Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אחרי שהרכב של דודה שלי הלך לעולמו בתאונה, היא מחפשת רכב משפחתי עד 25 אלף ש"ח

הדרישות הן:

1) אוטומטי

2) משפחתי

3)בטיחותי

4)אמינות טובה (ידוע לי שזה תלוי בעיקר במצב הרכב בתקציבים הללו...)

5)צריכת דלק סבירה, רוב הנסיעות בעיר

היא לקחה לבדיקה סיויק 2004 אבל הרכב עבר תאונה קשה ולכן היא החליטה לא לרכוש אותו.

הבוקר היא התקשרה אלי וביקשה ממני לעזור לה, אני המלצתי לה על פורד פוקוס 2007-2008.

מה דעתכם? מלבד הסעיף של צריכת דלק, האם זו עסקה טובה?.

אשמח לשמוע דעות נוספות.

תודה,

איתמר

פורסם

לדעתי הפוקוס יכולה להיות בחירה טובה, כמו גם מיצובישי לנסר או מאזדה 3.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בטיחות גבוהה ומרחב פנים נדיב בתקציב הזה תמצא בפוקוס או ברנו מגאן. לדעתי משני הרכבים האלה פוקוס עדיפה מבחינת האמינות. מגאן קצת יותר חסכונית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עדיף רמת אבזור גיאה ומנוע 2000 סמ"ק (מבטל את המחסור בכוח של הדגם 1600 ) . יש גם בצורת האצ'בק. אבל פוקוס עם מנוע 2 ליטר יחסית נדיר.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן. ב-2008 שווקו שני דגמים של הפוקוס אחד לפני מתיחת הפנים, ואחד לאחר מתיחת הפנים מיולי 2008 בערך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

זה לא רק עניין של כוח.

מנוע בשרני יותר פחות מתאמץ כדי להזיז רכב כבד כמו פוקוס. יש מצב שהוא יהיה פחות שחוק מאותה הסיבה. בנוסף, הדגם עם מנוע יותר גדול מאובזר יותר ולרוב נמצא בידיים פרטיות.

לשאלתך, לדגם הבסיסי של פוקוס אשר נקרא trend יש את מה שביקשת מבחינת הבטיחות ( 6 כריות אויר, בקרת יציבות וכו.. ). קיים גם דגם מאובזר יותר עם מנוע 1600 אשר נקרא trend x.

פורסם

והמלצה לרכב לגבר היתה שונה? למה היה חשוב לך להדגיש בכותרת את המילה אישה. . שקוראים את הכותרת של הנושא זה נשמע לא ככ נעים, כאילו אישה פחטתה בהשוואה לגבר בכל הקשור למכוניות.

פורסם

מצאתי את הרכב הבא, דיברתי עם בעל הרכב הוא אומר שהוא מטפל רק במורשה פורד והרכב עבר לפני חודשיים טיפול ויש לו טסט עד ספטמבר. שווה לדעתכם לבדוק או שעדיף לחפש מליסינג שנת 2008?

focus.png

פורסם

נראה נחמד. אני הייתי הולך לראות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לדעתי הפוקוס יכולה להיות בחירה טובה, כמו גם מיצובישי לנסר או מאזדה 3.

מסכים עם ההמלצה על הפוקוס, לדעתי היא הכי תתאים לדודה שלך.

• תוכן חדש...