Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים, מצאתי רכב שניראה לי במגרש רכב בנתניה , פיקס קאר, על פניו בדקתי את הרכב, הוא עושה את כל הטיפולים בחברה, יש היסטוריה מסודרת שאני בדקתי ולא מה שנתנו לי במגרש,

הרכב כנראה עבר תאונה קלה, ואמרו לי את זה מראש , סך הכל לרכב יש נתונים יפים, יום ראשון אני לוקח את הרכב לבדיקה, אבל רציתי לדעת האם מישהו שמע על המגרש הזה פיקס קאר בנתניה , אם הרכב ימצא תקין אני אמור לקחת אותו, יש לציין שבעל המגרש שולח לי את הרכב אם עובד שלו עד תל אביב למכון בדיקה שאני רוצה ואמר לי תבדוק מה שאתה רוצה ואין בעיה תעשה מה שאתה רוצה ותבדוק איפה שאתה רוצה העיקר תימצא מרוצה,

אז מישהו שמע, בגוגל לא מצאתי משהו חריג, יותר נכון לא מצאתי כלום, גם לא בפייסבוק

תודה ושבת שלום

פורסם

מגרשי הרכב בנתניה משנים את שמם כל הזמן

לא פלא שלא מצאת כלום.

ממגרש בנתניה לא הייתי קונה פיוז לרדיו טייפ רודסטאר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אז מה ? לוותר מראש? אין סיכוי שאולי יש שם רכב טוב?

הם נמצאים בתניה אני נימצא בת״א, הוא יודע שהרכב הולך לעבור 7 מדורי גיהנום בבדיקה( המכון בדיקה זה דוד שלי, והוא הולך להפוך את הרכב)

שדיברתי איתו היום אמרתי לו , ברגע שנותנים לי אישור על הרכב אני קונה , בנתיים לא מתחייב לך לכלום עד שהוא לא נבדק,

השאלה האם לוותר מראש? כי אין לי מה להפסיד בתכלס אין לי השקעה ולא של שקל,

נגיד ואני מתקשר לסוכן ביטוח שלי( שיש לי קשרים טובים איתו) הוא יכול להגיד לי מה הרכב עבר והאם הוא קיבל מכה רצינית יותר ממה המוכר סיפר לי עליו?

למה עוד צריך לשים לב? רישיונות?

תודה רבה רבה ושבת שלום

פורסם

הזמן שלך לא שוווה משהו?

למה להתעקש על רכב שמראש נקודת הפתיחה שלו בעייתית? זה רכב נדיר במיוחד? אין עוד כאלו בארץ?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המגרשים בנתניה רכשו את המוניטין שלהם בזכות ולא בחסד. אם זה רכב נדיר + יש לך אפשרות לבדוק רשיונות במשרד הרישוי ולוודא שלא היה אובדן להלכה + החזרה לכביש, וכד' -לא בהכרח מתאונה, לפעמים מהצפת מים או נזק למרכב מלמטה או שרכב נגנב ונמצא לאחר ששולם המקיף ללקוח. אז לא הייתי פוסל מראש, במיוחד לא יד ראשונה. אם יש לך אפשרות לדבר עם הבעלים הקודמים אז לא הייתי פוסל.

אבל אם זו מכונית ממוצעת שיש לכולם אבל רק בנתניה יש את אותו הדבר רק ב 10 אלפים ש"ח פחות, אז שומר נפשו ירחק. אף אחד לא מחלק ארוחות חינם, ובמיוחד לא בנתניה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מבלי לדעת על איזה רכב אנחנו מדברים, רכישת רכב ממגרש שבאופן מובהק מוכר לפחות רכב אחד שידוע לגביו שהוא "לקרדה" זה באופן מילולי להכניס ראש בריא למיטה חולה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא אין לי קשרים במשרד הרישוי, אבל במוסך , ובמכון בדיקה שהרכב יכנס, זה כמו שלי, דרך הביטוח שהרכב עתיד לעשות אפשר לדעת משהו?

פורסם

נראה שהפור לרכישת הרכב כבר נפל מבחינתך וכל מה שאתה זקוק לו כרגע זה רק חיזוקים, שאותם אינך מקבל פה ולכן אתה חוזר שוב ושוב על אותה השאלה בניסוחים שונים, בתקווה שבשלב כלשהו תקבל את מבוקשך.

אז בבקשה, הנה החיזוק שלך: הרכב הוא מציאה אמיתית ואני בטוח שגם הבדיקה במכון הבית שלך תוכיח את זה. באותה מידה אני בטוח שאם חלילה תהיה תקלה, המוכר יקח עליה אחריות מלאה עד לתיקונה לשביעות רצונך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אתה טועה, שאלתי שאלה שאיני מבין בה, בלי קשר לרכב, אתה בחרתה להתייחס שוב לקניית הרכב,

שאלתי האם אני מעביר את הפרטים של הרכב לסוכן ביטוח שלי, האם הוא יכול לתת לי מידע שהסוחר אינו מספר או מסתיר?

פורסם

רמזו לך בכל דרך אפשרית להתרחק ולא לבזבז זמן מיותר. כפי שכתב קודמי, מדובר בבונירה, צוקר של אוטו. חבל בכל על הבדיקה ישר שים להם כסף לפני שיחטף. בכל מקרה של בעיה המאפיה הנתניתיית תעמוד לצידך. תתחדש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הבהרה: אין לי פייסבוק וזה פוסט שעלה לי בגוגל. יש לקרוא ולבדוק

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...