.

סימון ה- CE המכונה גם "הפספורט האירופי", מאפשר את כניסת המוצר לכל המדינות החברות באיחוד האירופי. הסימון מראה לרוכש שהמוצר ממלא אחר כל הדרישות הבטיחותיות, הבריאותיות והסביבתיות כפי שהן מוגדרות בדירקטיבות האירופיות החלות עליו.

http://www.export.gov.il/heb/Services/experts4u/prof_information/StandardRegulation/news,677/

פורסם

בלבלתם אותי לגמרי לגבי התקן

הזמנתי OSRAM

NIGHT BREAKER UNLIMITED

נקווה שיהיה שינוי לטובה בעיקר באורך חיים.

אני עדיין סקרן לגבי הנורות לד...

היום כל הפנסים הניידים הם לד, והם עושים עבודה מעולה, למה שזה לא יהיה ככה גם בתחום הרכב ?

זה מוצר דיי חדש, לדעתי יהיו כאן עוד הרבה שאלות על זה.

מעניין מי יהיה הראשון שיזמין וייתן חוות דעת מקצועית.

תודה לכולם

• תוכן חדש...