Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קאיה פיקנטו 2013 שנתיים וחצי על הכביש.

אם אני לא נוסעת איתה הרבה זמן המצבר פשוט מתרוקן. הייתי מצליחה לפתוח את האוטו עם המפתח והקודן גם כן עובד אבל לא מתניע... רק עם כבלים... הבעיה הזאת התחילה לפני שנה בערך וזה קרה פעם אחת ... מאז דאגתי להניע את האוטו כל כמה ימים (אני לא מוסעת איתו הרבה) מאז האוטו עבר טיפול והמצבר נמצא תקין. היום שוב פעם באתי להניע את האוטו אחרי שלא הונע שבועיים ועכשיו המצבר ריק לגמרי. אפילו לפתוח את האוטו עם השלט אי אפשר וגם הקודן לא עובד אין חשמל בכלל... האם במצב כזה ניתן להניע עם כבלים או שזה יכול להרוס את האלטרנטור? האם זה בעיה במצבר או שהגיוני שאם אוטו (יחסית חדש) שלא הונע שבועיים ירוקן את המצבר ככה? זה בדרך כלל קורה רק כשקר וגשם יש קשר?

פורסם (נערך)

אלינור שלום,

שנתיים וחצי למצבר זה מכובד מאוד, במיוחד אם הוא התרוקן לגמרי כמה פעמים בעבר ( זה מקצר את החיים של המצבר). כנראה הגיע הזמן להחליף למצבר חדש. את יכולה להניע בעזרת הכבלים ( בצורה נכונה) ולנסוע מחר לחשמלאי רכב - הוא יבדוק את טעינת המצבר ויגיד לך להחליף או לא ( כנראה שלהחליף) . יש גם מקומות שנותנים שירות עד הבית ובמחירים טובים, כמו "איציק מצברים" בגוש דן.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אכן כשהטמפרטורה יורדת, יורדת מאד גם היכולת של המצבר לאגור מטען חשמלי. מה שאת מתארת נשמע כמו מצבר בסוף החיים שלו, אבל ייתכן שיש משהו ברכב שצורך חשמל מהמצבר גם כשהרכב כבוי.

זמן החיים של מצבר הוא בסביבות 3-4 שנים אם כי יש מצברים שיפסיקו לעבוד גם אחרי שנתיים, זה עניין של מזל.

לא ברור איך בדקו את המצבר בטיפול אבל כדאי מאד לגשת לחשמלאי רכב לבדיקה מהירה של המצבר, הוא יוכל לומר לך בדיוק מה המצב האמיתי של המצבר.

פורסם

ערכתי את ההודעה שלי - שם יש תשובות.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי... בהמשך לתקלה שהייתה לי החלפתי אתמול בערב מצבר. הכל חזר להיות תקין היה חשמל באוטו והאוטו הניע במכה אחת. אמממה בבוקר אני מנסה להניע וכלום לא מניע אני שומעת אותו מנסה ולא מצליח פעם פעמיים שלוש... אין מת! בקיצור התקשרתי לבחור מהמצברים שיבוא שוב וחיכיתי לו עד 14.00. עד שבא ניסיתי שוב ושוב ללא הצלחה חוץ מפעם אחת שהצלחתי להניע אבל חצי כוח כזה המנוע גמגם... כיביתי את האוטו ואז ניסיתי שוב והאוטו הניע סבבה. אחרי כמה דקות ניסיתי להניע שוב ולא הניע.. אחרי שעה הגיע הבחור והאוטו הניע בלי בעיה והמצבר תקין לחלוטין. מישהו יודע אולי מה זה יכול להיות? האם כדאי לקחת את האוטו למוסך או חשמלאי? הבחור מהמצברים אמר שהאלטרנטור תקין ואין זליגה או משהו.

פורסם

צריך לקחת את הרכב לבדיקה למוסך קיה למחלקת חשמלאות לצורך איבחון. הרכב עדיין באחריות.

האם בדקו את המצב המקורי לפני שהוא הוחלף?

פורסם
צריך לקחת את הרכב לבדיקה למוסך קיה למחלקת חשמלאות לצורך איבחון. הרכב עדיין באחריות.

האם בדקו את המצב המקורי לפני שהוא הוחלף?

הוא בדק המצבר היה גמור.

פורסם

לא כדאי לדחות את הביקור במוסך קיה, כדי לא לקצר את חייו של המצבר החדש.

• תוכן חדש...