Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי מפרסמים את הג׳טה 1.4 עם אבזור נכבד ב-137 לערך. האם כדאי ומומלץ כרכב משפחתי עם 2 ילדים קטנים? (אני עדיין קצת חושש מסיפורי הגיר/מנוע). תודה.

פורסם

אז ענית לעצמך.

חוצמזה, במבצעים של היום, באיזור 140.0 אש"ח, אני לא בטוח שהג'טה היא הרכב המשפחתי הכי טוב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כדאי או לא - אמור להיות תמיד בהשוואה למשהו.

אם זה הרכב היחידי עלי אדמות - אז כן כי אין ברירה.

אבל זה לא - ולכן צריך להשוות לרכבים אחרים ולראות מה מקבלים שם (מבחינת הכל - מחיר, אבזור, תקלות עתידיות כמו שכבר נאמר מעליי).

alfa 156 2.5.

פורסם

אותו מחיר, פחות איבזור, ביטוח יותר יקר, מה גם שאהבתי יותר את הצורה החיצונית של הג׳טה. עוד משהו ששמתי לב שמפרסמים שהג׳טה היא עם 125 כ״ס ובאוקטביה 140/150 כ״ס למרות ששניהם 1.4?!

פורסם

די עם האמינות המפוקפקת... בנתיים אני שומע גם על אמינות לוקה ביצרנים אחרים. מדובר ברכב חדש. רוצה להאמין שיש אחריות ושהם למדו מהעבר. ומנסיון שלי עם סקודה ו vw הכל בסדר... רכב איכותים פרקטים ומהנים לנהיגה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

חד משמעית לא. סבא שלי ניסה למכור ג׳טה 1.4 שנת 2012 עם 13,000 ק״מ, ואפילו במחיר מחירון לא משוקלל לא היו קונים- השוק חלש.

מעבר לזה האמינות פשוט מחורבנת (בדור הישן של הtsi+dsg), הוחלפו מצמדים פעמיים (באוטו שאפילו טיפול 15 לא עשה).

לא ממליץ.

לעומת זאת, על האוקטבה 1.4 אני ממליץ בחום, אמינות טובה מאוד, רכב מאובזר בגרסה הגבוהה, מרווח מאוד ולדעתי לא תתאכזב.

פורסם
סבא שלי ניסה למכור ג׳טה 1.4 שנת 2012 עם 13,000 ק״מ

הוחלפו מצמדים פעמיים (באוטו שאפילו טיפול 15 לא עשה).

תסביר לסבא שלך שברכב צריך לעשות טיפול כל 15K ק"מ או כל שנה, מה שבא קודם.

גם אני לא הייתי קונה רכב שלא טופל לפי הספר.

לעומת זאת, על האוקטבה 1.4 אני ממליץ בחום, אמינות טובה מאוד,

אתה מודע לזה שהמנוע והגיר בשני הרכבים האלה לרוב זהים? אז מה שמשנה אצלך אם הרכב אמין או לא זו העטיפה?

פורסם

הגטה 1.4 היום מגיעה עם תוספות משמעותיות מבעבר , ג'אנטים (התקנה מקומית) , פנסי ערפל , מערכת KEYLESS מלאה (כניסה+התנעה בכפתור) , מערכת COMPOSITION רזולוציה גבוהה , בלוטוט מקורי , בקרת שיוט , מראה מתכהה , תאורה אוטומטית , מגבים אוטומטים , נורות לד ללוחית רישוי , מראות מתקפלות וכמובן עוד דברים שהיו סטנדרט בעבר.

בקיצור היא קניה הרבה יותר טובה ממה שהייתה בעבר.

למי שחשוב האבזור היא עסקה טובה , אך עם יד על הלב אני עדיין ממליץ ללקוחות שלי לקחת גולף על פני הג'טה מבחינת איכות החומרים בדלתות וכל מיני גימורים קטנים ברכב שעושים את ההבדל

פורסם

יש גם שיקול נוסף לרכוש את הג'טה כמשפחתית. אין מה להשוות בינה לבין הגולף בגודל תא המטען, שמשמעותית נחוץ למשפחות עם ילדים.

אגב, ממתי התחילו עם האבזור הנוסף וה-composition?

פורסם (נערך)

ב15.11 ימסר הרכב הראשון עם מערכת קומפוזישן. במקרה לקוח שלי.

מסכים איתך לגבי הבגאז'

אגב יחד עם תוספות האיבזור הרכב ימכר עם מנוע החדש 125 כ"ס יחד עם START&STOP

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

ג׳טה באמת נראית כעסקה הרבה יותר טובה היום מבעבר.

לאוקטביה עדיין יתרון לא קטן במרווח הפנימי ובתא מטען שלא רק גדול משמעותית (לא ששם הג׳טה קטנה) אלא גם הפתיחה שימושית הרבה יותר.

פורסם

לא הבנתי מה חסר לאוקטביה. כן הבנתי מה יש לה - מנוע עדיף משמעותית. מצד שני, אחריות רשמית קצרה יוצר.

לגבי התוספות החדשות - למי נחוץ keyless? היה עדיף גנטים מקוריים, אולי חלון בגג, וכו. מי צריך נורות לד ללוחות רישוי? המשטרה אולי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...