Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כלובי הטסה לכלבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צוות המטוס מקבל הודעה מסודרת על בעלי חיים בתא המטען, כחלק מהמידע הכללי על המטען המועמס.

אתה לא צריך לומר להם כלום.

כלומר, עליי לקחת צעד זהירות נוסף ולתזכר את צוות המטוס שיש בע"ח בבטן המטוס בעת הבורדינג, על כל טעות אנוש שלא תקרה.

טעויות תמיד קורות. אני הייתי במקומך סומך רק על עצמי, ומתריע בכל הזדמנות שיש בע"ח בתא המטען (שבדרך כלל לא מופעלת מערכת הוויסות לחץ/חום שלו) כמו גם ממש מודיע לדיילת שמקבלת אותך בפתח המטוס.

פורסם

אם התנאים בתא המטען כמו בקבינה

אולי תצטרף אליה לתא המטען.

ככה תרגישו שניכם בבית.

אוףף איזה בירוקרטיה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
טעויות תמיד קורות. אני הייתי במקומך סומך רק על עצמי, ומתריע בכל הזדמנות שיש בע"ח בתא המטען (שבדרך כלל לא מופעלת מערכת הוויסות לחץ/חום שלו) כמו גם ממש מודיע לדיילת שמקבלת אותך בפתח המטוס.

גוף המטוס כולו, כל הצינור, מדוחס. כולל תאי המטען.

בחלק מהמטוסים לא כל תאי המטען מחוממים במידה שווה, ולכן מעמיסים בעלי חיים (או סחורה חקלאית למשל) בתא המתאים מבחינת טמפרטורה.

לצוות המטוס שתפנה אליו (דיילים/ות) אין שום שליטה על הטמפרטורה בתאי המטען. זה בשליטת הטייסים.

בקיצור, הטסת בע״ח מתבצעת באופן תדיר, ההליך מוכר, כדאי לסמוך על חברת התעופה שבחרת בה, כי אם אתה לא סומך עליהם, אתה צריך להיות הרבה יותר מודאג.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם (נערך)

הבחור טס עם SAS, לא עם דלתא.

לא מזמן היה סיפור על טייס של AC שהסיט את הטיסה בגלל תקלה שגרמה למצוקה של כלב בתא המטען.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...