Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 2006 מחיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני הולך לראות גטס 2006 מנוע ה1400 החדש יותר דגם GLS הכי מפואר מחירון שלו 19600

אני רק עכשיו הוצאתי רישיון הרכב הוא 100 אלף קילומטר טסט ל2 חודשים ידיים פרטיות בנאדם דורש 18 אלף

כמה בערך המחיר של הרכב הזה או כמה צריך לקנות מתחת למחירון ?

תודה לעוזרים זה דחוף

פורסם

הכל תלוי במצב הרכב,

ותלוי עד כמה אתה רוצה לקנות ועד כמה המוכר רוצה למכור.

קילומטרז' כזה לרכב בן כמעט 10 - זה נמוך מאוד.

תבדוק האם יש היסטוריית טיפולים,

האם עבר תאונות רציניות.

חשוב שתבדוק אותו במוסך שאתה מכיר וסומך עליו.

ותבדוק קודם כל האם המוכר הוא אכן בעל הרכב, ולא סוחר.

אם הרכב מטופל, שמור, הכל עובד פיקס, ועם שילדה נקייה - לדעתי 18 אלף זה מחיר טוב. אבל סביר להניח שהרכב לא במצב מושלם, אז הכל תלוי במצב.

פורסם (נערך)

דווקא כזה דגם כניראה יכול להימכר במחירון או במחיר מאוד קרוב,ראשית זה הדגם הנחשק יותר,ואין הרבה כאלה,הקמ נמוך וגם היד.

אם הרכב יוצא בבדיקה תקין תתחדש.

לפי יד 2 המחיר יקר יותר בכמה אלפים,אם הוא שמור עם היסטוריית טיפולים זה המחיר בסדר.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התבלבלתי בין החודשיים טסט ליד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דגם GLS הכי מפואר

יונדאי לא מייצרים רכבים ברמת פאר בכלל, בטח שלא בדגם גטס.

גם ברכבי "המנהלים" שלהם לא קיים סטנדרט יוקרה שמתחרה ברכבי פאר.

בדוק שאתה יודע על איזו גרסה מדובר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
יונדאי לא מייצרים רכבים ברמת פאר בכלל, בטח שלא בדגם גטס.

גם ברכבי "המנהלים" שלהם לא קיים סטנדרט יוקרה שמתחרה ברכבי פאר.

בדוק שאתה יודע על איזו גרסה מדובר.

אני מניח שהוא התכוון לדגם הכי מאובזר.

וכן, ביחס לGLF עם כרית האוויר ו2 חלונות החשמל, הGLS פתאום מרגישה כמו מכונית מנהלים. :wink:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...