Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המטרה שלך בסוף ? SQ? SPL ?

אם זה SQ חבל על הכסף כמו שאמרתי לך,עדיף תחסוך עוד (כפול מהתקציב) ותתחיל לחפש יד שניה.

אם SPL לא משנה מה תבחר.

Scan Speak

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המטרה שלי היא כמובן כמה שיותר איכות, אבל זה התקציב זה ברור שאין לזה סוף ותמיד יש יותר טוב ויותר מתקדם, אבל במצב הזה ובתנאים האלו מה תהיה הבחירה הנכונה? איזה דאבל דין הוא בעל נתונים טובים יותר- אקוליזרים, חיתוכים, טיים קורקשן וכו...

אני חייב תשובה מהירה כי אני מעוניין כבר ללכת מחר ולרכוש

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

חברים, בעקבות התגובות וההמלצות שלכם הלכתי לבסוף על ה2750 ואז בזמן הבירורים הגעתי לחבר שיכול להשיג לי את המכשירים בהנחה משמעותית יחסית (נראה לי שדרך היבואן עצמו) ולכן אני מעוניין לרכוש באותו תקציב שהתכוונתי להשקיע בסביבות 1300-1400 מכשיר טיפה יותר מתקדם מה 2750 ולכן אני צריך שוב את המלצתכם

איזה מכשיר הוא ברמה אחת מעל, בואו נגיד שלא יעבור את ה2000 ש"ח משהו בסביבות 1800-1900 ומה בדיוק ההבדלים שאני גם ידע פחות או יותר אם כדאי לי או שפשוט להנות מההנחה וזה הכל.

ועוד שאלה שעניינה אותי ברגע שאני מחבר את המכשיר לפלאפון שלי אני יכול להשתמש בוויז דרך המסך מולטימדיה? (LG G4)

פורסם

הקפיצה לאזור ה-2000 (שוב, לפי תמחורי זאפ) תאפשר לך רכישה של ה-5750BT.

הפונציות זהות, אבל אתה מרוויח מסך גדול יותר ואפשרות לכוון זווית שלו.

לא יודע לענות לך לגבי ענין הוויז.

אני זוכר שישנם קצת סייגים בנוגע לכל השימוש ב-AppRadio וב-MirrorLink כתלות במכשיר הטלפון, אבל לא יודע להגיד נקודתית ויש לבדוק זאת בהתאם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חברים, אני רק יעדכן שאודות לכם ולעזרה שלכם עשיתי לדעתי את הבחירה המושלמת עבורי, רכשתי את הדאבל דין Pioneer AVHX2750BT ואני מרוצה ממנו מאוד.

מכשיר יפה עם כמות אדירה של כיווני סאונד (אוקוליזר מפורט וחיתוכי תדרים)

אז המון תודה לTom_22 ול AUDIO KING

והנה לכם 2 תמונות:

htd6ih.jpg

1zfk7ya.jpg

ועכשיו איך לא מתעוררת לה בעייה חדשה :) , אחרי כל ההשקעה ללא כיוונים נכונים ומקצועיים לא עשיתי כמעט כלום! אין ספק שכעת המערכת נשמעת בכמה רמות יותר מדוייקת ונקייה אבל זה עדיין לא זה. יש לי סט קומפוננט שכמו שכבר ציינתי חוץ משם מפוצץ (rockford) ומחיר יקר בעיניי לא עושים את העבודה. הם חזקים מאוד והטוויטרים פשוט צורמים ומנגנים חזק יותר מהוופר.

השאלה שלי האם יש חבר בפורום שאתם ממליצים או מדריך שאני יכול לקרוא וללמוד ממנו כי יש פשוט מלא אפשרויות במכשיר שממשחק קצר איתם הבנתי כמה זה מורכב וכמה אפשרויות יש שאני בכלל לא מנצל (שלא נדבר על הטיים קורקשן שאני לא יודע לכוון אותו)

חשבתי אולי להגיע למפגש הקרוב ושם יוכלו לתת לי מענה לזה

וזה סתם לסיום תמונה של האקולייזר איך שהוא כרגע במכשיר

kyern.jpg

פורסם

תתחדש! :-)

עברת קצת על החוברת הפעלה, כדי לנסות להבין איך הכל עובד?

יש מדריך מפורט מאוד של אדי - "המדריך המלא לאודיופיל המתחיל". ובכלל חפש שרשורי "טיונינג בלוג" שלו (ואולי תפתח אחד משלך).

יש וודאי עוד כמה שרשורים שעוסקים בכיוונים בסיסיים יותר.

לא מבין למה האיקולייזר שלך מכוון כך. תתחיל ממצב שטוח, את התיקונים עושים בשלב יותר מאוחר.

פורסם
תתחדש! :-)

עברת קצת על החוברת הפעלה, כדי לנסות להבין איך הכל עובד?

יש מדריך מפורט מאוד של אדי - "המדריך המלא לאודיופיל המתחיל". ובכלל חפש שרשורי "טיונינג בלוג" שלו (ואולי תפתח אחד משלך).

יש וודאי עוד כמה שרשורים שעוסקים בכיוונים בסיסיים יותר.

לא מבין למה האיקולייזר שלך מכוון כך. תתחיל ממצב שטוח, את התיקונים עושים בשלב יותר מאוחר.

אני יעבור על החוברת הפעלה של המכשיר אבל אני מאמין שזה לא יחדש לי יותר מדי כי להגיע לכל הכיוונים במכשיר אני יודע, השאלה שלי היא יותר בפאן המקצועי של איך זה אמור להיות מכוון לפי הציוד שלי ברכב, וזה כבר עניין אישי מה שנקרא.

מה לגבי המלצות לאנשי מקצוע טובים ואמינים? במפגשי הרכב שמתקיימים אתם נוהגים לעזור לחברי הפורום בנושאים האלה? אני ישמח להגיע..

פורסם

אנשי מקצוע? ע"ע רונן נאור/סאונדנולדג'.

סביר שתמצא במפגשים מי שמוכן ויודע לכוון קצת.

תעבור כאמור גם על השרשור של אדי שצירפתי.

כדי לנצל את מיטב הכיוונים שהמערכת מציעה, תצטרך להוסיף ערוץ הגברה נפרד עבור הסאב או זוג ערוצים לטוויטרים (וכמובן עוד RCA).

זה לא אומר שאתה חייב לעבור לעבודה אקטיבית (כי למיטב הבנתי, הקרוס של הרוקפורד תומך בבי-אמפ), אבל זה גם רעיון רלוונטי.

• תוכן חדש...