Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בקרוב עובר לדירה חדשה ואני מעוניין לקנות סט של מברגה/מקדחה.

נכון שרוב השימוש הינו ביתי אבל אני מתכנן בשנים הקרובות גם לתחזק לבד את הרכב ודברים נוספים,

ולכן אני מעוניין בכלים אמינים וטובים ומוכן להשקיע לצורך העניין עד 2000 ש"ח מאחר וזו השקעה לטווח ארוך.

מה דעתכם על הסט הזה? האם הוא בסדר? טוב מידי? בחנות הזו המחיר זול ב-200 ש"ח מכל השאר וזה קצת חשוד לי.

מוכן גם לשמוע המלצות על סטים דומים ו/או חנויות מומלצות באיזור פ"ת והמרכז.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

להב

הסט הזה הוא מצויין אבל לטעמי מגושם מדיי בשביל לעבוד על/בתוך הרכב.

לכן עדיף לך סט של 10.8 וולט (גם ליתיום) שאלו כלים קטנים יותר ונוחים לעבודה.

קישור:

http://rusgeves.co.il/products/206673

לגבי המחיר הזול - אני לא מכיר את העסק הזה אבל הוא מופיע בזאפ כבר לא מעט זמן וסה"כ נראה בסדר.

פורסם

הסט די אמין וחזק .

לשימושים בייתים הוא די והותר .

*בשימוש מסיבי הסוללה קצת חלשה אבל זה רק לבעלי מקצוע שאני ממליץ לקחת את הבטריה הגדולה 3 אמפר שעה .

במידה והמחירים בסטים זניחים העדיפות היא לקיבולת גדולה יותר .

כמו כן תרכוש גם מתאמים ומקדחים טובים כדי שלא תתאכזב ממקדח שנגזר כל פעם .

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

יש לי את הסט של ה18 , לדעתי לרוב השימושים הוא overkill

ה10.8 הרבה יותר זול יעשה עבודה טובה לא פחות , עוד נקודה למחשבה הן שוקלות פחות ויותר קטנות בגלל הבטריה .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני מחזיק סט דומה (מקיטה מברגה ואימפקט) עם בטריות 10.8 כבר 7 שנים והוא פשוט נפלא. מאוד מרוצה שקניתי משהו איכותי כי הכלים מחזיקים המון זמן והבטריות לא מתקלקלות כל יומיים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גם לי יש את הסט של 10.8 וולט שהציע train ,

אחלה סט , בהתחלה חשבתי על סט של 18V אבל המשקל והגודל הופך אותו לפחות נוח לעבודה לטעמי.

עוד לא היה משהו שלא הצלחתי לעשות עם ה 10.8

פורסם

ההבדל במשקל בין 2 הסטים הוא 600 גרם. זה באמת עד כדי כך משמעותי?

נראה לי שאגיע פיזית לחנות ואנסה את 2 הסטים לחוש בהבדל.

מישהו יכול להמליץ לי גם על סט של ביטים ומקדחים טובים ואמינים? אולי של signet?

פורסם

ועוד שאלה, מישהו התנסה בהזמנת סט כזה מחו"ל? עוד מעט black friday וחשבתי לחסוך כמה שקלים,

לא אכפת לי לחכות חודש חודשיים. יש מע"מ ומיסים על כלי עבודה?

פורסם

אין לי צורך בסט כזה מלא. בסך הכל מברגה ומקדחה. האם משתלם להזמין כלי עבודה מחו"ל?

או שביחד עם המשלוח והמס זה כבר יוצא כמו המחיר בארץ?

האם עושים בעיות במכס עם הזמנה שכזו?

פורסם

זה היה בבדיחות הדעת ,

אתה יכול לחפש באמאזון ולראות איזה סט מעניין אותך , לאחר מכן לגלוש לאתרים של חברות כמו buy2usa או buyAmerica

שנותנות כתובת וירטואלית , לשתיהן לפחות יש מחשבון שאומר לך כמה יעלה לך בארץ כולל מיסים ושחרור.

אין בעיה לשחרר מוצר כזה , במיוחד אם הוא מגיע ממקום מסודר כמו אמאזון , ואז המכס יודעים שלא רימו אותם במחיר כמו הסינים ,

פשוט משלמים את המס.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...